hay kardeş allah razı olsun senden ya çok saol .. Zaten böle bi şarkıyı yapsa yapsa daft punk yapar dimi ...Böle topikler sayesinde insanların aklına takılan beynini kemiren sorularına yanıt veriyosunuz çok teşekkürler
1.) Avrupa Yakasının son bölümünde ki müzik. Hani gaffur oynuyor da alttan çalan sözlü bir şarkı var. Bu şarkı dizi için özel mi yapılmış yoksa böyle bir şarkı varmı? Varsa lütfen adı 2.) Trident fresh buz reklamının müziği
Avrupa yakasında Gaffur'un dans ettiği son parça 1967 yılından İYİ DÜŞÜN TAŞIN - MAVİ IŞIKLAR ...
Arkadaşlar bana da dove'un neden güzellik anlayışımız ....vs... kızımızın yüzünü makyaj ve photoshop la topladıkları reklamdaki piano solo lazım.Bilen varsa makbule geçer..
arkadaşlar sony ericsson walkman phone reklamının müziği bulunamadı mı daha ya? hani şu son otobüsü kaçırmayı seviyorum , yağmurda yürümeyi seviyorum falan diyo ya elemanlar? Çok süper bi şarkıydı ama nedense kimse bilmiyo...
A64 3000+ | MSI K8N Neo2 platinium fx | samsung sata 80 gB | 512 Twinmos DDR400 | MSI Ati radeon 9550 128 mb-64 bit | Philips 107 | Asus TA231 | Samsung tsh 552u dvd writer | Philips 48x16x48 cd writer | Lg 16x dvd rom | logitech x530 | creative audigy value Canon 40 | tamron 28-75 f 2.8 | Tamron 90mm f 2.8 macro | Sigma 10-20 | canon speedlite 430ex Panasonic viera TH-42PX80E
ya kadir bana sprite reklamındaki çalan şarkıyı sölermisin bi türlü bulamıyom hani basket sahasında havuza atlıyorlarya bu arada vividenti bekliyorum
Coca Cola /Sprite / Basketbol Sahası / Havuz Feeder - Just the way I'm feeling bu arada vividenti araştırıyorum detay verirseniz sevinirim zira izlemek nasip olmadı