Cevap: DORİTOS (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

NiGhT_W@Lk£r -> Cevap: DORİTOS (12 Mart 2007; 16:58:53)

arkadaslar doritos reklamındaki tabak yıkadığı anda çalan müzik i biklen var mı ?=

koraygen -> Cevap: pepsi reklam müziği (12 Mart 2007; 17:28:06)

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

quote:

Orjinalden alıntı: hardware-man

quote:

yukarda arkadaşın biri yazmıştı visa nın reklam müziği bulamayanlara -------------Obi - Somewhere Nicer--------------

yaw ben visa yi demiyorum arkadasin yazdigi gibi wings kartini soruyorum oraya akban yazdim farkindaysan sana [:-][:-][:-][:-][:-][:-]

bu arada akbank yazdığının gördüm ama visa da yazınca onu soruyon zanettim akbank reklam müziği wings olan

The Beatles-Free as a Bird

Arkadaşlar, wings müziğinin cevabını "beatles - free as a bird" olarak yazmışsınız. Ama bence o şarkı değil. Ya söyleyen farklı yada o şarkı değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fixx -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (12 Mart 2007; 18:06:57)

quote:

Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL

Beyler yaklaşık 1-1,5 sene önce sony dijital kamera reklamı vardı kız''no no no no I don't need it'' gibi bişeyler söylüyodu[:D] Bu şarkının ismini bilen varmı?[sm=alala.gif]

Stereo Total - I love you Ono

Junger -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (12 Mart 2007; 18:27:15)

Jaques Your Body

i veren e teşekkür ediyorum [youarerock.gif :) }

_ENGN_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (12 Mart 2007; 22:32:44)

quote:

Orjinalden alıntı: Fixx

quote:

Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL

Beyler yaklaşık 1-1,5 sene önce sony dijital kamera reklamı vardı kız''no no no no I don't need it'' gibi bişeyler söylüyodu[:D] Bu şarkının ismini bilen varmı?[sm=alala.gif]

Stereo Total - I love you Ono

Ellerine sağlık dostum çok saol[:(][:(][:(]

reddas -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Mart 2007; 0:13:05)

bi çocuk ve kızın kıyafetlerini sürekli çıkartarak (hatta kıyafetleri çıkardıkça tipler de değişiyor) öpiştükleri levi's reklamındaki şarkıyı bilen var mı?

ugur_kupel -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Mart 2007; 8:59:47)

arkadaşlar levisin son reklamının (ilk serisinden başlayıp 2007 kolleksiyonuna kadar gelen reklam )indirme linklerini yada şarkıyı e-mail adresime yollaya bilirmisiniz şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler ugur_kupeli@hotmail.com birde çatıya moon bathe böyle bir reklam vardı levisin onunda linkleri varsa çok iyi olur lütfen yardımcı olun

ugur_kupel -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Mart 2007; 9:02:48)

arkadaşlar levisin son reklamının (ilk serisinden başlayıp 2007 kolleksiyonuna kadar gelen reklam )indirme linklerini yada şarkıyı e-mail adresime yollaya bilirmisiniz şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler ugur_kupeli@hotmail.com birde çatıya moon bathe böyle bir reklam vardı levisin onunda linkleri varsa çok iyi olur lütfen yardımcı olun

koraygen -> Cevap: pepsi reklam müziği (13 Mart 2007; 15:32:14)

Arkadaşlar, wings müziğinin cevabını "beatles - free as a bird" olarak yazmışsınız. Ama bence o şarkı değil. Ya söyleyen farklı yada o şarkı değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: koraygen

quote:

quote:

quote:

yukarda arkadaşın biri yazmıştı visa nın reklam müziği bulamayanlara -------------Obi - Somewhere Nicer--------------

yaw ben visa yi demiyorum arkadasin yazdigi gibi wings kartini soruyorum oraya akban yazdim farkindaysan sana [:-][:-][:-][:-][:-][:-]

bu arada akbank yazdığının gördüm ama visa da yazınca onu soruyon zanettim akbank reklam müziği wings olan

The Beatles-Free as a Bird

thouego -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Mart 2007; 16:55:52)

quote:

Orjinalden alıntı: thouego

beyler...bayanlar...şimdiden sağolun yardımlarınız için...
levi's son reklamının müziğini bilen bulan varmı acaba hani kızla erkek soyundukça soyunuyorlar kıyafet üstüne kıyafet çıkıyor içlerinden...

levi's son reklam müziği kızla çocuğun soyunduğu........little annie_strange love

hardware-man -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 7:45:07)

Motorola krzr1 in reklma müziğini bilen bi vatandas yokmu.
Ayrica Wings in reklam müziği The Beatles-Free as a Bird degil dogrusunu bilen biri yazsin lutfen.

Gayipten Gelen Ses -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 10:26:03)

ülker koko bobs reklamının müzüğünü istiyom...[:D]

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 19:02:54)

yaaaa wings reklamının müziği doğru ama sözleri beatles söylüyo biraz daha araştıracam bulursam eklerim

Sigma Q -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 19:17:46)

şarkı as a bird ama kim coverlamıs acep

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 19:18:55)

johnn lennon a baktım ama o da diil zaten şarkı sözleride değişik yani müzik free as a bird ama söz farklı

slayer517 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 19:26:08)

c thru dan haber yok değil mi???[sm=s20.gif]

XXCAKKALXX -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 19:43:39)

guzel bi calisma gercekten herkese merhaba

yha bole pattanalak olucak ama bu first reklamının bu azranın oynadıgı reklemın ama son reklamın muzıgı ya eskı bı muzık bole gitarla felann calınıo galıba guzel bı sarkı bole hareketlı... yardımcı olursanız sewınırım... tesekkurler...

BaRaNoViC -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Mart 2007; 20:34:35)

quote:

Ayrica Wings in reklam müziği The Beatles-Free as a Bird degil dogrusunu bilen biri yazsin lutfen.

buyrun arkadaşlar !! motorola krzr1 iN müziği ''The Icicles - Sugar Sweet'' [:)] [:'(]

cs_antihacker -> Cevap: DORİTOS (14 Mart 2007; 20:36:53)

quote:

Orjinalden alıntı: RX

arkadaslar doritos reklamındaki tabak yıkadığı anda çalan müzik i biklen var mı ?=

arkadaşlar nolur bu müzik çok lazım teşekkürlerr

cagrizma -> Cevap: DORİTOS (14 Mart 2007; 22:35:56)

quote:

Orjinalden alıntı: cagrizma

Arkadaşlar bu 407'nin YENİ reklamındaki ( kısa olan sadece arabayı gösteriyor) rica ediyorum :)

Belki gözden kaybolur diye hatırlatayım dedim.

evkuranss -> Cevap: Cevap: (15 Mart 2007; 1:01:12)

quote:

Orjinalden alıntı: papillon10

yaa arkadslar kanald de yayinlanan yoksa rüyami programinin fon müziginin ismini bilen varsa cok sevinirim klasik bir müzik sanirim yardimlariniz için tesekkurler simdiden...

cukulata_kiz -> headbanger (15 Mart 2007; 4:08:59)

arkadaslar bi reklam filmi vardi: sari renkli bir inegin (yada sari renkli sismanca bir kedi de olabilir) -tam hatirlayamiyorum- sahibinin arabasinin ön yolcu koltugunda kafasini hangi techno müzik esliginde salladigini ögrenmem lazim yoksa cildircam!!!!!!!!!!!!!
sarkinin sözleri yoktu reklamda, ne reklami oldugunu da bilemiyorum. inek yada kedi animasyon. kafasini cilginca salliyor kolunu pencerenin kenarina koymus, arabayi süren adam da eslik ediyor ritme.
bilen varsa yazsin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen......................

XXCAKKALXX -> Cevap: headbanger (15 Mart 2007; 13:22:29)

ARKADASLAR FİRST REKLAMİNİ SORDUM AMA:(
YOKMU ??? Bİ CEWAP YAZARSANIZ SEWİNİRİM...

Domates_Biber -> Cevap: headbanger (15 Mart 2007; 14:30:31)

wings reklam müziği bulunamadı mı ??

nForcer -> Cevap: DORİTOS (15 Mart 2007; 19:28:18)

quote:

Orjinalden alıntı: RX

Bu reklamdaki müzik de hoşuma gitti. Bir arabada geçen doritos reklamının bir de bu reklamın müziğinin adını merak ediyorum. [:o]

Equlaser -> Cevap: DORİTOS (16 Mart 2007; 16:36:35)

http://www.youtube.com/watch?v=BshYWqZIN7s
bu reklama artık bir cevap verin lütfen

hikaru -> cvp: (16 Mart 2007; 22:55:13)

yaaa su doritosun ileri sar olan reklamındaki sarkı ne ya??

bi de algidanın bole herkesin birbirine kasık verdigi bi reklamı var yeni karamel askı fln dio birinde ondaki muzigi de bilen bi arkadas varsaaaa[:'(]

wolf_blue -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Mart 2007; 10:18:01)

ya kadir bana da şey lasım pegeut reklamı var hintliler falan çevirio sanırım fili oturtturuo ya arabanın üstüne düzelttirio falan anlamışsındır sanırım verirsen çok ii olur

whitewitch -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Mart 2007; 12:53:21)

arkadaşlar bende bi reklam müziği arıyorum hani 4 5 sene önce bir arabanın reklam müziği vardı hangi marka olduğununda hatırlayamıyorum ama vw yada opel fln olabilir böle bi kız söylüyodu sakin bi şarkıydı çok hoş slow bi parçaydı reklam siyah beyazdı galiba hatta yağmurda yağıyodu sanırım bu şarkıyı hatırlayanınız varmı birkaç kez capital radio flashback te de dinledim ama kim olduğunu bilmiyorum bilen warmı lütfen yardım edinnnnnnnnn klibte hiç insan yoktu galiba sırf araba görüntülerinden oluşuyodu ama yanlış hatırlıyoda olabilirim

nForcer -> Cevap: DORİTOS (17 Mart 2007; 13:26:23)

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

ya kadir bana da şey lasım pegeut reklamı var hintliler falan çevirio sanırım fili oturtturuo ya arabanın üstüne düzelttirio falan anlamışsındır sanırım verirsen çok ii olur
Bhangra Knights - Husan diye biliyorum o müziği.

Rabia ! -> Cevap: DORİTOS (17 Mart 2007; 17:30:30)

Doritos Reklamı Kız Araba park etmeye çalışırken çalan şarkı

Domates_Biber -> Cevap: DORİTOS (17 Mart 2007; 17:37:50)

levis son reklamı ve wings reklamı müziklerini bilen yok mu????

akhesa -> Cevap: DORİTOS (17 Mart 2007; 18:24:41)

yeni levis reklamının müziği buymuş ama nette bulamadım biri upload edebilirmi?
Strange Love”, by Little Annie Bandez

Sigma Q -> Cevap: DORİTOS (17 Mart 2007; 18:55:04)

arkadaslar benimde nacizane bi sorum olacak muzik konusundaki bilginize sıgınıyorum fiat marea ilk reklamlarında marea saray gibi bi yere geliodu bellboy kılıklı bi adam kapıyı acıyodu havai fisekler patlıodu iste bu reklamda calan klasik müzik parcasını bilen va mı?senelerdir bu parcayı bulmak ıcın tonla para harcadım genede bulamadım

Domates_Biber -> Cevap: DORİTOS (17 Mart 2007; 19:32:27)

quote:

Orjinalden alıntı: akhesa

yeni levis reklamının müziği buymuş ama nette bulamadım biri upload edebilirmi?
Strange Love”, by Little Annie Bandez

ewt lime wire bulamıor[sm=s20.gif][sm=s20.gif]

thedangerofturkey -> Cevap: DORİTOS (17 Mart 2007; 22:26:57)

Peugeot 307 Büyük Değişim! Spin Doctors Two Princes

Coca Cola Sprite Basketbol Sahası / Havuz Feeder Just the way I'm feeling

Fiat Idea Kışkırtıcı Idea Peggy Lee You Give Me Fever

Rixos Rixos Hotel Belek Daha önceki tatil.. Erik Satie Gymnopedie #1

Sony Handycam Çek. Çıkar. Oynat. Stereo Total I Love You, ONO

Lacoste Touch of Pink Parfüm Reklamı Natasha Thomas Save Your Kisses For Me

Nokia 3220 Herkes Bunu Konuşuyor Bjorn Svin Mer Strom

Michelin Araba Lastiği Son bir kontrol.. Sergio Mendes Never Gonna Let You Go

Adidas - Impossible is Nothing Aram Khachaturian Sabre Dance

Erpen Pencere Sistemleri Metin Akpınar Serisi Anonim (Erkan Oğur) Pencereden Kar Geliyor

Profilo - Kadir İnanır Serisi Michael Halphie Porque Me Dejastes

Turkcell gnctrkcll Cell-o Pabucu Yarım.. Nil Karaibrahimgil & Ragga Oktay Gnctrkcll

Yapı ve Kredi Bankası Worldcard World Kontör Pamela & Fuat World Kontör

Yapı ve Kredi Bankası Worldcard Vadaaa! Serisi Vadaaa! Chillout

Yapı ve Kredi Bankası Worldcard Vadaaa! Serisi Vadaaa! Club

Yapı ve Kredi Bankası Worldcard Vadaaa! Serisi Vadaaa! Latin

Yapı ve Kredi Bankası Worldcard Vadaaa! Serisi Vadaaa! Groove

Beko - Tüm Reklamlar Beko Jingle Beko Jingle

Elidor Şampuan Sahil Don Omar Dale Don Dale

Doritos Doritos Cep Cep Blur Song 2

Adidas Adidas 1 Sihirli Yürüyüş Squeak E Clean & Karem O Hello Tomorrow

Lipton Çay Serisi Çay Serisi Ralph Myerz and the Jack Herren Band Nikita

Citroen C4 Danseden Robot Araba Les Rythmes Digitales Jaques Your Body

Peugeot 307 Utanç The Zutons Confusion

Honda Accord Detayların Uyumu Sugar Hill Gang Rappers Delight

Peugeot 307 Kıskanılmaya hazır olun! Alberto Iglesias Otra Vez Huyendo Y Sin Despedirme

Sony Ericsson T700i - Death In Vegas Hands Around My Throat

Volkswagen Toureg Karşılaşma David Holmes Don’t Rhyme No Mo

Lipton Ice-Tea Boğa Serisi Patrick Hernandez Born to Be Alive

Nike Shox Sosisli ve Kovalamaca N.O.H.A. Balkan Hot Step

Renault Clio Şikayet Ofisi Babybird You're Gorgeous

Volkswagen Golf vs. vs. Donna Lewis Everytime I See You

Apple IPod - The Vines Ride

Apple IPod - Black Eyes Peas Hey Mama

Mitsubishi Colt Uzay Gemisi Planet Funk The Switch

Peugeot 407 Oyuncak Arabalar The Film Can You Trust Me

Nissan Micra Micraism Henry Mancini A Shot in the Dark

Coca-Cola Diet Coke Elbise Seçimi The Supremes My Baby Love

ALINTIDIR.

Sigma Q -> Cevap: DORİTOS (18 Mart 2007; 9:02:28)

faideli bir calısma bilader bu topic amme hizmeti goruyo velakin marea reklam muzigini bilen va mı?sehrazat dizisinde yılbası balosu bolumunde de calmıs rımsky-korsakoff diil ama

ozan301 -> Cevap: DORİTOS (18 Mart 2007; 9:34:48)

Arkadaşlar şu Trident Fresh Buz reklam müziği daha bulunamadı mı yaw ):
Hani metro da kız cama numaralar falan yazıyor Süper bir şarkı idi.
Lütfen bulan varsa söylesin adını

koraygen -> DOVE REKLAM MÜZİĞİ (18 Mart 2007; 12:13:33)

Merhaba, son zamanlarda çıkan DOVE reklamının müziğini arıyorum. Bir kadına makyaj yapıyorlar sonra photoshopta düzeltiyorlar. Sanırım klasik müzik. Şimdiden teşekkürler...

ozgsata -> Cevap: DOVE REKLAM MÜZİĞİ (18 Mart 2007; 13:17:01)

Mitsubishi Colt Uzay Gemisi Planet Funk The Switch bayadır bu müziği arıyordum thedangerofturkey çook sağol

whitewitch -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (18 Mart 2007; 15:20:09)

quote:

Orjinalden alıntı: whitewitch

arkadaşlar bende bi reklam müziği arıyorum hani 4 5 sene önce bir arabanın reklam müziği vardı hangi marka olduğununda hatırlayamıyorum ama vw yada opel fln olabilir böle bi kız söylüyodu sakin bi şarkıydı çok hoş slow bi parçaydı reklam siyah beyazdı galiba hatta yağmurda yağıyodu sanırım bu şarkıyı hatırlayanınız varmı birkaç kez capital radio flashback te de dinledim ama kim olduğunu bilmiyorum bilen warmı lütfen yardım edinnnnnnnnn klibte hiç insan yoktu galiba sırf araba görüntülerinden oluşuyodu ama yanlış hatırlıyoda olabilirim

arkadaşlar bu şarkıyı bilen yokmu yaa lütfen çoooooooooooooook uzun süredir arıyorum lütfen yardım edinnnn

Giray Han -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 1:39:35)

AFM SİNEMALARINDA ,

Crea Pc Reklamındaki müziği arıyorum ( sanırım elektronik müzikti )

AyBuBi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 4:18:26)

Arkadaşlar Visa için son reklamının müziğini koymuşsunuz. Ben bir önceki reklamın istiyorum. Mümkünse...

fatcot85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 13:16:45)

WINGS karti reklam müziği bilen yok mu hala?

lazimlik -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 17:23:12)

ben de shop & miles ın reklam müziğini arıyorum.yardımcı olan olursa memnun olurum[:'(]

Sigma Q -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 18:36:33)

shop&miles * fly me to the moon Frank Sinatra*

hartzeiyn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 18:39:02)

[sm=s17.gif] "eti karamelli çukulata keyfi" kütüphane de geçiyo reklam.... müziğini bilen varmı acaba? kaç gündür arıyoruz lütfen yardım edin[X(]

toxin -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 19:08:45)

quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

AFM SİNEMALARINDA ,

Crea Pc Reklamındaki müziği arıyorum ( sanırım elektronik müzikti )

Daft punk technologic :D

vlknkzgn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 23:26:56)

ARKADAŞLAR SON HYUNDAİ REKLAMINDAKİ MÜZİK???? ADAM ARABANIN İÇİNE GİRDİKTEN SONRA SEWİNİO FLAN..TŞK

{Nihal07} -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Mart 2007; 23:44:14)

garanti reklam müzikleri güzel oluyor genelde

yuhbe -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Mart 2007; 1:54:03)

merhabalar,
ben bu makina programinda calan icinde hipopotam falan gecen bi jingle gibi bisey var, programin kendi muzigi, onu ariyorum, bi de yine cezanin makina icin yaptigi sarkiyi bulamadim..elinde olan varsa ve benimle paylasirsa cok sevinirim..tesekkurler..

c@cu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Mart 2007; 12:01:38)

arkadaşlar Peugeot 407 nin son reklemının müziğini arıyorum, şarkıyı bi kız söylüyo no baby gibi bişeler söylüyo[:D] yardımci olabilirseniz çok sevinirim,verilen listedeki şarkı değil ama.... Rock sound lu bi şarkı...

eyces -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Mart 2007; 17:29:58)

quote:

motorola krzr " The Icicles - Sugar Sweet "

OZDEMIX -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Mart 2007; 20:37:19)

ntv radyo da, e2 kanalı için reklam varya, arka fonda çalan şarkı süper. reklam hava kararınca, akşam olunca diye bişey. şarkısı kimindir nedir?

birde tv8 premier ligde haftanın en iyi 10 gollünü veriyo. orda bir club mix var. takıldım kaldım.

şimdiden teşekkürler

fir3blad3 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Mart 2007; 23:32:27)

first lava reklamı (azra akın) Çalan müziğin ingilizcesini bile var mı ?

dj_asli -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Mart 2007; 18:55:45)

abicim yaaaa banada pantenin reklam müziğini bulabilrmisin çok aradım ama bulamadım[sm=ebebe.gif]

hartzeiyn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Mart 2007; 19:15:59)

"eti karamelli çukulata keyfi" kütüphane de geçiyo reklam.... müziğini bilen varmı acaba? kaç gündür arıyoruz[sm=s18.gif] lütfen yardım edin

gecomert -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Mart 2007; 14:30:20)

Daha önce sorulduysa kusura bakmayın ..

Arkadaşlar bi elektronik firmasının reklamıydı ama hangisi hatırlamıyorum sanki bi robot söylüyomuş gibi ses üzerinde oynanmış yani sesi robot sesine benziyor böle ürünler tanıtılırken mavi mavi efektler araya giriyodu ve o tarif ettiğim ses ürünler reklamda gösterilirken sürekli 'technologic' diyodu...

acaba hangi şarkı olabilir bu bilen yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..[:'(]

toxin -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Mart 2007; 15:55:37)

Daft Punk technologic

gecomert -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Mart 2007; 16:43:08)

hay kardeş allah razı olsun senden ya çok saol .. Zaten böle bi şarkıyı yapsa yapsa daft punk yapar dimi ...Böle topikler sayesinde insanların aklına takılan beynini kemiren sorularına yanıt veriyosunuz çok teşekkürler

Sayfa: <<   < önceki  61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.078125