Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik >> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun Sayfa: <<   < önceki  61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_ENGN_

12 Mart 2007; 16:48:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyler yaklaşık 1-1,5 sene önce sony dijital kamera reklamı vardı kız''no no no no I don't need it'' gibi bişeyler söylüyodu Bu şarkının ismini bilen varmı?

NiGhT_W@Lk£r

Sisteme Gözat

12 Mart 2007; 16:58:53 

arkadaslar doritos reklamındaki tabak yıkadığı anda çalan müzik i biklen var mı ?=

Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

koraygen

12 Mart 2007; 17:28:06 

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

quote:

Orjinalden alıntı: hardware-man

quote:

yukarda arkadaşın biri yazmıştı visa nın reklam müziği bulamayanlara -------------Obi - Somewhere Nicer--------------

yaw ben visa yi demiyorum arkadasin yazdigi gibi wings kartini soruyorum oraya akban yazdim farkindaysan sana

bu arada akbank yazdığının gördüm ama visa da yazınca onu soruyon zanettim akbank reklam müziği wings olan

The Beatles-Free as a Bird

Arkadaşlar, wings müziğinin cevabını "beatles - free as a bird" olarak yazmışsınız. Ama bence o şarkı değil. Ya söyleyen farklı yada o şarkı değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Koray AYGEN
aygenkoray@yahoo.com
İskenderun/Hatay
Fixx

12 Mart 2007; 18:06:57 

quote:

Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL

Beyler yaklaşık 1-1,5 sene önce sony dijital kamera reklamı vardı kız''no no no no I don't need it'' gibi bişeyler söylüyodu Bu şarkının ismini bilen varmı?

Stereo Total - I love you Ono
Junger

12 Mart 2007; 18:27:15 

Jaques Your Body

i veren e teşekkür ediyorum [youarerock.gif :) }

_ENGN_

12 Mart 2007; 22:32:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Fixx

quote:

Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL

Stereo Total - I love you Ono

Ellerine sağlık dostum çok saol

reddas

13 Mart 2007; 0:13:05 

bi çocuk ve kızın kıyafetlerini sürekli çıkartarak (hatta kıyafetleri çıkardıkça tipler de değişiyor) öpiştükleri levi's reklamındaki şarkıyı bilen var mı?

ugur_kupel

13 Mart 2007; 8:59:47 

arkadaşlar levisin son reklamının (ilk serisinden başlayıp 2007 kolleksiyonuna kadar gelen reklam )indirme linklerini yada şarkıyı e-mail adresime yollaya bilirmisiniz şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler ugur_kupeli@hotmail.com birde çatıya moon bathe böyle bir reklam vardı levisin onunda linkleri varsa çok iyi olur lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_kupel -- 13 Mart 2007; 9:04:58 >

ugur_kupel

13 Mart 2007; 9:02:48 

arkadaşlar levisin son reklamının (ilk serisinden başlayıp 2007 kolleksiyonuna kadar gelen reklam )indirme linklerini yada şarkıyı e-mail adresime yollaya bilirmisiniz şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler ugur_kupeli@hotmail.com birde çatıya moon bathe böyle bir reklam vardı levisin onunda linkleri varsa çok iyi olur lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_kupel -- 13 Mart 2007; 9:05:10 >

koraygen

13 Mart 2007; 15:32:14 

Arkadaşlar, wings müziğinin cevabını "beatles - free as a bird" olarak yazmışsınız. Ama bence o şarkı değil. Ya söyleyen farklı yada o şarkı değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: koraygen

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hardware-man

quote:

yukarda arkadaşın biri yazmıştı visa nın reklam müziği bulamayanlara -------------Obi - Somewhere Nicer--------------

yaw ben visa yi demiyorum arkadasin yazdigi gibi wings kartini soruyorum oraya akban yazdim farkindaysan sana

bu arada akbank yazdığının gördüm ama visa da yazınca onu soruyon zanettim akbank reklam müziği wings olan

The Beatles-Free as a Bird

Koray AYGEN
aygenkoray@yahoo.com
İskenderun/Hatay
thouego

13 Mart 2007; 16:55:52 

quote:

Orjinalden alıntı: thouego

beyler...bayanlar...şimdiden sağolun yardımlarınız için...
levi's son reklamının müziğini bilen bulan varmı acaba hani kızla erkek soyundukça soyunuyorlar kıyafet üstüne kıyafet çıkıyor içlerinden...

levi's son reklam müziği kızla çocuğun soyunduğu........little annie_strange love

she's lost control...
hardware-man

14 Mart 2007; 7:45:07 

Motorola krzr1 in reklma müziğini bilen bi vatandas yokmu.
Ayrica Wings in reklam müziği The Beatles-Free as a Bird degil dogrusunu bilen biri yazsin lutfen.

MSI K9N-Ultra AMD Athlon X2 5600+ Kingston HyperX 2GB 800MHz Sparkle 8800GTS 320MB WD250GB FSP Epsilon 600W AOpen H600B ViewSonic 20" LCD
Gayipten Gelen Ses
Uzaklaştırılmış
45 gün cezanın 37 günü kaldı.

14 Mart 2007; 10:26:03 

ülker koko bobs reklamının müzüğünü istiyom...
dmc 12

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mart 2007; 19:02:54 

yaaaa wings reklamının müziği doğru ama sözleri beatles söylüyo biraz daha araştıracam bulursam eklerim

Mr.Pink ,Mr.White ,Mr.Brown, Mr.Orange ,Mr.Blonde ,Mr.Blue
Sigma Q

14 Mart 2007; 19:17:46 

şarkı as a bird ama kim coverlamıs acep

Pes Etmemek!
dmc 12

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git