Giriş | |
|
|
|
27 Şubat 2007; 20:43:37
|
|
|
arkadaşım elinde rufles'in son reklamının müziği varmıdır?
|
|
27 Şubat 2007; 22:52:02
|
|
|
arkadaşlar selam. ben dr.outker reklam müziğini araştırdım ama bulamadım.. hani bi adam çilekli pasta yapıyo da, kızı; "babam böle pasta yapmayı nerden öğrendi,bu yumurtalardan hangisi daha büyük?" gibi garip sorular soruyodu ya. Böle şarkıda sanki we are together gibi bir cümle geçiyo ama anlaşılmıyo.bu şarkıyı bilen arkadaşlar var mı,varsa şarkının ismini yada şarkıyı söyleyenin ismini yazarsanız süper olacak. şimdiden teşekkürler....
|
|
27 Şubat 2007; 23:35:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: neosanal arkadaşlar selam. ben dr.outker reklam müziğini araştırdım ama bulamadım.. hani bi adam çilekli pasta yapıyo da, kızı; "babam böle pasta yapmayı nerden öğrendi,bu yumurtalardan hangisi daha büyük?" gibi garip sorular soruyodu ya. Böle şarkıda sanki we are together gibi bir cümle geçiyo ama anlaşılmıyo.bu şarkıyı bilen arkadaşlar var mı,varsa şarkının ismini yada şarkıyı söyleyenin ismini yazarsanız süper olacak. şimdiden teşekkürler.... ewt aabiler bende onu istiyorum çok güzel yaa
|
|
|
28 Şubat 2007; 0:23:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fatcot85 VISA' nın son reklam müziğini bilen yok mu yaw? Hediye paketli reklam... Obi - Somewhere Nicer güzel müziktir.
|
|
28 Şubat 2007; 13:51:04
|
|
|
arkadaşlar ruffles in reklam müziği rebel mc ama hiçbiri reklamda çalan versionu değil tam adını bilen varmı..
|
|
|
28 Şubat 2007; 15:33:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: antechriste arkadaşlar ruffles in reklam müziği rebel mc ama hiçbiri reklamda çalan versionu değil tam adını bilen varmı.. Tam olarak << Double Trouble and The Rebel M.C. - Street Tuff (ruff mix) >> olması lazım.
EliNTeR
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
28 Şubat 2007; 19:44:09
|
|
|
|
vodafone' un reklamındaki where is my mind 'a benzeyen şarkıyı bilen varmı?
|
|
|
|
|
28 Şubat 2007; 21:17:58
|
|
|
arklar galiba yapı kredi reklamında bi şarkı çalıyo hint müziği altınların dünya ekonamisine etkisinden bahsediyo falan orda çalan müziği bulabilirmisiniz
|
|
|
28 Şubat 2007; 21:27:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ®ed patos reklamındaki müziği arıyom (şu iki boyut üç boyut fln olanı ?) Gonzales, Feist & Dani - Boomerang 2005 (Comme un boomerang)
|
|
|
|
|
28 Şubat 2007; 22:44:28
|
|
|
yaa arkadslar kanald de yayinlanan yoksa rüyami programinin fon müziginin ismini bilen varsa cok sevinirim klasik bir müzik sanirim yardimlariniz için tesekkurler simdiden...
|
|
|
1 Mart 2007; 13:09:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: EliNTeR vodafone' un reklamındaki where is my mind 'a benzeyen şarkıyı bilen varmı? arkadaşım o şarkı zaten fight club ın sonunda calan sarkı oradan alıntı yapmışlar.
|
|
|
2 Mart 2007; 19:10:53
|
|
|
PANTENE REKLAMINDAKİ MÜZİĞİ KİM SÖYLÜYO? ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?...
|
|
2 Mart 2007; 20:08:10
|
|
|
Visa' nın son reklam müziği nedir? Hediye paketlerinin uçtuğu...
|
|
2 Mart 2007; 21:34:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fatcot85 Visa' nın son reklam müziği nedir? Hediye paketlerinin uçtuğu... yaa arkdaşım biraz araştırın yaaa bak 10 yukarı ne yazıyo orda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 2 Mart 2007; 21:34:50 >
|
|
|
3 Mart 2007; 10:58:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SAVAŞCI PANTENE REKLAMINDAKİ MÜZİĞİ KİM SÖYLÜYO? ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?... reklam müziği Natasha Bedingfield - Unwritten link asagıda. http://www.sendspace.com/file/ezzosd
|
|
|
4 Mart 2007; 0:04:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jahma666 quote:
Orjinalden alıntı: ZeusLEE Ya Doğuş Çay'ın reklamı? Özlem Tekin - Benim Kara Sevdamsın (Doğuş Çay) http://****.de/files/6461416/The_OZZ****.html ENJOY IT!!! arkadaşlar link ölmüş de olan varsa yenileyebilir mi? valla çok severdim bu müziği
|
|
4 Mart 2007; 2:14:20
|
| | | |