Cevap: Reklam Müzikleri (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

gael -> Cevap: Reklam Müzikleri (14 Şubat 2007; 18:31:53)

harika hemenhemen hepsini yazmissin[:'(]

PanikAtak -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Şubat 2007; 19:39:00)

quote:

Orjinalden alıntı: şebo_

panikatak kardeş bakmadın galiba verdiğim adrese [:)] neyse sölimm valla bitane şarkı var tarifine uygun bütün truva müziklerini james horner yapmış benzettiğim şarkının adı da şu THE TEMPLE OF POSEİDON [:'(] ama bulabilirmisn şarkıyı bilmiorum kolay gelsin [&:]

Kardeş baktım ya bu senın verdıgın ısmıde sımdı ındırıcem+ adrese gene bakıcam [X(]

s3rh4n -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Şubat 2007; 20:01:01)

Crea reklamındaki şarkının adını bilen yazarsa sevinirim..

şebo_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Şubat 2007; 20:33:16)

daft punk - technologic [:'(]

hakanulker14 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Şubat 2007; 21:50:32)

cok saol gardasimm
quote:

Orjinalden alıntı: cervantes_bloom

quote:

Orjinalden alıntı: hakanulker14

ya arkadaslar su sarkıyı biliyormusunuz acaba yaaaa..........acayip cokk hariiikaa bi müzik....

nollur arkdaslar bilen varsa soyleyebiliri mi???

http://www.youtube.com/watch?v=ykElgAy1YuM

joan osbourne--what if god was one of us
aradıgın sarkı budur arkadaşım....

burakyc -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Şubat 2007; 22:03:42)

quote:

panikatak kardeş bakmadın galiba verdiğim adrese [:)] neyse sölimm valla bitane şarkı var tarifine uygun bütün truva müziklerini james horner yapmış benzettiğim şarkının adı da şu THE TEMPLE OF POSEİDON [:'(] ama bulabilirmisn şarkıyı bilmiorum kolay gelsin [&:]

ya bu müziğin american express reklamıyla olan alakası ne?????
tekrar soyluyorum jose mourinho nun oynadığı reklam hani chelsea nın teknik drektoru olan varya [:)]

şebo_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (15 Şubat 2007; 18:17:05)

nasıl yani[:)] senin soruna diil ama bi öncki soruya cevptı o...özellikle cevap verdiğim kişinin nickini kullandım ki karışıklık olmasın die.. ama olmuş[:D] american expressin reklamlarını araştıryorum ama kimse müziğinden bahsetmemiş maalesef...

burakyc -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (15 Şubat 2007; 21:13:34)

sorma kardeşim yaa ne müzikmiş bu bende araştırıyorum kaç haftadır bulamıyorum..

etusch -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 10:19:17)

bana hatırla sevgili dizisinin jenerik müziği lazım. İsmi yani.[;)]

cervantes_bloom -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 10:46:51)

quote:

Orjinalden alıntı: etusch

bana hatırla sevgili dizisinin jenerik müziği lazım. İsmi yani.[;)]

lime wire yazınca cıkıyo...

berko1993 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 12:47:28)

Arkadaşlar lütfen şu müziği bulun video başladıktan 40-45 saniye sonra müzik giriyo bunda müzik falan yok diye çıkmayın !!!

http://www.youtube.com/watch?v=0BaD-X68BE4

dafydak -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 13:02:37)

seak kardeş saolda ben onu lime wire veya emulede türk marşı olarak arattırdım bişey bulamadım senfony ismi lasım bana ncak öle bulabilirim[:'(] arkadaslar vestelin laptop reklamındaki mozartın parçasının ismini bilen var mı ? şimdiden saolun yardınlarınız için[:'(]

Poseidon88 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 14:37:50)

ya arkadaşlar 2 senedir aradığım bi müzik vardı hala ararım bulamadım braun cruzer 3 reklam müziğinin adını bilen gören varsa lütfen paylaşsın.

cervantes_bloom -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 15:08:11)

gecmiş sayfalarda olması lazım ben de tam hatırlamıyorum iki sen aramıssın bi saat daha falan ayırırsan bulursun.kolay gelsin.bilsem sayfayı solerdim[:)]

şebo_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 15:34:00)

berko 93 kardeş şarkı ADI ; HATE ME NOW -NAS- SÖLEMİŞ -PUFF DADDY - ile [:'(]

Baterist -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 18:08:26)

Carte d'or reklamındaki müzükü bilen varsa...

burakyc -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 20:10:27)

arkadaşlar americam express reklamındaki müziği bulan yokmu hala????????*

berko1993 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 20:47:58)

abi saol ya

quote:

berko 93 kardeş şarkı ADI ; HATE ME NOW -NAS- SÖLEMİŞ -PUFF DADDY - ile [:'(]

impreze_delisi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 21:43:25)

quote:

Orjinalden alıntı: piston

Liptonun En sonçıkan reklam müziğini arıyorum, http://www.lipton.com.tr/LiptonDunyasi/ReklamFilmleri.asp
Linkte en üstteler (2007)

ben bu reklamları o kadar çok aramıştım ki. arkadaşlar hepinize teşekkürler yeni gördüm bu konuyu çok faydalı cidden ;)

şebo_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Şubat 2007; 21:46:41)

rica ederim ne dmk [&:] abi deil kardeş dielimm :) cinsiyet uymuo [:D]

Poseidon88 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Şubat 2007; 14:46:19)

ruffles reklam müziğini tam olarak bulan varmı bi arkadaş buldum filan demişti elinde olan varmı

perfect expert -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Şubat 2007; 17:51:18)

algida carte'dor un reklam müziğinin adı ne?aynı athena nın macera şarkısına benzer olani varya lütfen ismini gönderin.....

realbce -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (18 Şubat 2007; 8:54:48)

ya hep aynı muzıklerı ısteyıp duruyonuz bende sunu ıstıorum bılen warsa lutfen solesın nescafe-cafe mate hanı tan sagturk un oldugu bos muzık lutfen bılen warsa ısmını yazsın sımdıden thanks

hayta85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (18 Şubat 2007; 14:41:43)

cnbc-e de filmlerden veya dizilerden önce vestelin reklamı giriyo sinema sistemi falan var ordaki müziği bulabilirsek çok sevinirim

Poseidon88 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (18 Şubat 2007; 16:44:53)

arkaadşlar nette gexerken bi site buldum belki işinize yarar her türlü reklam adı,müziği felan var bi bakın
http://www.musiquedepub.tv/[:o]

impreze_delisi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Şubat 2007; 1:21:17)

bu benim de hoşuma gidiyor cidden, bulabilirsek iyi olur[:'(]

quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

cnbc-e de filmlerden veya dizilerden önce vestelin reklamı giriyo sinema sistemi falan var ordaki müziği bulabilirsek çok sevinirim

PanikAtak -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Şubat 2007; 9:28:45)

Truva şarksını buldum saol arkadasım..
Şimdide şu Son Osmanlı (Yandım Ali) Orda Cansu Dere'nın balkolda plakta çalan muzuk war onu kım soyuyor ?

Poseidon88 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Şubat 2007; 15:12:31)

Ruffles ve braun cruzer 3 reklam müziklerini bulan yokmu lütfen yardım edin.[sm=s20.gif]

realbce -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Şubat 2007; 21:38:26)

nescafe-cafe mate hanı tan sagturk un oldugu bos muzık lutfen bılen warsa ısmını yazsın sımdıden thanks

hayta85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Şubat 2007; 0:40:16)

quote:

Orjinalden alıntı: impreze_delisi

bu benim de hoşuma gidiyor cidden, bulabilirsek iyi olur[:'(]

quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

[:'(]

naussika -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Şubat 2007; 10:24:55)

quote:

Orjinalden alıntı: s3rh4n

Crea reklamındaki şarkının adını bilen yazarsa sevinirim..

CREA REKLAM MUZİĞİ technologic

http:/****.com/files/16591837/09-daft_punk-technologic_2_****

;)[:(]

conquers_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Şubat 2007; 17:15:09)

kadiratun daha gelmedı mı askerden?

conquers_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Şubat 2007; 17:17:24)

CREA NIN REKLEM MÜZİĞİ TOUCH IT-------BUSTHA RHYMES

kocabiyik222 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Şubat 2007; 18:35:01)

Arkadaslar scenic 2007 nin filli reklamindaki müzik kime ait bir türlü bulamadim.Yardiminiza ihtiyacim varrrrrrrrrrrrr

*pOtPoRi* -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Şubat 2007; 19:24:01)

ruffles reklam müziği/ double trouble&rabel mc :street stuff. daha oncedende solenmıstı.bır suru versyonu var.eger lime wire dan ındırceksen dogrusunu bı yarım saat ıcınde bulursun.ayrıca bnde braun cruzer 3 reklam muziğini arıyorum ne zmndır.yardımcı olursanız sevınırım[:)]

quote:

Orjinalden alıntı: antechriste

Ruffles ve braun cruzer 3 reklam müziklerini bulan yokmu lütfen yardım edin.[sm=s20.gif]

Pseudonym -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Şubat 2007; 20:11:07)

quote:

Orjinalden alıntı: conquers_

CREA NIN REKLEM MÜZİĞİ TOUCH IT-------BUSTHA RHYMES

Orjinali ve reklamda kullanlan ``Daft Punk - Technolgic`` dostum...

fatcot85 -> en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Şubat 2007; 23:57:25)

Çok teşekkürler...

kocabiyik222 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Şubat 2007; 13:06:13)

Arkadaslar scenic 2007 nin filli reklamindaki müzik kime ait bir türlü bulamadim.Yardiminiza ihtiyacim varrrrrrrrrrrrr

slayer517 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Şubat 2007; 19:29:05)

arkadaşlar c-thru nun müziğini bilen varsa yazabilir mi??? şimdiden teşekkürler

serzenis77 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Şubat 2007; 21:00:46)

selam arkadaşlar honda civic reklamında çalan müziği arıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz..

http://www. youtube .com/v/C78mRivYY6I

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Şubat 2007; 22:10:33)

hoca c-thru yalan daha kimse bulamadı bu arada youtubedan videoların isimlerini isteyen arkadaşlar commentlere bakarsanız yüzde 80 bulursunuz ben şimdiye kadar kileri buldum [:'(]

vlknkzgn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Şubat 2007; 22:45:56)

yaw arkadaşlar biraz geç olacak ama - daha önce kesin yazılmıştır- toyota yaris büyük küçük reklamındaki şarkıyı yazarbilirmisiniz??

malibozkurt -> Cevap: .... (23 Şubat 2007; 0:29:10)

arkadaşlar lütfen ama lütfen akbankın şu son reklam filmlerindeki müzik çok aradım kafayı yemek üzereyim

buffalo -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Şubat 2007; 1:07:47)

quote:

Orjinalden alıntı: serzenis77

selam arkadaşlar honda civic reklamında çalan müziği arıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz..

http://www. youtube .com/v/C78mRivYY6I

çok uzun süredir arıyorum, bulamadım.....
honda ya mail bile attım ama nafile[sm=s20.gif]

cips -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Şubat 2007; 3:33:00)

quote:

Orjinalden alıntı: cips

Selam bende Rahmetli Kemal Sunal'ın e-kolay reklamlarında oynadıgı reklamların muziklerini arıyorum.soyle keman sesleri falan vardır enstrumantal bir parcaydı.tesekkurler şimdiden

böyle bir sarkıyı hatırlamıyor musunuz?[X(]

serzenis77 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Şubat 2007; 14:44:21)

yanılmıyorsam bu parça fransızca fransızca bilen yokmu yaww allah için bir yardımcı olsun... şarkı sözlerini aratırım ben :)

http://www.you tube.com/v/6eC6pCFmCnw

®ed -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Şubat 2007; 16:51:49)

patos reklamındaki müziği arıyom (şu iki boyut üç boyut fln olanı ?)

linkinberk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Şubat 2007; 20:33:58)

.........Sorulmuştur büyük ihtimal ama çok yorum yapılmış okuyamadım Crea'nın reklamında bi şarkı çalıyo Technology felan diyo bilen var mı???

fatcot85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Şubat 2007; 12:47:07)

VISA REKLAM MÜZİĞİNİN ŞARKICI ADI VE ŞARKI ADINI BİLEN VAR MI? HEDİYE PAKETLERININ UCTUGU...

tunakancan -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Şubat 2007; 13:37:16)

ya arkadaşlar şu avrupadan futbol müzigini bulan yok mu ya bulun lütfen ya çoooooook aradm ama hiç biyerde yok eklein bni bulan eklesn tunakankontas@mynet.com

LiesOfFear -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Şubat 2007; 14:03:58)

beyler tv8 premier lig maçları reklamını yaparken arkadaki müzik çalıyor nedir ?

hakanulker14 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Şubat 2007; 22:25:33)

pussycat dolls - sway
quote:

Orjinalden alıntı: perfect expert

algida carte'dor un reklam müziğinin adı ne?aynı athena nın macera şarkısına benzer olani varya lütfen ismini gönderin.....

fatcot85 -> VISA (24 Şubat 2007; 22:44:10)

VISA' nın son reklam müziğini bilen yok mu yaw? Hediye paketli reklam...

sCn.ZephyR. -> Cevap: VISA (24 Şubat 2007; 23:35:37)

Heh ya evet VISA reklamının müziği nedir arkadaşlar, "...I decided to get away" falan diye bişeyler geçiyo içinde.[sm=s20.gif]

elmind -> Cevap: VISA (25 Şubat 2007; 18:07:13)

c-thru reklam müziğini bulabilen var mı??? ben kendimi harap ettim bulabilmek için hiç bir yerde yok...
bulduğum an vallahi her yere yazacağım ne müzikmiş yahuu ....

tunakancan -> Cevap: VISA (25 Şubat 2007; 22:25:26)

ya arkadaslarrrr şu tv8 in avrupadan futbol müzigini bilen varsa atsınnnnn ya kaç aydan beri arıormmmmm bulan eklesn bni tunakankontas@mynet.com

kahve -> Cevap: VISA (26 Şubat 2007; 11:10:28)

Ralph Myers & The Jack Herren Band - Nikita
(Lipton reklam müziği)
şarkısının mp3 ünü upload eden veya,indirebileceğim bir yer bilen var mı arkadaşlar?

şebo_ -> Cevap: VISA (26 Şubat 2007; 22:40:25)

ŞU TV 8 avrupadan futbolun müziği PAUL OAKENFOLD-DREAD ROCK olabilirmi bi bak istersen[&:]

kahve -> Cevap: VISA (27 Şubat 2007; 9:31:35)

quote:

Orjinalden alıntı: caneryolal

Ralph Myers & The Jack Herren Band - Nikita
(Lipton reklam müziği)
şarkısının mp3 ünü upload eden veya,indirebileceğim bir yer bilen var mı arkadaşlar?

neyse tamam buldum. sağolun

Arif33 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Şubat 2007; 20:38:21)

ARKADAŞLAR RUFLES IN SON REKLEMININ MÜZİĞİNİ BİLENİNİZ VARMI?

Sayfa: <<   < önceki  59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.78125