hayır dalga gecmiyorum.daha önceki istekler gibi durmadıgını forumu gezerek de anlayabilirsin.arkadaşlar daha samimi.ama laubali deil.gencler gibi deil yani.ben kendi adıma rahatsız oldugumu dile getirdim...
seni rahatsız etti demek. ilginç daha fazla topiği kirletmenin bi manası yok... burası bi forum. devlet dairesi değil.. kabalık etmedim laubalilikte.. sen hiç üstüne alınma
Bunları bulamadınız ama olsun yine de teşekkür ederim ama bi ricam daha olacak.. Bi araba raklamı war fil kendini arabanın içinde hayal ediyo falan galiba araba nın modeli scenic ti. Tşkler..
quote:
Orjinalden alıntı: vlknkzgn
quote:
arkadaşlar iki şey sorucam şu geçen star da peter pan filminin reklamının başında çalan şarkı bi de türk telekom-charloi maçında mola sırasında bi şarkı çalıyodu bu şarkıyı çok yerde duydum ama şööle tarif edeyim.. adam ooooooo gerend baby die baarıyor sonra bi topluluk huuu haaa dio
yaww arkadaşlar yoq mu bu iki şarkıyı bilen ??!!
quote:
arkadaşlar iki şey sorucam şu geçen star da peter pan filminin reklamının başında çalan şarkı bi de türk telekom-charloi maçında mola sırasında bi şarkı çalıyodu bu şarkıyı çok yerde duydum ama şööle tarif edeyim.. adam ooooooo gerend baby die baarıyor sonra bi topluluk huuu haaa dio
Şu son çıkan crea rekLamındaki müziği çok merak ediyorum ya. Hani teknoLoji feLan diyor dijitaL bi sesLe. O bi parça mı yoksa özeL yapıLmış bi jenerik mi acaba ?
slm arkadaşlar bugün seda sayanın programında gelinlik defilesinde çalan bir parça wardı sanırım Dido söylüyo we parça I Know die başlıyor eğer bilen duyan gören warsa bi zahmet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exalans22 -- 9 Şubat 2007; 16:23:15 >