Ben bir süredir NTV' de Okay Karacan' nın sunduğu Eurogol programında en iyi 5 gol gösterilirken fonda çalan müziği arıyorum. Ama umut yok gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
O şarkıyı bende arıyorum...msj atmadığım yer kalmadı...ntvye kaç tane mail attım sölemiolar...ama bulursam buraya yazarım
arkadaşlar bir şarkıyı bulmanzı isteyeceğim 2 yıldır arıyorum ama bulamadım playboy-the mansion adlı oyunda chemical brothersın yaptığı bir şarkı vardı onu bulabilirseniz çok büyük sevaba girersiniz
evet eminim nerden biliyorsun diyeceksin playboy-the mansionu oynarken soundtracklar çalarken o anda çalan şarkının kimin çaldığını yazıyordu ama sadece şarkıcının ismini, yani şarkının ismini bilemedim çok uzun zamanlar araştırdım ama halen arıyorum.bulsan sen bulursun pckopat yardım et lütfen
hani bi reklam vardı parfüm reklamı adamla kadın çölde giden bi arabada .... sora camı falan kırıp geçiyolardı galiba parfümün markası strenght mi neydi işte o reklamın müziği lazım acilen bilen varsa çok müteşşekkür kalırım
hani bi reklam vardı parfüm reklamı adamla kadın çölde giden bi arabada .... sora camı falan kırıp geçiyolardı galiba parfümün markası strenght mi neydi işte o reklamın müziği lazım acilen bilen varsa çok müteşşekkür kalırım
evet eminim nerden biliyorsun diyeceksin playboy-the mansionu oynarken soundtracklar çalarken o anda çalan şarkının kimin çaldığını yazıyordu ama sadece şarkıcının ismini, yani şarkının ismini bilemedim çok uzun zamanlar araştırdım ama halen arıyorum.bulsan sen bulursun pckopat yardım et lütfen
ahada bak yemin ederim chemical yoktu soundtrackini buldum sen bunları bi indir hepsini aradığın yoksa chemicalin şarkılarını veririm ok?
Fly Away Love - Armand Van Helden Wickeddy Beats - DJ Sneak Swanky - Steve Porter Shakedown - High Caliber The Groove - Mark Knight Strong - Kaskade Corrective Tones (Matthew Dekay Remix) - Michael Burns So Hot - Miles Maeda Your Touch - Mazi & Lori Mocha Disko - Johnny Fiasco Jungle Kisses (10 Inch Raw Sax Dub) - Ray Roc Presents Do Me What I Do - Felix Da Housecat
alıntı yaparak sayfaları pisletmeleyim magnum reklamı için sayfa heba oldu GUNCELLLLLLLLLLLLLLL magnum reklam müziği she parfumu bulunmuştu o site neydi buda ordan cıkar buyuk ihtimalle
beyleru programı netten aratın:''tunatic'' ne işe yaradığına gelinceadını bilmediğiniz yabancı şarkıları bu programa dinletiyorsunuz anında adını veriyor size patos reklamı böyle bulunabilir...
valla programı yukledim dinlettim gene bulamadı.kendi o gozel kadife sesimlede mırıldandım tık yok.. yaw nerden bulmuslar bu müziği marstan mı geldi hayret bişey yaw patos critostan soğudum yawww..
Ya hep peşpeşe postlar atıp durma. Kadirartun askerdeyse ona neden soruyorsun? Ve sonuncusu bulunursa zaten söylenir,yemek ısmarlar gibi pls ne oluyor?