Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

brl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Kasım 2005; 17:39:37)

johnson's cologne reklamı?? 'come along to take my hand,baby' diye gidio hani bilen varmııı???

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (18 Kasım 2005; 13:46:39)

quote:

Orjinalden alıntı: brl

johnson's cologne reklamı?? 'come along to take my hand,baby' diye gidio hani bilen varmııı???

bu reklamı kafaya taktım ne pahasına olursa olsun bulucam beni izlemeye devam edin teşekkürler

ozgrcnbz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (18 Kasım 2005; 15:03:56)

slm beyler gördüm ki site de yardımlaşma süper daldım hemen.. yaa şu levi's reklamında müzik varya onu bulamaz mıyız acaba?? adam minibüste gitar çalıyo millet etrafında toplanıyo falan orda ki müzik işte?? müzikte denmez ona aslında, o ses işte :)

brl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (18 Kasım 2005; 16:49:44)

quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

quote:

Orjinalden alıntı: brl

bu reklamı kafaya taktım ne pahasına olursa olsun bulucam beni izlemeye devam edin teşekkürler

cok saol=)blrsun inş.bnde ck aradm yok ama

ozgrcnbz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Kasım 2005; 11:49:12)

hocalar noolduyaa levi's reklamında ki müzik?bence yoktur ama hani bi ihtimal diye soruyom..

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Kasım 2005; 12:27:18)

quote:

Orjinalden alıntı: ozgrcnbz

slm beyler gördüm ki site de yardımlaşma süper daldım hemen.. yaa şu levi's reklamında müzik varya onu bulamaz mıyız acaba?? adam minibüste gitar çalıyo millet etrafında toplanıyo falan orda ki müzik işte?? müzikte denmez ona aslında, o ses işte :)

LEVI'S ICE CREAM VAN CONCERT CHARLIE HURTIN YANKEE DOODLE DANDY

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Kasım 2005; 13:00:53)

quote:

Orjinalden alıntı: jahma666

quote:

Orjinalden alıntı: maydos

NTV MOTO GP muzigi hala yokkkkkkkkkkkkkkk Bİ KİZ SOYLİYORRR ... eskiden populer bir sarkiydi ama ben ozamanlar cok kucuktum.... ARKADASLAR lütfennnnnnn........

N T V M O T O G P jeneriginde caliyorrrrrrr

(vannn tubi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) duyuyorum sadece

Dostum programı izlemedim ama anlatığından şunu anladım;

" Steppenwolf - Born To Be Wild"

bi dene istersen...
,

ÖLMEKKKKKKKKK ÜZERREYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TÜYLERİM DİKEN DİKEN..... WALLA BİLLA BUUUUUUUUU 3AYDAN SONRA HARİKASİNİZZZZZZZZZZZZZZZZ
[:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(]

BU ORJİNAL SARKİCİ ... NTVDE SOYLİYEN BİR KİZ... BİRAZDAN ONUDA BULACAGİM. SANİRİM SARKİNİN İSMİ DEGİSMEZ. AMA SANATCİ DEGİSİYOR[:'(][:'(][:'(][:'(]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Kasım 2005; 15:07:36)

LEVİS çılar hadi indirin hemen telif hakki yoktur moderatelerin dikkatine

http:/****.de/files/7849212/Charlie_Hurtin_1-_Yankee_Doodle_Dandy****.html

Artiz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Kasım 2005; 16:33:22)

ya pek anlayamadım şimdi vivident reklam müziği hangisi?

yani şu azra akın ın oynadığı reklamdaki müziğin ismi nedir?

afganaf -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Kasım 2005; 21:30:59)

Editörlük yaptığım başka bir forum için hazırlıyordum "Reklam Müzikleri" adı altında bi bölüm. İnternette epey yer dolaştım ve bu topicten de faydalandım. Derlediklerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Buyurun [:'(]

-----------------

Adidas
Impossible Is Nothing
Aram Khachaturian - Sabre Dance

Adidas 1
Sihirli Yürüyüş
Squeak E Clean & Karem O - Hello Tomorrow

Burn Energy Drink
Heaven - Burn Your Life

Citroen C3
Citroen gelir, hayat değişir
Simple Plan - Welcome to My Life

Citroen C4
Dans eden araba
Les Rhythmes Digitales - Jacques Your Body

Coca-Cola
Diet Coke - Elbise seçimi
The Supremes - My Baby Love

Doritos Cep
Blur - Song 2

Elidor
Sahil, kızlar vs.
Don Omar - Dale don Dale (Hala bilmeyen kaldıysa tabi )

Fiat Idea
Kışkırtıcı Idea
Peggy Lee - You Give Me Fever

First
Azra Akın'lı
The Dand Warholes - We Used to Be Friends

Ford Focus
Eski reklam
Desree - Yo Gotta Be

Honda Accord
Detayların uyumu
Sugar Hill Gang - Rappers Delight

İş Bankası
Maximum Kart - Yağmurda ıslanan genç çift
Nat King Cole - L-O-V-E

Lacoste
Touch of Pink (Parfüm)
Natasha Thomas - Save Your Kisses For Me

Levis 501
Dondurma kamyonunda gitar çalan eleman
Charlie Hurtin - Yankee Doodle Dandy

Lipton
Çay Serisi
Ralph Myerz and the Jack Herren Band - Nikita

Lipton Ice Tea
Boğa serisi
Patrick Hernandez - Born to Be Alive

Michelin
Tekerlere sarılıp ağlayan Michelin maskotu
Sergio Mendes - Never Gonna Let You Go

Mitsubishi Colt
Deniz altında sürüş keyfi
Planet Funk - The Switch

Motorola V3
Her şeyin katlanarak küçüldüğü reklam
Dabrye - Hyped-Up Plus Tax

Nike Shox
Sosisli ve köpeklerin takibi
N.O.H.A. - Balkan Hot Step

Nike Pro
Henry Nowitzki - Nike Pro Secret Weapon

Nokia N90
Moby - In My Heart

Nissan Micra
Micraism
Henry Mancini - A Shot in the Dark

Peugeot 307
Büyük değişim
Spin Doctors - Two Princes

Peugeot 307
Kıskanılmaya hazır olun
Alberto Iglesias - Otra Vez Huyendo Y Sin Despedirme

Peugeot 307
Utanç
The Zutons - Confusion

Peugeot 407
Oyuncak arabalar
The Film - Can You Trust Me

Profilo
Kadir İnanır serisi
Michael Halphie - Porque Me Dejastes

Renault Clio
Spring Edition, Şikayet Ofisi
Babybird - You're Gorgeous

Renault Megane
Ay yüzeyi
Moby - In This World

Rixos
Rixos Hotel Bebek
Eric Satie - Gymnopedie #1

Sony-Ericsson t700i
Death In Vegas - Hands Around My Throat

Sony Handycam
Çek, Çıkar, Seyret
Stereo Total - I Love You, Ono

Sprite
Basketbol sahası-Havuz
Feeder - Just The Way I'm Feeling

Volkswagen Golf
2004 - vs. vs.
Donna Lewis - Everytime I See You
Frente - Bizarre Love Triangle

Volkswagen Golf
Efsaneler ölmez...
John Lennon - Instant Karma (Remix)

Volkswagen Polo
The Hush - Lovestruck

Volkswagen Touareg
Karşılaşma
David Holmes - Don't Rhyme No Mo'

Weet
Sarı mayo deneyen bayanın olduğu
Tina Charles - I Love To Love

Zubut -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (19 Kasım 2005; 21:47:52)

@kadirartun emeğine sağlık

diğer arkadaşlara da teşekkürler

güzel müzik dinleyelim [:'(]

ozgrcnbz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Kasım 2005; 3:29:26)

çok saolun arkadaşlar minnettarım size

j.sparrow -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Kasım 2005; 23:28:12)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

bridgestone reklamındaki şarkının adı neydi yaw cok unlu eskı bı sarkıydı ama hatırlayamadım..

michelen reklamı sanırım yanlış yazdın forumun ilk sayfalarında yazılı bi göz gezdir kesin bulucaksın

yok yok dııl bugun tekrar baktım bridgestone reklamı sarkıda cok unlu aslında tam sozlerını bılmıyorum duydugum gıbı yazımm en ıyısı van çeyyy my hearttt dıe bagırıyo bı abı sesı catallı bıde cok unlu sarkıda bı turlu cıkaramadım adını??????

xander -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 5:15:39)

quote:

quote:

quote:

bridgestone reklamındaki şarkının adı neydi yaw cok unlu eskı bı sarkıydı ama hatırlayamadım..

michelen reklamı sanırım yanlış yazdın forumun ilk sayfalarında yazılı bi göz gezdir kesin bulucaksın

yok yok dııl bugun tekrar baktım bridgestone reklamı sarkıda cok unlu aslında tam sozlerını bılmıyorum duydugum gıbı yazımm en ıyısı van çeyyy my hearttt dıe bagırıyo bı abı sesı catallı bıde cok unlu sarkıda bı turlu cıkaramadım adını??????

JOE COCKER - UNCHAIN MY HEART ...

dredd -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 5:42:16)

gecen sene tuba ünsalın oynadığı fiat panda reklamında diskoda arabayı dans ettiren parçanın adı neydi yaw, hani ıslanıyodu tuba sonra arabayı cantasıyla dövüyodu...[8D]

xander -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 6:12:07)

rebel moves - wanda olabilir emin değilim ...

dredd -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 6:40:03)

quote:

Orjinalden alıntı: xander

rebel moves - wanda olabilir emin değilim ...

yok o diil kardeş, yabancı bi parcaydı muhtemelen italyanca...

Hazar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 13:35:37)

Reklamda da çalmıştı bu söyleyeceğim şarkı. Tahminen İş Bankası reklamı. Sonra İstiklal Caddesindeki kitapçılarda uzun bir süre çaldı. Akordiyonlu birşey. Sözsüz. Çok anlatamadım ama güzel bir melodi. Çıkarabilen olur belki. Bilen %100 vardır ama tam tarif edemediğimden zorlanabilirsiniz çünkü çok beğenilip çalınan bir şarkıydı.

Fikri olan?
(N90 için teşekkür ederim. Şarkıda bir Moby havası var dediydim ilk dinlediğimde, doğruymuş[8D])

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:08:16)

quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

Editörlük yaptığım başka bir forum için hazırlıyordum "Reklam Müzikleri" adı altında bi bölüm. İnternette epey yer dolaştım ve bu topicten de faydalandım. Derlediklerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Buyurun [:'(]

-----------------

Adidas
Impossible Is Nothing

Adidas 1
Sihirli Yürüyüş

Burn Energy Drink
Heaven - Burn Your Life

Citroen C3

Citroen C4
Dans eden araba

Coca-Cola

Doritos Cep
Blur - Song 2

Elidor
Sahil, kızlar vs.

Fiat Idea
Kışkırtıcı Idea

First
Azra Akın'lı

Ford Focus
Eski reklam
Desree - Yo Gotta Be

Honda Accord
Detayların uyumu

İş Bankası
Nat King Cole - L-O-V-E

Lacoste
Touch of Pink (Parfüm)

Levis 501

Lipton
Çay Serisi

Lipton Ice Tea
Boğa serisi

Michelin

Mitsubishi Colt
Planet Funk - The Switch

Motorola V3

Nike Shox

Nike Pro

Nokia N90
Moby - In My Heart

Nissan Micra
Micraism

Peugeot 307
Büyük değişim

Peugeot 307
Kıskanılmaya hazır olun

Peugeot 307
Utanç
The Zutons - Confusion

Peugeot 407
Oyuncak arabalar

Profilo
Kadir İnanır serisi

Renault Clio

Renault Megane
Ay yüzeyi
Moby - In This World

Rixos
Rixos Hotel Bebek

Sony-Ericsson t700i

Sony Handycam
Çek, Çıkar, Seyret

Sprite
Basketbol sahası-Havuz

Volkswagen Golf
2004 - vs. vs.

Volkswagen Golf
Efsaneler ölmez...

Volkswagen Polo
The Hush - Lovestruck

Volkswagen Touareg
Karşılaşma

Weet

arkadaş editorluk yapıyorum diyorsun ama burda zaten hepsi var hepsini yazmıştım neyse en azından güncellemiş oldun isterdimki sitede bazı reklamları halen bulamadık madem editorsun onları cevapla bizim yazdıklarımızı tekrar yazma

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:12:00)

[font="Tahoma"]kadir merhaba gördüğüm kadarı ile herkesin derdine derman buluyorsun bende peugeot partner reklam müziğini arıyorum kaç zamandır ama bir türlü bulamadım yardımcı olursan olabilirsen çok sevinirim:))

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:17:21)

quote:

Orjinalden alıntı: VIN_DIESEL

kadir merhaba gördüğüm kadarı ile herkesin derdine derman buluyorsun bende peugeot partner reklam müziğini arıyorum kaç zamandır ama bir türlü bulamadım yardımcı olursan olabilirsen çok sevinirim:))

selam arkadaşım peugeot partner reklam müzigide ilk defa donanimhaber farkıyla üstelik şarkının tamamıyla burda konuyu güncellediğin için teşekkür ederim mp3 rapidlenip sizlerin kullanımına sunulmuştur rebel movesin bir tv programında şarkılarımızı internette herkez paylaşabilir lafına istinaden rapidledim moderatelerin dikkatine ! şarkının tam adı

rebel moves - are you satisfied

http:/****.de/files/5040540/Rebel_Moves_-12-_Are_You_Satisfied****.html

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:21:57)

quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Reklamda da çalmıştı bu söyleyeceğim şarkı. Tahminen İş Bankası reklamı. Sonra İstiklal Caddesindeki kitapçılarda uzun bir süre çaldı. Akordiyonlu birşey. Sözsüz. Çok anlatamadım ama güzel bir melodi. Çıkarabilen olur belki. Bilen %100 vardır ama tam tarif edemediğimden zorlanabilirsiniz çünkü çok beğenilip çalınan bir şarkıydı.

Fikri olan?
(N90 için teşekkür ederim. Şarkıda bir Moby havası var dediydim ilk dinlediğimde, doğruymuş[8D])

ya anlattıgın kadarıyla rixos şarkısını diyorsun sürekli istiklal caddesinde çalıyormuş istanbulda otursam valla gişdip bakacam ama rixos şarkısı bizim forumda yazıldı onu bi dene bakalım ayrıca moby ipucunda iyi yaradı valla ama n90ı araken baya zorlandım yahu millet vermemek için elinden geleni yaptı sanki devlet sırrı neyse iyi çalışmalar

Hazar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:24:14)

İndiriyorum Rixosu ama o değil büyük ihtimalle. Rixos reklamını biliyorum çünkü. Az nota var o şarkıda. Benim söylediğim baya müzik[:)]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:33:54)

ARKO REKLAM MÜZİĞİ

karl zero-la panse

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:36:53)

dostum derdime derman oldun çok teşekkur ederim bu şarkıyı kaç zamandır arıyordum:))[:(][:(][:(]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:37:29)

quote:

İndiriyorum Rixosu ama o değil büyük ihtimalle. Rixos reklamını biliyorum çünkü. Az nota var o şarkıda. Benim söylediğim baya müzik[:)]

Bİ FİLM MÜZİĞİ YADA Bİ REKLAMDA DUYDUNMU HİÇ

Hazar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:42:19)

Sanki İş Bankası reklamlarından birinde hatırlıyor gibiyim. Maksimum hizmet orada başlıyor lafı aklımda kalmış. O laf da İş Bankasına ait. Bu arada yeni değil reklam. Eski reklam olmalı fakat 1 seneyi geçmez.

Ralph Myerz & The Jack Herren Band - Nikita'yı zor da olsa buldum link isteyenler PM atabilir(buraya yazmak yasak ya o bakımdan)[:)]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 14:55:23)

BURAYA EN AZ 100 TANE MESAJ ATTIM AMA HALA ÇAVUŞ KALDIK İYİMİ SEBEBİNİ SORDUM ADMİNLERE PAYLAŞIM YAPMIYORSUNUZ DEDİLER ORASI KONU DIŞI ORDA YAZILANLARIN Bİ DEGERİ YOK DEDİLER YANİ BİZ BOŞA BURDA ÇALIŞIYORUZ AMA BENİM İÇİN İNANIN MSJ SAYISI ONEMLİ DEGİL ER OLARAK KALMAYI TERCİH EDERİM BAŞKA BİYERLERE BOŞ MSJ ATIP DOLDURACAĞOIMA HEP BOŞ KALSIN DAHA İYİ TEŞEKKÜRLER

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 15:08:33)

işte sen bu yüzden daha populersinya kadir çavuş burda milletin derdine derman olmak lazım omzuna yıldızları takarak olmuyor bu işler gende iyiki burda varsın saolasın:))

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 15:10:35)

teşekkürler

Usta_AsH -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 15:10:50)

ya elidor reklamında çalan parça çok güzel adı ne

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 15:25:46)

bu arada bi muzik radyoda cok calıyor sanırım arayanıda coktur onun orjinal ismi kazaa'dan aratın.
Billy Haley - Caravan

valla bi bakıın ne oldugunu bilmiyorum belki işinize yara indirenler banada sölesin ne oldugunu

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 15:29:08)

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

ya elidor reklamında çalan parça çok güzel adı ne

bunu benimle dalga geçmek maksadıyla sölediğini düşünüyorum bide binbaşısın bu şarkının adını herkez biliyor zaten [:-][:-][:-][:-][:-][:-]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 16:15:05)

quote:

Sanki İş Bankası reklamlarından birinde hatırlıyor gibiyim. Maksimum hizmet orada başlıyor lafı aklımda kalmış. O laf da İş Bankasına ait. Bu arada yeni değil reklam. Eski reklam olmalı fakat 1 seneyi geçmez.

Ralph Myerz & The Jack Herren Band - Nikita'yı zor da olsa buldum link isteyenler PM atabilir(buraya yazmak yasak ya o bakımdan)[:)]

arkadaşım şarkıyı buldum sanırım tango şarkısı ismide

valse of butterfly

Hazar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 16:20:45)

Heyecanla indiriyorum[:D]
edit: indiremiyorum bulamadı. Google bile.

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 16:31:49)

arkadaşım o şarkının cd si bende var ve istiklal de gezerken duydum bir gün girdim ve aldım dnr dan ordan sorarsan bulabilirsin bence kesinlikle eminim şarkının adı valse of butterfly ve cd ninde adı tangolar:))

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 16:39:13)

quote:

arkadaş merak etme yarın kesin elinde olacak vin dizel arkadaşımız mp3 olarak cevirecek ve paylaşıma açacak ona çok teşekkür ediyoruz buradan

turkmen -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 16:39:26)

ntv nin ispanya maclarının reklam müzigi======>manu chao-rumba de barcelona guzel bir sarkı.[:'(][:o]

Hazar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 16:59:31)

quote:

quote:

arkadaş merak etme yarın kesin elinde olacak vin dizel arkadaşımız mp3 olarak cevirecek ve paylaşıma açacak ona çok teşekkür ediyoruz buradan

Paylaşımcı zihniyetinizi tebrik ediyorum[:'(]. Hepinize teşekkürler.

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 17:10:35)

yarına kadar sabredelim söz yarın sabah ilk işimiz o olacak:))[:'(][:'(]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 23:45:41)

quote:

quote:

quote:

bakın burda ne varrrrr

http:/****.de/files/7968746/01_waltz_of_the_butterfly.wma.html

telif hakkı yoktur!!!!!!

TheGreat -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 23:54:06)

walla bende VEET soğuk ağda reklamındaki şarkıyı bilmiyorum.hani kız erkek arkdaşaıyla mağazaya bikini bakmaya gidiyolarda kız tüylerinden utandığı için bikiniyi kotunun üstüne giyiyo neydi bu

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Kasım 2005; 23:58:07)

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

walla bende VEET soğuk ağda reklamındaki şarkıyı bilmiyorum.hani kız erkek arkdaşaıyla mağazaya bikini bakmaya gidiyolarda kız tüylerinden utandığı için bikiniyi kotunun üstüne giyiyo neydi bu

hunter_hasim -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 0:07:58)

walla ne diyim qusel bı topıc mıs buu yenı rastladım!

SADECE TRFORUMDA VAR SANIODUM BOYLE OLAYLAR aman f.orumt.r mı neydı neysee .. en ıı geyık dh de

ve verlock bılgılerı

TheGreat -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 0:15:17)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Hay ağzını öpiyim[;)] saolasın

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 1:28:47)

merhaba arkadaşlar . aranıza katılalı 4 gün oldu . arnızdaki dayanışma çok hoş . eğer değinmeden geçersem hakkını yemiş olurum diye düşünüyorum . kadir artun un bu forum da yeri bi ayrı gibi gözüküyor . ona ayrı bi teşekkür diyorum . benim sizlerden ricam , ericson k700 ve k700i reklam müzikleri olacak . hangisi idi tam olark bilemiyeceğim ama ikisinden birinin reklamda çalan kısmı batery solo idi . jungle olmadığını biliyorum . çünkü radyoda dinledim . ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler . sağlıcakla kalın

egzantirig -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 1:53:34)

quote:

Orjinalden alıntı: gozdush

citroen'in yeni reklam müziği harika! simple plan - wlcome to my life... ! kesiiin dinleyiinn cok guzell!!

şarkı varsa link verinde yüklüyelım yaw[X(][:o]

®os©oe -> ooooooooooolllllllllllley yeahhhhh!!!!! (22 Kasım 2005; 9:38:25)

[:-]signaliiiiiiiiiiiiiii bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum akşam emuleden indiricem aksam herkese şarkının adını sölecem sıkıı durunnnnnnnnn[:o][:o][:o][:o][:o]

VIN_DIESEL -> Cevap: ooooooooooolllllllllllley yeahhhhh!!!!! (22 Kasım 2005; 12:22:27)

arkadaşlar umarım waltz of the butterfly hoşunuza gitmiştir başka merak ettiğiniz şarkı varsa buraya yazmanız yeterli umarım yardımcı olabiliriz[:@][:@][:@]

ikista -> Cevap: ooooooooooolllllllllllley yeahhhhh!!!!! (22 Kasım 2005; 13:07:07)

bayağdır buralara bakmıyodum topic çok ii olmuş bende first reklamınkini arıyodum

yanlız arkadaş yanlış yazmış

The Dandy Warhols - We Used to Be Friends olucak dorusu[:'(]

Hazar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 13:33:42)

quote:

quote:

quote:

quote:

bakın burda ne varrrrr

http:/****.de/files/7968746/01_waltz_of_the_butterfly.wma.html

telif hakkı yoktur!!!!!!

İŞTE BU ŞARKI!!! VIN_DIESEL ve kadirartun.. Hepinize teşekkür ederim.. Allah razı olsun.

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 15:30:50)

ne demek dogukan binbaşım:)) önemli diil:))

kadirartun -> Cevap: ooooooooooolllllllllllley yeahhhhh!!!!! (22 Kasım 2005; 15:31:07)

quote:

Orjinalden alıntı: r_o_s_c_o_e

[:-]signaliiiiiiiiiiiiiii bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum akşam emuleden indiricem aksam herkese şarkının adını sölecem sıkıı durunnnnnnnnn[:o][:o][:o][:o][:o]

roscoe umarim bizi heyecanlandirmak icin bisi degildir bana jingle olarak solediler eger ole degilse signali protesto edecem ipana kullanacam :p

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 15:33:48)

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

Orjinalden alıntı: gozdush

citroen'in yeni reklam müziği harika! simple plan - wlcome to my life... ! kesiiin dinleyiinn cok guzell!!

şarkı varsa link verinde yüklüyelım yaw[X(][:o]

EGZANTİRİNG BİNBASİM YA ARES TEN YADA BENİM TAVSİYEM LİMEWİREDEN İNDİRİN

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 15:38:30)

arkadaşlar bu arada bir şarkıyı daha sizlerin hizmetine sunacağız kadir ile ben ve cidden çok güzel bir şarkı cnbc-e de scania reklamının müziği eskilerden ama babalardan kadir birazdan hizmetinize sokacak:))

afganaf -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 16:44:25)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

-----------------

Adidas
Impossible Is Nothing

Adidas 1
Sihirli Yürüyüş

Burn Energy Drink
Heaven - Burn Your Life

Citroen C3

Citroen C4
Dans eden araba

Coca-Cola

Doritos Cep
Blur - Song 2

Elidor
Sahil, kızlar vs.

Fiat Idea
Kışkırtıcı Idea

First
Azra Akın'lı

Ford Focus
Eski reklam
Desree - Yo Gotta Be

Honda Accord
Detayların uyumu

İş Bankası
Nat King Cole - L-O-V-E

Lacoste
Touch of Pink (Parfüm)

Levis 501

Lipton
Çay Serisi

Lipton Ice Tea
Boğa serisi

Michelin

Mitsubishi Colt
Planet Funk - The Switch

Motorola V3

Nike Shox

Nike Pro

Nokia N90
Moby - In My Heart

Nissan Micra
Micraism

Peugeot 307
Büyük değişim

Peugeot 307
Kıskanılmaya hazır olun

Peugeot 307
Utanç
The Zutons - Confusion

Peugeot 407
Oyuncak arabalar

Profilo
Kadir İnanır serisi

Renault Clio

Renault Megane
Ay yüzeyi
Moby - In This World

Rixos
Rixos Hotel Bebek

Sony-Ericsson t700i

Sony Handycam
Çek, Çıkar, Seyret

Sprite
Basketbol sahası-Havuz

Volkswagen Golf
2004 - vs. vs.

Volkswagen Golf
Efsaneler ölmez...

Volkswagen Polo
The Hush - Lovestruck

Volkswagen Touareg
Karşılaşma

Weet

arkadaş editorluk yapıyorum diyorsun ama burda zaten hepsi var hepsini yazmıştım neyse en azından güncellemiş oldun isterdimki sitede bazı reklamları halen bulamadık madem editorsun onları cevapla bizim yazdıklarımızı tekrar yazma

Arkadaşım, topic üzerindeki bu aşırı sahiplenici tavrını anlamış değilim. "Ben yazmıştım zaten hepsini" demişsin. Ee bende de zaten kaç zamandır buradaki şarkıların çoğu var zaten liste olarak. Bizim forumda da böyle bir başlık olduğunu görünce buraya da yazdım hepsini. Ayrıca uzaya insan yolluyormuş gibi zor bi iş de yapmıyorsun. Elinin altında internet olan herkes bulabilir zaten şarkıları az bir çabayla. Bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok. Ben "Bunların hepsini ben buldum, @kadirartun hiçbir şey yapmadı" mı dedim. Yoo. Daha sakin mümkünse... [&:]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 16:51:47)

ARKADAS SAHİPLENMİYORUM SADECE DİYORUMKİ MADEM EDİTORSUN BULAMADİĞİMİZ REKLAMLAR VAR ONLARA YARDİMCİ OL DİYORUM VE SAKİNİM

afganaf -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 16:59:35)

Hangi reklamların hala eksik olduğunu söyle ben de araştırayım o zaman. 6 sayfa topici baştan okuyamam haliyle.[:D]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 17:25:37)

JONSHON KOLANYA VE VİVİDEND REKLAM MÜZİKLERİ

Usta_AsH -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 18:14:05)

quote:

Orjinalden alıntı: dredd

gecen sene tuba ünsalın oynadığı fiat panda reklamında diskoda arabayı dans ettiren parçanın adı neydi yaw, hani ıslanıyodu tuba sonra arabayı cantasıyla dövüyodu...[8D]

hani gule gule pandarid cani pandarid gibi bişeyse rebel moves söylüyodu 2004 te dream tv nin katkısıylar rock'n coke de bile söyledi

Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.640625