|
afganaf -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 16:44:25)
|
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun quote:
Orjinalden alıntı: afganaf Editörlük yaptığım başka bir forum için hazırlıyordum "Reklam Müzikleri" adı altında bi bölüm. İnternette epey yer dolaştım ve bu topicten de faydalandım. Derlediklerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Buyurun [:'(] ----------------- Adidas Impossible Is Nothing Aram Khachaturian - Sabre Dance Adidas 1 Sihirli Yürüyüş Squeak E Clean & Karem O - Hello Tomorrow Burn Energy Drink Heaven - Burn Your Life Citroen C3 Citroen gelir, hayat değişir Simple Plan - Welcome to My Life Citroen C4 Dans eden araba Les Rhythmes Digitales - Jacques Your Body Coca-Cola Diet Coke - Elbise seçimi The Supremes - My Baby Love Doritos Cep Blur - Song 2 Elidor Sahil, kızlar vs. Don Omar - Dale don Dale (Hala bilmeyen kaldıysa tabi ) Fiat Idea Kışkırtıcı Idea Peggy Lee - You Give Me Fever First Azra Akın'lı The Dand Warholes - We Used to Be Friends Ford Focus Eski reklam Desree - Yo Gotta Be Honda Accord Detayların uyumu Sugar Hill Gang - Rappers Delight İş Bankası Maximum Kart - Yağmurda ıslanan genç çift Nat King Cole - L-O-V-E Lacoste Touch of Pink (Parfüm) Natasha Thomas - Save Your Kisses For Me Levis 501 Dondurma kamyonunda gitar çalan eleman Charlie Hurtin - Yankee Doodle Dandy Lipton Çay Serisi Ralph Myerz and the Jack Herren Band - Nikita Lipton Ice Tea Boğa serisi Patrick Hernandez - Born to Be Alive Michelin Tekerlere sarılıp ağlayan Michelin maskotu Sergio Mendes - Never Gonna Let You Go Mitsubishi Colt Deniz altında sürüş keyfi Planet Funk - The Switch Motorola V3 Her şeyin katlanarak küçüldüğü reklam Dabrye - Hyped-Up Plus Tax Nike Shox Sosisli ve köpeklerin takibi N.O.H.A. - Balkan Hot Step Nike Pro Henry Nowitzki - Nike Pro Secret Weapon Nokia N90 Moby - In My Heart Nissan Micra Micraism Henry Mancini - A Shot in the Dark Peugeot 307 Büyük değişim Spin Doctors - Two Princes Peugeot 307 Kıskanılmaya hazır olun Alberto Iglesias - Otra Vez Huyendo Y Sin Despedirme Peugeot 307 Utanç The Zutons - Confusion Peugeot 407 Oyuncak arabalar The Film - Can You Trust Me Profilo Kadir İnanır serisi Michael Halphie - Porque Me Dejastes Renault Clio Spring Edition, Şikayet Ofisi Babybird - You're Gorgeous Renault Megane Ay yüzeyi Moby - In This World Rixos Rixos Hotel Bebek Eric Satie - Gymnopedie #1 Sony-Ericsson t700i Death In Vegas - Hands Around My Throat Sony Handycam Çek, Çıkar, Seyret Stereo Total - I Love You, Ono Sprite Basketbol sahası-Havuz Feeder - Just The Way I'm Feeling Volkswagen Golf 2004 - vs. vs. Donna Lewis - Everytime I See You Frente - Bizarre Love Triangle Volkswagen Golf Efsaneler ölmez... John Lennon - Instant Karma (Remix) Volkswagen Polo The Hush - Lovestruck Volkswagen Touareg Karşılaşma David Holmes - Don't Rhyme No Mo' Weet Sarı mayo deneyen bayanın olduğu Tina Charles - I Love To Love arkadaş editorluk yapıyorum diyorsun ama burda zaten hepsi var hepsini yazmıştım neyse en azından güncellemiş oldun isterdimki sitede bazı reklamları halen bulamadık madem editorsun onları cevapla bizim yazdıklarımızı tekrar yazma Arkadaşım, topic üzerindeki bu aşırı sahiplenici tavrını anlamış değilim. "Ben yazmıştım zaten hepsini" demişsin. Ee bende de zaten kaç zamandır buradaki şarkıların çoğu var zaten liste olarak. Bizim forumda da böyle bir başlık olduğunu görünce buraya da yazdım hepsini. Ayrıca uzaya insan yolluyormuş gibi zor bi iş de yapmıyorsun. Elinin altında internet olan herkes bulabilir zaten şarkıları az bir çabayla. Bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok. Ben "Bunların hepsini ben buldum, @kadirartun hiçbir şey yapmadı" mı dedim. Yoo. Daha sakin mümkünse... [&:]
|
|
|
|