Giriş
16 Ocak 2007; 18:09:30
quote: Orjinalden alıntı: Rietveld Digiturk , C-Thru ve Kanal D'de çıkan Efes Cup reklamlarında arka planda çalan Techno tarzı şarkıyı arıyorum. quote: Orjinalden alıntı: rhombeus arkadaşlar fb-bjk uefa cup grup son maçlarının fragman müziği lazım :) kanal d de çıkıyo opera tarzı çok makbule geçer bilen warsa adını Efes Cup reklamlarında çalan müzik Pirates of the Caribbean-Theme Music (Klaus Badelt) Ancak Techno değil. Ayrıca Peugeot 207 teklam müziğini bilen var mı? Reklam videosu: http://www.youtube.com/watch?v=U6y2YOETyZY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ExEzuq -- 16 Ocak 2007; 18:29:44 >
16 Ocak 2007; 20:49:37
uşağın mı var senin de her istediğini anında verecek buraya.... senin istemenle mi olcak? + arşivde bile durması yeterllii...belki ararken birinin işine yarar...ne akla hizmet kapanmasını istiyorsun..az da olsa paylaşım var...direk kapayın ne saygısızlık öyleee quote: Orjinalden alıntı: kapakolsun Mod arkadaşlara bu topici kapatmasını tavsiye ediyorum çünkü eskisi gibi yardım yok ,herkes birşey istiyor kimse aradığınla ilgilenmiyor kadirartun gittiğinden beri böyle zaten
_____________________________100 YIL Nokia E61i - BenQ Z2 Qube - 1 Gb Kingston Mini Sd - iRiver H10 20 GB + Sennheisser PMX 60 - Fuji S5700 + 2 GB Kingston SD -DELL VOSTRO Notebook
16 Ocak 2007; 21:44:27
Merhaba arkadaşlar. Fiat'ın "Eğer sen de mutluysan selam ver" reklamındaki müziği arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
16 Ocak 2007; 23:27:30
Beyler bu müziği bilen var mı? quote: Orjinalden alıntı: TUEUR bu marşı besiktaşlılarda söylüyordu quote: Orjinalden alıntı: vlknkzgn quote: Orjinalden alıntı: TUEUR http://www.youtube.com/watch?v=MksjhIQGYdM&mode=related&search= arkadaşlar burada calan müziğin adını bilen var mı? bu bi ülkenin milli marşı galiba bi yerlerden hatırlıyorum
16 Ocak 2007; 23:42:27
quote: Orjinalden alıntı: forzali Merhaba arkadaşlar. Fiat'ın "Eğer sen de mutluysan selam ver" reklamındaki müziği arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. o şarkı zaten asıl ing çoçuk şarksıdır If you re happy and you know it clap your hands
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 16 Ocak 2007; 23:45:09 >
_____________________________Mr.Pink ,
Mr.White ,
Mr.Brown ,
Mr.Orange ,
Mr.Blonde ,
Mr.Blue
17 Ocak 2007; 15:14:27
Digiturk , C-Thru ve Kanal D'de çıkan Efes Cup reklamlarında arka planda çalan Techno tarzı şarkıyı arıyorum.
17 Ocak 2007; 16:15:34
discovery channel de programların tanıtımında çalan şarkıyı bilen varmı? american chopper le başlıyor genelde:)
18 Ocak 2007; 21:57:41
ARKADAŞLAR Bir çok kişinin aradığı Ruffles Reklamının, tv'deki versiyonunu buldum. İsmi "Street Tuff Reloaded" Şimdi edindim ve dinliyorum, gerçekten tavsiye ederim.
20 Ocak 2007; 14:18:46
johnsons baby kolonyanın reklam müzigini bulablirmisiniz arkdaslar acaba luffeenn............
20 Ocak 2007; 20:17:17
arkadaşlar ya ben pantenin reklam müziğinin ismini istiyorum yardımcı olursanız sevniriz
20 Ocak 2007; 20:43:03
quote: Orjinalden alıntı: hakanba5020 arkadaşlar ya ben pantenin reklam müziğinin ismini istiyorum yardımcı olursanız sevniriz daha önce defalarca yazıldı ama... Natasha bedingfield--unwritten
_____________________________ kendine ait cümlelerin olsun,kendin ol!!!
21 Ocak 2007; 18:02:23
LİPTON REKLAMLARI (kış çayı ve narlı çay) 1- http://www.youtube.com/watch?v=JbWUUScaCs8 2- http://www.youtube.com/watch?v=mJr9It-ye6w bu reklamların reklam müziğini bilen arkadaşlar lütfen yazsınlar... not: googleda da arattım çıkmıyo...tüm netin altını üstüne getirdim...YOK YOK YOK... bu şarkının adını arayan çok ama bilen yok heralde...yakında liptona telefon edicem...
_____________________________...THE CAKE IS A LIE...
22 Ocak 2007; 1:34:44
quote: Orjinalden alıntı: Rietveld Digiturk , C-Thru ve Kanal D'de çıkan Efes Cup reklamlarında arka planda çalan Techno tarzı şarkıyı arıyorum. bendee bendeee
22 Ocak 2007; 1:55:09
quote: Orjinalden alıntı: FaTaLL tam aradıgım konu akbank reklam müzigi lazım banada..teşekkürler.. Üzerindeeeen çooook geçti ama ben buldum şarkıyı şu dınınınınını diye olan sanırım sorduğun SeitKaliyev - waltz of the butterfly