Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

M.D. -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Aralık 2006; 12:03:05)

beyler ruffles reklam müziği için double trouble street tough denmiş doğru parça ama reklamdaki halini bulamadım ben bulabilirseniz süper olur..
Ruffles Reklamı

Guiliano -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Aralık 2006; 13:25:19)

ya arkadaşlar kafayı yiyecem bi şu acun firarda fon müziklerini arıyorum. Birde trident reklamı varya hani kız metroya biniyo numarasını cama yazıyo. Kadir kardeş yardımcı olursan sevinirim[sm=s20.gif]

cervantes_bloom -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (20 Aralık 2006; 23:18:05)

bu C-Thrue dan haber yok deil mi hala ya...sitesi de yok abi bunun...

fgurses -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 0:07:07)

carrefour reklam müzigini arıyorum bi sporda da aynı müzik çalınıo ama adını bilemiyorum[:o]

Elit_Marcos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 0:37:22)

quote:

Orjinalden alıntı: M.D.

beyler ruffles reklam müziği için double trouble street tough denmiş doğru parça ama reklamdaki halini bulamadım ben bulabilirseniz süper olur..
Ruffles Reklamı

Aynen bende arıyorum bulabilirseniz çok güsel olur..!

sourmasa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 11:54:40)

quote:

Orjinalden alıntı: Chevy56Belair

Selamlar Arkadaşlar şu linkteki müziği bilen varsa çok sevinecem

http://www.youtube.com/watch?v=DRfeQHC_znc

şarkının adı happy together, turtles ınç simple plan coverı da var güzel

sourmasa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 12:00:51)

quote:

Orjinalden alıntı: asafsungur

bende bi videodan bi müzik çektim tamamını arıyorum.bulabilirseniz sevinirim.
http://*****share.com/files/6710990/asd.***
sonuna mp3 kayucaksınız

şarkının adı burn, Alkaline Trio söylüyor

sourmasa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 12:19:35)

quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

Arkadaşlar linkte bir mazda reklamı var, bu reklamın müziğine hastayım ben, ama adını bilmediğim için mp3 ünü bulamıyorum.

nası bulabilirim acaba? yada bu videonun içinden (youtube) bu müziği nasıl söküp kopyalayabilirm acaba? arabada dinlemem lazım bu şarkıyı. [;)]

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.youtube.com/watch?v=HrJ6fi_lij0&search=Mazda%20commercial

ya arkadaşlar, kimse yokmu bana yardım edecek yaaaaa... [X(][X(][X(]

Zoom Zoom Zoom şarkının adı,
orjinali Serapis Bey tarafından ama gönderdiğin reklamdaki farklı bir yorum. Sanırım reklamdaki Spank tarafından söylenmiş ama emin değilim, çok kötü sallıyor olabilirim..

sourmasa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 12:23:33)

quote:

Orjinalden alıntı: sourmasa

Herkese selamlar,
Billboard Türkiye dergisinin reklamında çıkan şarkıyı arıyorum. Daha önce sorulmuş ama bu ay yeni reklam (her sayı için ayrı reklam hazırlıyorlar) çıktı ve orada çalan (sanırım) ilk şarkının ismini arıyorum.
Şarkı Viva La Bam (MTV, jackass benzeri) programının giriş ve kapanış (theme) müziği olarak kullanılar The King of Rock and Roll şarkısına çok benziyor. Reklamda çalan ile bu bahsettiğim şarkının nakarat kısmı başlangıç olarak hemen hemen aynı gibi.
Lan bir şarkı için bu kadar cümle kurdum ya, offf

bulan olursa mail atsın birşey yapsın lütfen

erkangunes -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 13:54:44)

quote:

Orjinalden alıntı: uslum

iştecell reklam müziğinin kime ait olduğunu yada nerde bulabileceğimi lütfennnnnn

snap- i've got the power

paylaşım programlarında rahatlıkla bulabilirsin (limewire, ares vs...)

LynXMaSTeR -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 14:38:26)

quote:

Orjinalden alıntı: M.D.

Ruffles Reklamı

Hocam bak ben buLdum. Ama hangisi biLmiyorum. Sırf bu şarkı için bir cd yapmışLar :D

Artist - Title Song Length File Size Bitrate Album Year
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Scar Radio Mix) 00:03:31 4.12M 163
Street Tuff (The Remix Project Part II) 1989
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Club Radio Mix) 00:03:29 3.87M 154
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Scar Mix) 00:05:00 5.84M 163
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Club Mix) 00:05:05 5.81M 159
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Robin Albers 'The Indian' Mix) 00:05:39 6.53M 161
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Norman Cook Mix) 00:05:23 6.28M 162
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Longsy D Remix) 00:05:20 6.03M 157
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Ruff Mix) 00:04:21 4.69M 150
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Bass Heavy Mix) 00:05:42 6.48M 158
Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Norman Cook Instrumental Mix) 00:05:13 6.08M 162
Double Trouble & The Rebel MC - Time To Rock (The Trouble Dub) 00:03:09 3.34M 147
Double Trouble & The Rebel MC - Just Keep Rockin' (12" Hip-House Mix) 00:05:02 5.67M 157

Hangisi oLduğunu buLursan bana da haber ver =)

omerazaxul -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 18:18:25)

harbi bulun su ruffles reklam müziinin doru wersiyonunu[8|][:o][:o][:-][&o][sm=s19.gif][sm=s20.gif]

Elit_Marcos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 21:54:24)

Ya arkadaşlar muhtemelen ruffles deki şarkının gerçek adı Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Ruff Mix) bu ama aradım bulamadım.Bulan varsa bi baksın yaa

burakyc -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (21 Aralık 2006; 22:21:37)

yaa arkadaşlar bu sony ericsson reklam müziğini bulan yokmu hala...

owench -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Aralık 2006; 2:33:20)

merhabalar arkadaşlar yeni katıldım uzun zamndır bulmakistediğim bi müzik var ve uğraşlarıma rağmen bulamadım.
Çok acil yardım lütfennn.
"Armani Black Code" parfüm reklamındaki parça.
Veya herhangi bir Georgio armani reklam müziği de olabilir.
Şimdiden teşekürler.

xentus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Aralık 2006; 2:46:24)

ya bana yardım edecek hiç kimse yokmu buralarda yaaaa...
a........k......... iki kere mesaj attım kimse cevap yazmadı
hatırlarsınız mutlaka yapı kredi nin bir reklamı dönüyodu tv lerde ev kredisiyle alakalı bir reklamdı müttiş müzik vardı reklamda onu arıyom hatta
bir iki kelimede kalmiş şarkıdan aklıma ... house its very very house diye bir şarkıydı lütfen yardııı

hakanulker14 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Aralık 2006; 11:32:51)

quote:

Orjinalden alıntı: xentus

hatırlarsınız mutlaka yapı kredi nin bir reklamı dönüyodu tv lerde ev kredisiyle alakalı bir reklamdı müttiş müzik vardı reklamda onu arıyom hatta
bir iki kelimede kalmiş şarkıdan aklıma ... house its very very house diye bir şarkıydı lütfen yardııı

kimse sana cevap yazmak zorunda degil !!! eger bilen olursa soyler zaten.......

CaFFeiNe -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Aralık 2006; 13:10:03)

domestos reklam müziğini arıyorum mp3 olarak

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm, herkesi hasta ederim ederim beeen
ishal yapar kustururum kustururum kustururum....

:):):)

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Aralık 2006; 15:50:24)

quote:

Hakanulker arkadaşım haklı ama ben şarkının adını biliorum fakat kimin söylediğini bbilmiyotum o şarkının adı our house

mustafa85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Aralık 2006; 16:17:36)

selam arkadaslar.turkcelin muzigi var bi cocuk soyluyo bu sene yeni bir cebin olsun diye onu bulabilirmisinz.videosu falanda olabilir

PembeKurbaga -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Aralık 2006; 16:32:22)

http://r*apidshare.com/files/8783793/Ses_klibi_02_.wav Braun reklam müzigi reklamdan koparma tamamının adını
bilen varsa koyabilirmi ?

jackson_09 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Aralık 2006; 16:39:08)

arkadaşlar merhaba.
ben yeni üye oldum..
bende yardıma başlayayım..
@mustafa85
o müzik türkcell için özel bestelenmiş bir müzik.eğer turkcell müziği web sitesine koyabilir..
ayrıca arkadaşlar sprite'ın o meşhur reklam müziğinin adını da vereyim bilmiyorum daha önce verildi mi?
takip ettiğim kadaryla verilmemiş..adı:
Benjamin Pacheco- Falling Away
biriside klip haline getirip youtube'e koymuş:
http://www.youtube.com/watch?v=tbVfqetVap8

dafydak -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Aralık 2006; 19:53:18)

magiccity , abi ELİNE SAĞLIK çok saol valla[:'(] üstat adamsın wessellem[:D] süper olmuş abi bulman wallaha rahatladım artık olay inata ödnmüştü[:D] tekrar saol eline aramana sabrına sağlık[:'(] görüşmek üzere bende indirmeye çalışayım bakalım[:'(]

genccimbomlu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Aralık 2006; 13:22:29)

quote:

ohaaaa [:-][:-][:-] [sm=s19.gif][sm=s19.gif]

snoppy -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Aralık 2006; 18:05:49)

[image]http://www.cci.com.tr/images/markalar/cappy_logo.jpg[/image]

CAPPY reklâm müziğini arıyorum[:o]

[image]http://www.cci.com.tr/images/markalar/cappymini.jpg[/image]

rhombeus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Aralık 2006; 22:56:28)

yarışmanın adı bi iş için lazım hani rastgele insanlara bişeyi getirmeleri isteniyo fonda çalan şarkı if you gonna right gibi bişi di şarkıyı bilen warsa ismini weya linkini çok makbule geçer çok duamı alır

Pseudonym -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Aralık 2006; 23:29:57)

quote:

Orjinalden alıntı: rhombeus

yarışmanın adı bi iş için lazım hani rastgele insanlara bişeyi getirmeleri isteniyo fonda çalan şarkı if you gonna right gibi bişi di şarkıyı bilen warsa ismini weya linkini çok makbule geçer çok duamı alır

Wonderland Avenue - White Horse

rhombeus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Aralık 2006; 23:43:58)

allah razı olsun emre saol

scarycanary -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Aralık 2006; 0:13:19)

quote:

Orjinalden alıntı: efsanereis

sibel can-kaşmir halı reklamının arka fonunda çalan parça...

bulabilirseniz çok ii olur.

mercan dede - napas

bulamazsan pm den ulaşabilirsin bana[:'(]

asc2 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Aralık 2006; 9:45:18)

Belki merak edenler vardır diye yazıyorum... Radyo eksen gecesi helldorado konseri tanıtımında çalan parçanın adı Helldorado-drinking song...

Bende yılbaşı akşamı cnbce'de yayınlanacak olan maddonna konseri tanıtımında çalan arap ezgili parçanın adını istiyorum şimdiden teşekkürler....

vincent mancini -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Aralık 2006; 16:53:15)

quote:

Orjinalden alıntı: asc2

Belki merak edenler vardır diye yazıyorum... Radyo eksen gecesi helldorado konseri tanıtımında çalan parçanın adı Helldorado-drinking song...

Bende yılbaşı akşamı cnbce'de yayınlanacak olan maddonna konseri tanıtımında çalan arap ezgili parçanın adını istiyorum şimdiden teşekkürler....

evt londra konserinde calıcak arapca ezgili sarkıyı bende merak ediyorum belki gece ismi gecebilir orada

Leech King -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Aralık 2006; 19:01:47)

sourmasa kardeş çok saol
kafayı yiyecektim[sm=s20.gif]

xentus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Aralık 2006; 2:11:20)

Teşekkürler ama dediğin şarkı değil
our house u madness söylüyoo ama yine teşekkürler
bu forma bi katkım olsun vereceğim şarkıları indirin süpeerr soundtrack diler hatırlayanız olur mutlaka
BEETLEJUICE Filmi vardı çok eskilerden 1988 yapımı Çocukken trt de izlemiştim çok hoş bir filmdi

1=Jump In The Line (Shake Senora)
2= Harry Belafonte - Calipso - (Day oh)

baddread -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Aralık 2006; 18:08:19)

slm xentus ben de o müziği ilk cıktıgında bayagı arastırdım
istedigin muzik bu
inş lahh budur :)

şarkı ismi = Our House

soyleyenler = Crosby,Stills, Nash & Young

Crosby,Stills, Nash & Young - Our House <=wnamp ımda yazan sekli de bu kesinlikle aradıgın muzik bu emin ol[:'(]

baddread -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Aralık 2006; 18:10:51)

Sıra benim Merak Ettgm Muzige

belki duyanınız wardır eski bi muzik bu Reklam muzigi deil ama olsn [;)]

sadece turkce okunusunu yazacam Cahilim biraz [:D]

Verippy Verippy Verippy Verippyy inthe woman soust veripyyyy yeahhh oyle bi sey iste duyannız warsa yardımcı olursa sevinirim cok aradım bu sarkıyı :D

mewluth -> Cevap: Armani code (27 Aralık 2006; 22:27:20)

quote:

Orjinalden alıntı: katakuli

Bazı arkadaşlar armani code reklam müziğini arıyordu. Ben şimdi buldum.
Mis Teeq - Scandalous

Çok sağol. Ben de onu arıyordum.

ecoşş -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Aralık 2006; 0:47:05)

arkadaşLar bana pantene rekLamındaki şarkı buLurmsunuzzz???? çokk güseLL..[X(]

gok2 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Aralık 2006; 4:16:01)

beyler normalde çok yazmayı sevmem burda londradaki madonna konserinde arap ezgii merak ettiğiniz parçanın adı MADONNA dan ISAAC.
ezgili kısım parçanın sadece bir bölümü.
o tarz şarkıdan hoşlanıyorsanız kingdom of heaven in sound track ini dinleyin orda çok hoşunuza gidecek bir şarkı var.

BU ARADA HERKES GENELDE TALEPTE BULUNUYOR HİÇ YANIT VEREN YOK.BİR KAÇ KİŞİ DIŞINDA.
SORU SORMAK KOLAYDIR ZOR OLAN YANITI BULMAK.İLK ZAMANLAR BU FORUM GERÇEKTEN SÜPERDİ AMA ÜRETEN KİŞİLER ÇEKİP GİTTİ.

NE YAZIK..............

asc2 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Aralık 2006; 14:03:09)

quote:

Orjinalden alıntı: gok2

beyler normalde çok yazmayı sevmem burda londradaki madonna konserinde arap ezgii merak ettiğiniz parçanın adı MADONNA dan ISAAC.
ezgili kısım parçanın sadece bir bölümü.
o tarz şarkıdan hoşlanıyorsanız kingdom of heaven in sound track ini dinleyin orda çok hoşunuza gidecek bir şarkı var.

BU ARADA HERKES GENELDE TALEPTE BULUNUYOR HİÇ YANIT VEREN YOK.BİR KAÇ KİŞİ DIŞINDA.
SORU SORMAK KOLAYDIR ZOR OLAN YANITI BULMAK.İLK ZAMANLAR BU FORUM GERÇEKTEN SÜPERDİ AMA ÜRETEN KİŞİLER ÇEKİP GİTTİ.

NE YAZIK..............

şarkının ismini verdiğin için çok saol....[:'(]

keyser__soze -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Aralık 2006; 20:36:29)

Opel reklamında sean paul un bi şarkısı var böle C'mon die bişi geçio o parçayı bulabilirseniz çok sevinirim

kol -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Aralık 2006; 21:51:34)

beyler ruffles ın reklamında çalan şarkı Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Ruff Mix) daha önceden de geçmiş doğru ama nerden indirebiliriz bilen var mı??ACİİLLL YARDIMM

PAY ATTENTİON PLEASE.....HEEELLP[sm=s19.gif][sm=s19.gif]

punkunicorn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Aralık 2006; 22:02:33)

çöl görünümünde suya dalınan sprite reklamının şarkısını bilen varsa söyleyebilir mi lütfeeen

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Aralık 2006; 16:43:22)

arkadaşlar survivorun soundtrack lerini ve yarışma esnasında çalan müzileri arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim [:o]

***T-MAC*** -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Aralık 2006; 16:51:48)

roberto alagna nın bir parçasını arıyorum shell reklamlarında falan çalıyordu galiba son zamanlarda çok çalıyor?

xentus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Aralık 2006; 22:03:15)

quote:

Orjinalden alıntı: baddread

slm xentus ben de o müziği ilk cıktıgında bayagı arastırdım
istedigin muzik bu
inş lahh budur :)

şarkı ismi = Our House

soyleyenler = Crosby,Stills, Nash & Young

Crosby,Stills, Nash & Young - Our House <=wnamp ımda yazan sekli de bu kesinlikle aradıgın muzik bu emin ol[:'(]

Teşekkürler BADDREAD
bana çok büyük bir iyilikde bulundun

leans -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 10:20:20)

daha önceden yazılmıştı ama tekrar yazıyorum.opel reklam müziği:
sean paul-the trinity-send it on

erkangunes -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 11:39:25)

quote:

Orjinalden alıntı: kol

beyler ruffles ın reklamında çalan şarkı Double Trouble & The Rebel MC - Street Tuff (Ruff Mix) daha önceden de geçmiş doğru ama nerden indirebiliriz bilen var mı??ACİİLLL YARDIMM

PAY ATTENTİON PLEASE.....HEEELLP[sm=s19.gif][sm=s19.gif]

limewire da "streert tuff" diye aratırsanız bulursunuz.

ksabitk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 17:24:17)

sağoloasın dostum bende onu arıyordum
sayende buldum
eyvallah

the_xanax -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 18:56:22)

http://www.radioblogclub.com/open/129532/blur_song_2/Blur%20-%20Song%202****

Çıkan sayfada Blur-Song 2 yazan yere tıklayın.

Bunu mutlaka deneyin.
Braun Cruzer 3 reklamında çalan şarkıya yaklaştık sanırım.

Flavios -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 19:40:09)

quote:

Aradığın budur arkadaş

Turtles - Happy Together [:(]

Flavios -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 19:48:22)

quote:

Orjinalden alıntı: sourmasa

quote:

şarkının adı happy together, turtles ınç simple plan coverı da var güzel

sourmasa kardeş cevaplamış bilem[X(]

[sm=bye2.gif]

Flavios -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 20:15:07)

Soruma Geçmeden Önce bütün forumdaşlarımın Bayramını ve Yeni Yılını Kutlarım.

Arkadaşlar Hani Cine5 yeni sezonda vereceği Küflü[:D] filmleri tanıtırkene çalan bir gitar müzik varya işte kimindir o müzik
çabalarınız için şimdiden teşekkürler

irresistibel -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Aralık 2006; 22:57:32)

Ben bir reklam müziğini çok aramama rağmen bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz

Renault Clio 3 reklam müziği..Ama şikayet ofisi faland eğil..Burda linki var

http://www.youtube.com/watch?v=wDkgIKzPs9k

palermo9 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Aralık 2006; 18:04:01)

digiturk hala yok[X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(][X(]

Rabia ! -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Aralık 2006; 18:41:27)

Akbank Neo Kredi Kartı Reklamı Vardıya Ordaki Müziğin Adı Nedir ???

vincent mancini -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ocak 2007; 0:12:22)

yeni yılın ilk msj ı benden olsun o zmana beyler[:D]

spywolf -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ocak 2007; 15:53:45)

ya kardeş şu son blendax reklamındaki şarkıyı verirmisin hani aşçı kadın sevgilisiyle buluştuğu reklam varya o verdiysen de bulamadın verebilirmisin şimdiden saol[:o]

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ocak 2007; 17:38:52)

quote:

Orjinalden alıntı: Legend_Bri@n

Akbank Neo Kredi Kartı Reklamı Vardıya Ordaki Müziğin Adı Nedir ???

banana boot song orjinali

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ocak 2007; 18:19:33)

ARkadaşlar hala bulan yokmu survivorun soundtrack lerini

TUEUR -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ocak 2007; 22:00:09)

http://www.youtube.com/watch?v=MksjhIQGYdM&mode=related&search=

arkadaşlar burada calan müziğin adını bilen var mı?

Sayfa: <<   < önceki  55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.125