Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

öcüüü -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Kasım 2005; 2:01:38)

kadir hocanın affına sığınarak iki ekleme de ben yapmak istiyorum:

lacoste reklamı --> Natasha Thomas- it's over now

bide yeni bi Citroen reklamı daha var sanırım, elleriyle koltukları, arabaları ters döndüryolar, yerin altından arabalar çıkıyo falan, onun müziğini dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim: Welcome to my life/ SIMPLE PLAN

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Kasım 2005; 12:41:54)

NTV MOTOGP tanitiminda calan muzik var.... bi kiz soyliyor guzel bir muzik.. bunu bilen?

Justify____KoRN -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Kasım 2005; 20:59:54)

wolkswagen jetta reklamınınki kim
biliomusun kadir

khafa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Kasım 2005; 21:01:30)

king's of leon--molly's chambers

jetta müziği

gozdush -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Kasım 2005; 11:42:03)

citroen'in yeni reklam müziği harika! simple plan - wlcome to my life... ! kesiiin dinleyiinn cok guzell!!

brl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Kasım 2005; 15:54:14)

johnson's baby reklam müziğini bilen varmı ?? hani otobüste kızla erkek yanyana oturuolar=)

ustun_yildiz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Kasım 2005; 16:01:12)

ben citroen in son reklam muzigini merak ediorum su hani sabah kalkiyor adam alarm calarken vuruyor muzik seti geliyor muzik calmaya basliyor bilen varsa sevinirim

kadirartun hepsini aldim buradakilerin sana simdiden cok tesekkur hep istegigim muzikler vardi cok cok tesekkurler ama nasil yapmissin bu arsivi hala anlamisim deilim masallaahhhhhhh[:)]

brl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Kasım 2005; 16:06:02)

simple plan -welcome to my life olması lazım

ustun_yildiz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Kasım 2005; 16:10:09)

gozdush valla gormedim saol demeden yazmissin[&:][:)][:D]

ustun_yildiz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Kasım 2005; 16:12:40)

brl sana cok tesekkurler yukarda yazilmis bende gormedim onu ayip oldu beah[:)]

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Kasım 2005; 21:19:49)

quote:

Orjinalden alıntı: maydos

NTV MOTOGP tanitiminda calan muzik var.... bi kiz soyliyor guzel bir muzik.. bunu bilen?

+1

BesTCooL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Kasım 2005; 0:31:38)

Su yenı vada reklamındakı muzık hanı mankenın fotosunu felan cekıyolar vada da ordan burdan zıplıo?

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Kasım 2005; 3:48:35)

arkadaşlar bazı müzikler sadece reklam için jingle olarak hazırlanıyor yani herhangi biri söleyip piaysaya sunmuş değil bu durumda bize sadece reklamları izlemek düşüyor elimden fazla bişi gelmiyor sizlere tavsiye edeceğim bir ara programı kullanın ve burda yazdığımız sanatcı yada sarkıyı aratıp indirin burda sölediğimiz sarkıları site üzerinden bulmanız çok zor belkide imkansız

entelhasere -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Kasım 2005; 9:45:25)

üstat rocco diye bi sakız mı ne var ceza oynuyo onun müziğinede bakıver

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Kasım 2005; 14:45:00)

roccoda reklam için çekilen bir şarkı üzgünüm

alvarez -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Kasım 2005; 10:56:52)

Bu Vw Jettadaki şarkı buna benziyor ama o farklı versiyonu olabilirmi?
tamam bu şarkıda guzel hatta soyleyenlerde aynıya benziyor ama reklamdaki sanki bence daha farklı

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Kasım 2005; 15:25:02)

quote:

quote:

+1

+2

pehlionemusti -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Kasım 2005; 20:41:27)

arkadaşlar mrb ya aradığım bir müziği yazdım ama hiç yardımcı olmadınız[sm=s20.gif] aradığım müzik cnbcde oynuyan angel dizisinin müziğidir yardımcı olursanız sevinirim ilginizi bekliyorum

amores_perros -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Kasım 2005; 21:34:55)

merhaba beyler bayanlar...
bulamadığım bir kaçtane reklam müziği vardı onlaı buldunuz sağolun.sırada bi kaçtane daha var[:)]
şu çift taraflı jean olayı varya hangi marka olduğu şimdi aklıma gelmiyo double vision diye geçiyo galiba.orda çalan müzik çok güzel ama kim söylüyo bilmiyom.bi yardımcı olsanız...
şimdiden sağolun
ya ama benim içim rahat etmiyo hep siz buluyorsunuz birazda ben bulmak istiyom ama bulamıyom...[sm=s20.gif] bu konuda beceriksizim...kusuruma bakmayın

amores_perros -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Kasım 2005; 21:37:05)

ha aklıma gelmişken kadirartun hocam çok sağol şu levi's ın bütün reklam müziklerini yazmışsın.sağol bide diğer arkadaşlara da teşekkür ederim MGgunel vs...
[:'(] [:'(] [:'(]

amores_perros -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Kasım 2005; 21:42:50)

ya ben şu er psikozunu üstümden atamıyorum...ne zaman yükselcem rütbe atlıcam...

o121212 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 4:14:45)

Arkadaslar ben world card reklamındaki muzigi kendi sitesinde buldum[sm=s19.gif]
ama 37 saniye olması beni cok üzdü [sm=s20.gif]
[sm=s20.gif]sizlerle paylasmak istedim [sm=s16.gif]

Worldcard Moda

minik_jagura -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 14:29:10)

@ o121212 ;
öncelikle çok sol ben de tam olarak bunu arıyodum.

onurunculu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 20:27:23)

renault megane ay yüzeyi reklam müziği ni bilen varsa soylesin

onurunculu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 20:33:16)

renault megane ay yüzeyi reklam müziği ni bilen varsa soylesin

akidibol -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 20:52:37)

onurunculu arkadasi niye bu kadar beklettiniz yaw ayıp size megane nın ay üstündeki reklam müziği
moby - in this world [:'(] bu arada telefon faturalı sen kontörleri kendin lazım olunca kullan [;)]

sarafin -> en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 22:13:48)

KADIR sana bu imkani sagladigin icin gercekten tesekkurler,ayrica emegin ve yardimseverligin icinde..Herkese selam yaklasik 3 saattir forum bolümünü okudum 30 a yakin reklam muzigi inidirdim.Saolun aktif bir kullan1c1 adayi olarak herkese merhaba...Yard1ma bende haz1r1m bundan sonra..Yanl1z sadece reklam muz1g1 konsunda kisitli kaliniak mi merak ediyorum.. Ne bileyim mesela bi kac örnek vererek sekillendireyim..Bir düsünürseniz sevinirim
Asia Minör : Zaviye
Kedi rüyasi tarz1nda emekleriniz icin teskler ark.lar.

labmen -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 22:39:10)

nike pro reklamının müziği kulağa bir yerden tanıdık geliyor, ama düşün düşün bulamadım
bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

m@tr@k -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 22:41:05)

Ceza-Rokko Onu bulan cevaplasın haaaaa[:(]

MuttFTS. -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Kasım 2005; 22:56:48)

LEVI'S ICE CREAM VAN CONCERT CHARLIE HURTIN YANKEE DOODLE DANDY N/A => Elinde bi şarkı olan warmı hiçbierde buLamadım... hasanyuceer@yahoo.com adresine mail atabilir mi elinde olan yada buraya link verebilir misniz?

Ayrıca tüm arkadaşlara teşekkürler şarkılar çok güzel..

oanun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Kasım 2005; 2:36:07)

Arkadaşlar signal reklam müziğihakkında bilgi verirseniz sevinirim.

1998 Doritos the loudest taste on earth reklamındaki müziğide bayadır arıyorum ilgilenen ya da bilgi verecek olan varsa sevinirim.(Biraz eski oldu ama)[8D]

k@y@ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Kasım 2005; 12:58:06)

Diğer arkadaşların da sorduğu gibi, Colin's Jeans'in çift taraflı kot reklam müziği nedir? Kim söyler, çalar? Bilen birisi yazsın lütfen...

candeniz_1991 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Kasım 2005; 23:56:37)

FİRST REKLAMINDAKİ MÜZİĞİN ADI NE İDİ

MuttFTS. -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (12 Kasım 2005; 1:04:37)

The Dandy Warhols - We used to be friends 'di galiba..

quote:

Orjinalden alıntı: candeniz_1991

FİRST REKLAMINDAKİ MÜZİĞİN ADI NE İDİ

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (12 Kasım 2005; 13:28:30)

quote:

quote:

quote:

+1

+2

+3[sm=s16.gif]

onurunculu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (12 Kasım 2005; 19:02:26)

arkadaslar nokia n 90: moby in my heart[:-][:-][:-]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 16:39:03)

quote:

Orjinalden alıntı: onurunculu

arkadaslar nokia n 90: moby in my heart[:-][:-][:-]

arkadaşım neden ban verdin anlamadım o reklam müziğini ilk kez ben bulup yazdım tüm forumlardan önce siz öğrendiniz biraz emeğe saygı 8 defa istanbul reklam şirketlerini aramak zorunda kaldım ve nokia ya mail atıp cevap gelmesini bekledim 2 haftamı aldı cevap yazmaları sonra reklam şirketlerinin tel numarasını verdiler orayı aradım orası değilmiş başka firmayı verdiler orası değilmiş nokiayı aradım adam gibi numara verin dedim başka numara verdiler orayı aradım başkasına bağladılar bağlandım kadın şarkıyı bilemedi başkasına aktardı oda bilemedi başkasına aktardı en sonunda biri moby dedi ama şarkının adını bilemedi aresin limewire nin tüm imkanlarını kullandım 17. şarkıda buldum nihayet valla ne sölim moby benim gözbebegim birinin laf etmesi gücüme gide :) ve sana [:-]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 16:41:45)

quote:

Orjinalden alıntı: oanun

Arkadaşlar signal reklam müziğihakkında bilgi verirseniz sevinirim.

1998 Doritos the loudest taste on earth reklamındaki müziğide bayadır arıyorum ilgilenen ya da bilgi verecek olan varsa sevinirim.(Biraz eski oldu ama)[8D]

signal reklam müziği sadece reklam için yurt dışında çekilmiş bir reklam müziği yani bi yerden bulup indiremezsin üzgünüm

nymphia -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 17:20:15)

dr oetker reklam filmini müziği kime ait bilen var mı

onurunculu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 19:57:09)

ARKADASLAR TOYOTA VERSO : ESG - DANCE [sm=s17.gif][:-][:-][:-]

onurunculu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 20:34:49)

Mousse T. & Tom Jones =Sexbomb : Evgeni Pluschenko skating show music

onurunculu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 20:44:24)

BU ARADA KUSURA BAKMA KADİRARTUN BİRADER... BEN SARKİNİN ADİNİ GOREMEYİNCE OYLESİNE YAZMİS BULUNDUM....... CAHİLLİĞİME VER[X(]

ode1299 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 21:46:29)

Arkadaşlar bu VW Jetta reklam müziği biraz farklı. Adamın benzin istasyonunda arabayla dönüp durduğu reklamtaki müzik var mı? Kings of leon değil gibi.

Bu arada acunda çalan hareketli bi latin parça var kız vokal grubu na na na na gibi bişeyler söylüyor nakaratta, Enomorame değil

Nike pro son reklam müziğini bilen varmı peki ?

by_ram -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 21:55:27)

Başta topici açan arkadaşa sonra da topicde emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkürler.Çok faydalı bir topic olmuş.[:'(]

by_ram -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (13 Kasım 2005; 22:10:35)

bişey soracam kadir kardeş, sadece reklam müzikleriyle mi ilgileniyorsun.Buraya bir video koymak istiyorum da arkada çalan müzik çok çok çok hoşuma gidiyor bir türlü bulamadım (yeni topic de açmak istemiyorum)...

kolesh_boy -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (14 Kasım 2005; 21:26:38)

ya hani su yeni golfun efsaneler ölmez ondaki parca hangisi burda bir sürü golf varda onlardan hangisi???

jahma666 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (15 Kasım 2005; 9:24:34)

quote:

Orjinalden alıntı: ZeusLEE

Ya Doğuş Çay'ın reklamı?

Özlem Tekin - Benim Kara Sevdamsın (Doğuş Çay)

http:/****.de/files/6461416/The_OZZ****.html

ENJOY IT!!! [sm=s15.gif]

hayattakiler -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (15 Kasım 2005; 10:24:21)

BEKO'nun reklamını göremedim burda yaw[sm=help.gif]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (15 Kasım 2005; 23:17:44)

quote:

Orjinalden alıntı: onurunculu

BU ARADA KUSURA BAKMA KADİRARTUN BİRADER... BEN SARKİNİN ADİNİ GOREMEYİNCE OYLESİNE YAZMİS BULUNDUM....... CAHİLLİĞİME VER[X(]

sorun degil arkadaşım paylaşımların için sağol

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (15 Kasım 2005; 23:46:05)

quote:

Orjinalden alıntı: ode1299

Arkadaşlar bu VW Jetta reklam müziği biraz farklı. Adamın benzin istasyonunda arabayla dönüp durduğu reklamtaki müzik var mı? Kings of leon değil gibi.

Bu arada acunda çalan hareketli bi latin parça var kız vokal grubu na na na na gibi bişeyler söylüyor nakaratta, Enomorame değil

Nike pro son reklam müziğini bilen varmı peki ?

Henry Nowitzki- nike pro secret weapon

j.sparrow -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Kasım 2005; 0:08:39)

bridgestone reklamındaki şarkının adı neydi yaw cok unlu eskı bı sarkıydı ama hatırlayamadım..

mustafaguvenli -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Kasım 2005; 0:18:43)

ntv nin ispanya ligi maçlarını verirken çaldığı barcelonanın müziği var...
o müziği nereden bulabilirim acaba...

ode1299 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Kasım 2005; 13:10:00)

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaguvenli

ntv nin ispanya ligi maçlarını verirken çaldığı barcelonanın müziği var...
o müziği nereden bulabilirim acaba...

rumba de barcelona - manu chao

oanun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Kasım 2005; 13:16:53)

ilgilenen arkadaşa teşekkürler signal müziğine üzüldüm yinede çok thank you[sm=s18.gif]

_BöCüK_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (16 Kasım 2005; 20:19:39)

signal diş macunu reklem müziği lazım elinde olan varsa bana acilen yollayabilirmi yada bana link verebilirmi mail adresim aşşağıdadır bi arkadaş 24 saat içinde yollarım diyordu hadi bakalım yolada görelim
halil_durman@hotmail.com

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Kasım 2005; 13:23:42)

NTV MOTO GP muzigi hala yokkkkkkkkkkkkkkk Bİ KİZ SOYLİYORRR ... eskiden populer bir sarkiydi ama ben ozamanlar cok kucuktum.... ARKADASLAR lütfennnnnnn........

N T V M O T O G P jeneriginde caliyorrrrrrr

(vannn tubi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) duyuyorum sadece

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Kasım 2005; 13:25:45)

NTV MOTO GP muzigi hala yokkkkkkkkkkkkkkk Bİ KİZ SOYLİYORRR ... eskiden populer bir sarkiydi ama ben ozamanlar cok kucuktum.... ARKADASLAR lütfennnnnnn........

smbdy -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Kasım 2005; 15:34:31)

super forumun super topiğiii.ve de super paylasımcılar..hepinize tesekkur ederim....

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Kasım 2005; 16:34:42)

quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

bridgestone reklamındaki şarkının adı neydi yaw cok unlu eskı bı sarkıydı ama hatırlayamadım..

michelen reklamı sanırım yanlış yazdın forumun ilk sayfalarında yazılı bi göz gezdir kesin bulucaksın

jahma666 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (17 Kasım 2005; 16:44:14)

quote:

Dostum programı izlemedim ama anlatığından şunu anladım;

" Steppenwolf - Born To Be Wild"

bi dene istersen...

Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.890625