Giriş | |
|
|
|
24 Ekim 2005; 17:28:23
|
|
|
hocam, walla canla basla calisip, buraya faydalibirseyler getiriyorsun... seni yurekten kutlarim.
|
|
24 Ekim 2005; 18:45:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: synthkey geçen sene sanırım coca-cola reklam müziğini arıyorum şarkı"sordum sarı çiçeğe"isimli sanırım ilahi ney ile drbuklar falan vardı değişik bir düzenleme epey zamandır arıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilir mi. arkadaşlar bilen duyan gören yok mu
|
|
|
24 Ekim 2005; 18:49:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: maydos hocam, walla canla basla calisip, buraya faydalibirseyler getiriyorsun... seni yurekten kutlarim. teşekkürler aslında yapmak istediğim he kez bişiler bulup yazsa çok güzel olucak ama genelde herkez soruyor neyse alın size şıpsevdi sakızının müziği dehşet bişi çok güzel hemen bulun yukleyin minnie riperton- loving you
|
|
|
24 Ekim 2005; 19:03:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: synthkey quote:
Orjinalden alıntı: synthkey geçen sene sanırım coca-cola reklam müziğini arıyorum şarkı"sordum sarı çiçeğe"isimli sanırım ilahi ney ile drbuklar falan vardı değişik bir düzenleme epey zamandır arıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilir mi. arkadaşlar bilen duyan gören yok mu ya o sadece reklam için yapılmış bi konsepti bulunacağını sanmıyorum bene sarı çiçeği indir ahahahaha
|
|
|
24 Ekim 2005; 19:46:22
|
|
|
alın size günün en bombası volkswagwnin gelmiş geçmiş tüm müzikleri istediğinizi seçin yukleyin (bazıları olmayabilir :) ) VW (Volkswagen) Golf 1999 Nick Drake Pink Moon VW (Volkswagen) Passat 1999 Coasters, The Sorry, But I'm Going To Have To Pass VW (Volkswagen) Golf 1999 Acker Bilk Stranger On The Shore VW (Volkswagen) Polo 2001 Chordettes, The Born To Be With You VW (Volkswagen) Golf 2003 Kajagoogoo Too Shy VW (Volkswagen) Golf 1998 Bluebells Young At Heart VW (Volkswagen) Polo 1997 Gabriel Faure Requiem VW (Volkswagen) Polo 1999 Edith Piaf La Vie En Rose VW (Volkswagen) Wedding 2000 J. Ralph One Million Miles Away VW (Volkswagen) New Beetle (Reflections) 2002 Aqualung Strange And Beautiful (I'll Put A Spell On You) VW (Volkswagen) Golf Gti Diesel 2002 Mike Oldfield Tubular Bells VW (Volkswagen) Golf 2000 Hans Zimmer You're So Cool VW (Volkswagen) Branding 1999 Dinah Washington Call Me Irresponsible VW (Volkswagen) Golf 1988 Alan Price Everybody Goes Through Changes VW (Volkswagen) Lupo 2002 Leftfield 6/8 War VW (Volkswagen) Beetle (Squares) 2002 J. Ralph Squares W (Volkswagen) Golf (Boy Racers) 2001 Nino Rota What Is A Youth (Romeo & Juliet Love Theme) VW (Volkswagen) Golf (30 Years) 2004 LFO & Aphex Twin Simon From Sydney (Pram Remix) VW (Volkswagen) Golf 1999 Carl Orff Gessenhauer nach Hans Neusiedler VW (Volkswagen) Golf 1999 Carl Orff Gassen Haver from Musica Poetica VW (Volkswagen) Golf 1996 Trio Da Da Da VW (Volkswagen) Convertible 2002 Electric Light Orchestra Mr. Blue Sky VW (Volkswagen) Golf 1999 Nina Simone Feeling Good VW (Volkswagen) Passat 1999 Billie Holiday God Bless The Child (Volkswagen) Golf 1999 W Hill Left Bank Two VW (Volkswagen) Beetle 2000 Semisonic Made To Last
|
|