Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

scary. -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 15:22:48)

Nokia N series müziği moby in my herth miş ama bulamıyorum bi türlü bulan vrmı nasıl bulabilirim

Baterist -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 15:32:37)

Beyler Shop&Miles reklamındaki "Fly me to the moon" la başlayan şarkıyı bulabilirmiyiz acep?

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 15:35:37)

quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

Beyler Shop&Miles reklamındaki "Fly me to the moon" la başlayan şarkıyı bulabilirmiyiz acep?

Frank Sinatra - Fly Me To The Moon die bi şarkısı var o olabilir

scary. -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 15:40:35)

quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

Frank Sinatra - Fly Me To The Moon die bi şarkısı var o olabilir

hocam benim şarkıyıda bi bulabilirmisin

zalim41 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 16:01:11)

arkadaşlar bana kanal 7 deki karavana adlı programın müziğini bilen varsa söyleyebilrmi lütfen 2 aydır arıyorum.....

ibabo -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 18:32:07)

arkadaşlar rinso reklamındaki hell - zagaloman isimli şarkıyı birisi yollayabilirmi kusura bakmayın ilk mesajda istekde bulunuyom ama 2 senedir bu şarkıyı arıyorum reklam çıktığından beri bulamadım hala şimdiden çok çok sağolun

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 20:55:19)

quote:

Orjinalden alıntı: ibabo

arkadaşlar rinso reklamındaki hell - zagaloman isimli şarkıyı birisi yollayabilirmi kusura bakmayın ilk mesajda istekde bulunuyom ama 2 senedir bu şarkıyı arıyorum reklam çıktığından beri bulamadım hala şimdiden çok çok sağolun

o şarkının tam adı;

Squirrel Nut Zippers - Hell

LynXMaSTeR -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (6 Ağustos 2006; 23:18:32)

BeyLer sütaşın yeni rekLamı çaLkaLa müziğini buLabiLecek var mı = )

cenkizz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Ağustos 2006; 3:45:18)

çavuşum ya o şarkı çok eski bi şey
aslında çalkala yerine
oy dingala dingala
kömürde attım mangala
ayşede fatma dostum çok...
-diye devam ediyo-
bi de olacak o kadarda falan bi ara çaldılar
belki ankaralı biri söylüyodur

okuzcuk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (7 Ağustos 2006; 3:56:44)

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

Nokia N series müziği moby in my herth miş ama bulamıyorum bi türlü bulan vrmı nasıl bulabilirim

moby - in my heart olacak böyle ararsan belki bulursun.

camicini -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 15:52:13)

Herkese merhaba...
Reklamımız visa kart reklamı.Biraz açıklayayım:
Sanırım eski bi filmden almışlar.Gece. Bi adam sokakta yağmurun altında. Elinde şemsiyesi var ama kapatmış baston gibi tutuyor.İşte burda adamın söylediği şarkı neydi bi fikri olan var mı?Hatta adam söylerken sokak lambasının direğinden tutup etrafında 360 derece dönüyordu...

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 16:03:19)

quote:

Orjinalden alıntı: camicini

Herkese merhaba...
Sanırım eski bi filmden almışlar.Gece. Bi adam sokakta yağmurun altında. Elinde şemsiyesi var ama kapatmış baston gibi tutuyor.İşte burda adamın söylediği şarkı neydi bi fikri olan var mı?Hatta adam söylerken sokak lambasının direğinden tutup etrafında 360 derece dönüyordu...

bu reklam eski mi yeni mi?

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 16:16:52)

Bu arada akmina reklam müziği;

Water Boy - We Will Rock You

ama reklamda bunun mixi çalıo...orjinali bu (Queen değil)

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 17:30:17)

quote:

quote:

Herkese merhaba...

İnanmıyorum galiba bu şarkı benim de sevdiğim şarkı.[sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif]Bu şarkı eski,şu çok eski Amerika filmlerinde çalan bir şarkı hatta küçük bıyıkları olan adamların oynadığı şarkı.Şu Atilla Taş'ın klibindeki gibi bıyıklı adamlar vardı.Hatta o şarkının bir reklâmı vardı.Çölde adam ve kadın gözlük takmış gözlükte bu şarkıyı dinliyorlardı bir yandan da o filmi izliyorlardı.[sm=s16.gif]

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 18:01:44)

quote:

Orjinalden alıntı: Roxette

quote:

quote:

Herkese merhaba...

İnanmıyorum galiba bu şarkı benim de sevdiğim şarkı.[sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif]Bu şarkı eski,şu çok eski Amerika filmlerinde çalan bir şarkı hatta küçük bıyıkları olan adamların oynadığı şarkı.Şu Atilla Taş'ın klibindeki gibi bıyıklı adamlar vardı.Hatta o şarkının bir reklâmı vardı.Çölde adam ve kadın gözlük takmış gözlükte bu şarkıyı dinliyorlardı bir yandan da o filmi izliyorlardı.[sm=s16.gif]

rain li bişeydi ama söyleyen frank sinatra olabilir

prdtr -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 20:11:53)

"FRANK SINATRA - Singing In The Rain" olması lazım...

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 20:22:41)

quote:

Orjinalden alıntı: prdtr

onun bide şöle bi versiyonu var...bu mükemmel olmuş...Golf GTI reklamı;

Mint Royale - Singing In The Rain

kesinlikle herkes indirsin..[:'(][:'(]

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 20:35:04)

Tüh geç kaldım tam da şarkının adını söylemeye gelmiştim.[8D]

meris -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 20:41:31)

ya ben dove'un son reklamındaki müzigi arıormm!!

meris -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 20:47:22)

bulkdm sölemenize gerk yok arklar=)

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (8 Ağustos 2006; 21:15:18)

Bu arada Mint Royale olanı bulamadım ama,reklâmda kullanılan müzik Gene Kelly'e ait.[:'(]Yâni camicini'nin sorduğu Gene Kelly-Singing In The Rain.[:'(]

yılan tıslak -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 2:33:49)

patos critos reklamındaki müziğin farklı bir bölümü de bu adreste çalıyo:
http://www.rushes.co.uk/patos_critos/

hemen sevinmeyin bu sadece reklamı gösteren bi link. şarkının buradaki sözlerinden de arama yaptım. mesela anlayabildiğim bi yerinde "people all like ying and yang" diyor. reklam için özel yazılmış olduğuna inanmak istemiyorum. eğer öyleyse ağlarım[X(] pek reklamla alakası yok gibi. noolur yardım ediverin siz de bulalım şu şarkıyı.

:::Banner::: -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 4:20:39)

Magnum müziğini çok sevdim ya yok mu bilen

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 12:26:41)

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Magnum müziğini çok sevdim ya yok mu bilen

Reklam için yapılmış...

Zeus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 18:39:35)

http://www.pepsi.com/ads_and_history/index.php

dostlarım burda rain die bir reklam filmi var burdaki şarkıyı nerden nasıl bulabilirim.

saygılar teşekkürler

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 19:28:09)

quote:

Orjinalden alıntı: Zeus

dostlarım burda rain die bir reklam filmi var burdaki şarkıyı nerden nasıl bulabilirim.

saygılar teşekkürler

şarkın başı tanıdık geldi ama çıkaramadım

CoLoSSuS -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 19:42:27)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maydos

magnum reklam muzigi?[X(]

Magnumun müziğini reklam için black eyed peas yapmış die yazıodu önceki sayfalarda...

güncelll
yardım lutfenn

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 19:44:51)

quote:

saygılar teşekkürler

Newton - Streamline olması lzm...

Zeus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 21:15:57)

quote:

quote:

saygılar teşekkürler

Newton - Streamline olması lzm...

dostum eyvallah dediğin şarkı doğru newton streamline tekrar çok sağolasın.

punChau -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 22:14:08)

kanald de yayınlanan "hey gidi günler" in reklam müziğini arıyorum. sadece bir defa dinleme fırsatım oldu, sanırım gelecek konukla beraber müzikte değişiyor. Konuk Emel Sayın için yapılmış olduğunu düşündüğüm, söyleyeninde burcu güneş olarak tahmin ettiğim şarkıyı arıyorum.

maydos -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (9 Ağustos 2006; 23:58:38)

quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSSuS

quote:

quote:

Magnumun müziğini reklam için black eyed peas yapmış die yazıodu önceki sayfalarda...

güncelll
yardım lutfenn

YARDIMMMMMMMMM

patientzero -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 0:00:25)

quote:

Millerın o Kağıt reklamı bulundu;

Le Hammond Inferno - Speed Defects

oleyyy cok heycanlandım aylardır arıyoruzz

ama ya ben bulamadım sarkıyı netten limewire a falan baktım [X(][X(][X(] elinde varsa bana mail olarak atar mısın? ya da nerden indirdin sen onu bakiim :)

Dude21td -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 5:49:44)

harbi ya limewire da yok ya, biriniz upload falan edemez mi???

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 7:29:03)

Bende var...ikinize gönderiorum pm'den

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 10:51:43)

quote:

ben buldumda lime den seninkinin ses kalitesi nasıl

camicini -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 11:59:19)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: prdtr

onun bide şöle bi versiyonu var...bu mükemmel olmuş...Golf GTI reklamı;

Mint Royale - Singing In The Rain

kesinlikle herkes indirsin..[:'(][:'(]

Arkadaşlar herkese teşekkürler...Aradığım şarkı buydu...Ama söyleyenin ismi Gene Kelly. O eski filmin ismi de singing in the rain.[:'(][:'(][:'(]

Bir_Bilen -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 12:30:37)

DOVE reklamındaki müziği bilen var mı?

fsevik -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 13:02:29)

Motorola v3:

http://www.****.com/download/1314891/dabrye_-_hyped-up_plus_tax****.html

Aşkın sakızı şıpsevdi :)

http://www.****.com/download/1314908/Minnie_Riperton-_Loving_You__Is_easy_cause_your_beautiful_****.html

First:

http://www.****.com/download/1341080/The_OC_-_The_Dandy_Warhols_-_We_Used_To_Be_Friends****.html

Citröen C4:

http://www.****.com/download/1341126/les_rythmes_digitales_-_jacques_your_body_make_me_sweat_****.html

ilk yıldızlar (****)-> hemen paylas
ikinci yıldızlar(****)->. mp3

boşluklar yokk

bafrasporlu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 13:05:23)

areste var yuklersin

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 14:07:14)

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

quote:

ben buldumda lime den seninkinin ses kalitesi nasıl

istersen sanada göndereyim benimki gayet güzel ahanda attım pm...

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 14:09:46)

quote:

Orjinalden alıntı: Bir_Bilen

DOVE reklamındaki müziği bilen var mı?

Kameil Madison - Rock Ya Body

realbce -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 19:41:04)

levis son reklamı----TV adverts-Levis II Engineered
Nescafé reklamı----nescafe-open up
Rainbow Six 3 Oyun ----Rainbow Six3-Raven Shieldl
Urban Chaos Oyun----3 Jays-FEELİNG İT TOO
GtA SANANDREAS OYUN----BLOOD SİSTERS-RİNG MY BELL
FİFA 2005 OYUN---GUSANİTO-VİVE LA VİDA
GTA SANANDREAS OYUN---SNOOP DOGG-NUTTİN BUT A THANG
FİFA 2005 FON MÜZİGİ----PAUL OAKENFOLD-EA SPORTS FOOTBALL THEME
SNOOP DOGG-RİDERS ON THE STORM
MANU CHAO-ME GUSTAS TU
SHAKİRA-BAMBOO
GTA VİCE CİTY-OUTFİELD-JOSİE

ISTE BENDE OYUN SOUNDTRACK MANYAGIYIM AMA BUNLAR HARIKA PARCALAR KIMSEYE VERMICEKTIM AMA SIZDE FAYDALANIN......[X(]
HA BİDE SEY VAR[>:]

BENDE GİLLETTE NIN FON MUZIGINI ARIYORUM HANI SOLE DIYOR GİLLETTE İYİ DÜSÜNMEKTİR DİYE ISTEDIGINIZ OYUNUN SOUNDTRACKINI SOLEYIN HALLEDEYIM BELKI?[:'(]
BİDE BEAR SHAREDE INDIRCEKSENIZ SADECE BAS HARHLERI BUYUK YAZIN YOKSA BULAMASSINIZZ COGUNU BYEEE[:(]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 20:11:12)

quote:

Orjinalden alıntı: realbce

levis son reklamı----TV adverts-Levis II Engineered
Nescafé reklamı----nescafe-open up
Rainbow Six 3 Oyun ----Rainbow Six3-Raven Shieldl
Urban Chaos Oyun----3 Jays-FEELİNG İT TOO
GtA SANANDREAS OYUN----BLOOD SİSTERS-RİNG MY BELL
FİFA 2005 OYUN---GUSANİTO-VİVE LA VİDA
GTA SANANDREAS OYUN---SNOOP DOGG-NUTTİN BUT A THANG
FİFA 2005 FON MÜZİGİ----PAUL OAKENFOLD-EA SPORTS FOOTBALL THEME
SNOOP DOGG-RİDERS ON THE STORM
MANU CHAO-ME GUSTAS TU
SHAKİRA-BAMBOO
GTA VİCE CİTY-OUTFİELD-JOSİE

ISTE BENDE OYUN SOUNDTRACK MANYAGIYIM AMA BUNLAR HARIKA PARCALAR KIMSEYE VERMICEKTIM AMA SIZDE FAYDALANIN......[X(]
HA BİDE SEY VAR[>:]

BENDE GİLLETTE NIN FON MUZIGINI ARIYORUM HANI SOLE DIYOR GİLLETTE İYİ DÜSÜNMEKTİR DİYE ISTEDIGINIZ OYUNUN SOUNDTRACKINI SOLEYIN HALLEDEYIM BELKI?[:'(]
BİDE BEAR SHAREDE INDIRCEKSENIZ SADECE BAS HARHLERI BUYUK YAZIN YOKSA BULAMASSINIZZ COGUNU BYEEE[:(]

Gilletteyi bulamassın anca tvden kayıt edersin

realbce -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (10 Ağustos 2006; 21:34:23)

hmmm tesekkurler kardes

Night_-_Blue -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 0:44:59)

yaw kankalar şu akmina reklam müziğini bulun be allah rızası için ismini bulmuşdum kaybettim ares lime wire internet ne ararsan ara bulamadım yaw biri bulsun nerden bulduğunuda sölesin yada bişeyler yapsın işte yada msn den yollasın minnettar kalacağim walla.lütfen ya iki gündür arıyom walla el insaf hiç biyerde yok....[:o][:o][8|][8|][8|][8|] unutmuşum msn:ugurkorkmaz_87@hotmail.com

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 1:50:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

yaw kankalar şu akmina reklam müziğini bulun be allah rızası için ismini bulmuşdum kaybettim ares lime wire internet ne ararsan ara bulamadım yaw biri bulsun nerden bulduğunuda sölesin yada bişeyler yapsın işte yada msn den yollasın minnettar kalacağim walla.lütfen ya iki gündür arıyom walla el insaf hiç biyerde yok....[:o][:o][8|][8|][8|][8|] unutmuşum msn:ugurkorkmaz_87@hotmail.com

yoksa adını bilipte şarkıyı mı bulamıosun?

CoLoSSuS -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 12:08:02)

quote:

quote:

quote:

quote:

güncelll
yardım lutfenn

YARDIMMMMMMMMM

guncellll....

bfaskiplar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 13:18:50)

arkadaşlar daha once sorulmadığına eminim cunke defalarca arama yaptım
cooooook eskilerden ford mondeo nun reklam müziğini arıyorum

Pseudonym -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 13:19:02)

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE RZ

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE RZ

jvc nin kamera reklamındaki müziğn adı nedr hani çocuklar yaşlılar falan..

Night_-_Blue -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 14:31:38)

quote:

quote:

yoksa adını bilipte şarkıyı mı bulamıosun?

ewet müziği bulamadım kanka yaw bi yardım etsen msn den felan yollayabilirmisin lütfennnn...[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

Night_-_Blue -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 14:46:05)

müziğin internetten izlenen klibini buldum linkini versem sorun olmaz çünkü indirilmişyor veriyom linki sorun olursa uyarılmamı istiyorum atılmak istemiyorum... http://www.epica-awards.org/assets/epica/2004/winners/film/flv/06037.htm he yanlış anlamayın akmina da çalan müziğin klibi hoş klibbb.

salihdt -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 15:49:22)

quote:

Orjinalden alıntı: yılan tıslak

patos critos reklamındaki müziğin farklı bir bölümü de bu adreste çalıyo:
http://www.rushes.co.uk/patos_critos/

hemen sevinmeyin bu sadece reklamı gösteren bi link. şarkının buradaki sözlerinden de arama yaptım. mesela anlayabildiğim bi yerinde "people all like ying and yang" diyor. reklam için özel yazılmış olduğuna inanmak istemiyorum. eğer öyleyse ağlarım[X(] pek reklamla alakası yok gibi. noolur yardım ediverin siz de bulalım şu şarkıyı.

Bu versiyonunu buldum. Hoş bir şarkı ama maalesef tv de gösterilen reklamlarda çalan şarkı bu değil. Yine de isteyen indirsin:

**********.de/files/28941344/bumerang.***.html

İlk yıldızlar malum sitenin adı. (Rpd)
İkinci üç yıldızlık boşluğa ise dosya uzantısı yazılacak.

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 16:03:05)

quote:

quote:

quote:

güncelll
yardım lutfenn

YARDIMMMMMMMMM

guncellll....

Ya o müzik reklam için yapılmış bulunması zor....

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 16:08:26)

quote:

Orjinalden alıntı: bfaskiplar

arkadaşlar daha once sorulmadığına eminim cunke defalarca arama yaptım
cooooook eskilerden ford mondeo nun reklam müziğini arıyorum

Ford Mondeo müzikleri;

1996: Gloria Lynne - Happiness

1999: Procol Harum - Whiter Shade Of Pale

1999: Bellini - Casta Diva From Norma

2000: Morcheeba - World Looking In

sen hepsine bak bunlardan biri senin aradığın...

CoLoSSuS -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 16:16:10)

quote:

quote:

quote:

YARDIMMMMMMMMM

guncellll....

ewt farkındayım ama she parfumude oyleydi ve bulundu sadece ilgilenilsin istiorum vede bu aralar canım cok sıkkın cunku herkesin telefonu hızlı ve ofkelideki teriyaki boys sarkısı calıo gıcık oldum bendede var ama bi ozelligi kalmadı bu yuzdendirki magnum muzigi lasım tesekkur ederim ilginize[sm=s20.gif]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 17:30:30)

quote:

quote:

quote:

guncellll....

ewt farkındayım ama she parfumude oyleydi ve bulundu sadece ilgilenilsin istiorum vede bu aralar canım cok sıkkın cunku herkesin telefonu hızlı ve ofkelideki teriyaki boys sarkısı calıo gıcık oldum bendede var ama bi ozelligi kalmadı bu yuzdendirki magnum muzigi lasım tesekkur ederim ilginize[sm=s20.gif]

Ali - Magpus

bunu bi denesene belki olabilir...

cmbrbr -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 18:13:50)

arkadaslar nike kafes futbolu dıye bı yarısması vardı. klıbınde unlu futbolcualrın hepsı oynamıslardı orda yanılmıyorsam elvıs'ın bı sarkısı calıyordu. ısmını soylermısınız.

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 18:40:20)

quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

arkadaslar nike kafes futbolu dıye bı yarısması vardı. klıbınde unlu futbolcualrın hepsı oynamıslardı orda yanılmıyorsam elvıs'ın bı sarkısı calıyordu. ısmını soylermısınız.

Elvis Presley - A Little Less Conversation

cmbrbr -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 18:47:36)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

Elvis Presley - A Little Less Conversation

tesekurler dostum[:'(]

saviola83 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (11 Ağustos 2006; 19:28:19)

quote:

müziğin internetten izlenen klibini buldum linkini versem sorun olmaz çünkü indirilmişyor veriyom linki sorun olursa uyarılmamı istiyorum atılmak istemiyorum... http://www.epica-awards.org/assets/epica/2004/winners/film/flv/06037.htm he yanlış anlamayın akmina da çalan müziğin klibi hoş klibbb.

The Kids -We will rock you (remix pub evian )

evian yazın limewire da çıkıyo.......

Sayfa: <<   < önceki  36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.96875