Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

samterk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mayıs 2006; 0:31:56)

quote:

Orjinalden alıntı: Roxette

quote:

Orjinalden alıntı: thereaper

Selam arkadaşlar;

Tüm sayfaları dikkatli bir şekilde okudum, ve sayenizde çok hoş şarkılar öğrenmiş oldum. Şansa Kadir hocamız da dün askere gitmiş, kendisine hayırlı tezkereler dilerim...

Bir hatırlatma yapmak istedim, sanırım halen "Johnson Baby Cologne"nin müziği bulunamamış, arayışa devam edelim, ben de aramaktayım bulursam hemen sizlerle paylaşacağım. (Şarkıdan bir bölüm "Come along to take my hands, baby...")

Saygılarımla...

Herkese kolay gelsin...

İnsan reklâmın sonuna şarkıyı da koyar dimi o zaman kimse böyle şarkı aramaz[:-]Gerçekten o şarkı mühtiş bulabilirsen mutlaka paylaşırsın dimi benimle[:D]

Ah ben bi bulsam o şarkıyı, uçak kiralayıp arkasına yazacam :) yabancı forumları, siteleri vs. ne varsa aradım taradım bulamadım ben de.. (come long and take my hand baby, drawing circles in the sand)

bashar61 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mayıs 2006; 0:54:12)

çok çok teşekkür ederim satinezgi. saolasın

quote:

Orjinalden alıntı: satinezgi

quote:

Orjinalden alıntı: bashar61

arkadaşlar selam,

michelin'in bi reklam müziği vardı. bibendum (ki kendisi michelin'in o boğum boğum beyaz ve tuhaf yaratığı olur) lastikle dans filan ediyodu. lastik gidince ağlıyodu, yenisi gelince tekrar seviniyodu filan. o dans esnasında çalan şarkının ismini bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

Michelin Araba Lastiği: Sergio Mendes- Never Gonna Let You Go

Murat----Ukyo -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mayıs 2006; 9:53:57)

arkadaşlar bişey sorcam ya Bu Nivea Deo Roll-on reklamı var yeni hani hatun "en çok neremi beğeniyosun?" diye soruyo çocuğa bi o var soracağım bi de Sarar'ın Reklam müziği genelde Cnbce de çıkıyo bu iki reklam bulabilirseniz çok sevinirim
[&:]

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mayıs 2006; 15:43:12)

quote:

Orjinalden alıntı: samterk

quote:

Opet'in müziklerine baktım ama hangisi bilmiyorum.Reklâmların ilkinde tam Cansu Dere sahneye girerken gitarla başlayan bir müzik vardı adam Only Youuu diye bağırıyodu [;)]

Elvis Presley - Only You

Allah razı olsun kardeşim[;)].

thatstheway -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mayıs 2006; 15:52:41)

quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSSuS

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: firaterenn

"she" parfüm reklamının müziğini bilen var mı ya da adı she is the one olabilir mi?[:)]

1 saattir geziyorum forumda ama bu soruya cvp varmı goremedim bilen varsa cvp bekliorum eyw koly gelsin

güncel...

ya evet ben de arıyorum o she is the one'ı kaç gündür.bilen varsa lütfen şarkının adını ve kimin söylediğini yazabilir mi?
şarkı jamiroquai şarkıları gibi...ama bulamadım.çok hoşuma da gidiyor.

pokeimam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mayıs 2006; 16:15:57)

arkadaşlar dah öncede sormuştum gören olmadı sanırım şu 8x4 reklamı vardı ya bi tane pac-man cinsinden birşey yiyor,içiyor[sm=s15.gif],koşuyor,bilgisayar oynuyor[sm=s18.gif],duşalıor,uyuyor bu reklamda çalan müziği bilen varmı ya epeydir arıom ama bulamadım.[sm=s20.gif]

aLcHeRa -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 19:02:35)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

satinezgi -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 19:19:44)

aLcHeRa -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 19:31:45)

bir bulan çıksın artıkk bu şarkıyııı lütfeeeeeeennn[sm=s20.gif]

xlai -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 20:01:55)

yukarda verdiğim listede var eğer iyi bakarsan görürsün
rjd2 - the horror

aLcHeRa -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 20:39:47)

soylediğin müzik bizim aradığımız değil moon'un müziği o. biz en son çıkan levis engineered'in reklam müziğini bulamıyoz.

aLcHeRa -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 20:48:18)

en son alınan duyuma gör ebahsettiğimiz reklamın müziği (yani kız erkeğe yaslanmak suretiyle engineered amblemi oluşturulan) doktor zoil - spooky ' miş. ama ben hiç bir yerde bulamıyom

edit: Dusty Springfield - Spooky bunun coverıymış. ama bulamadım hala.

satinezgi -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 20:55:09)

quote:

Orjinalden alıntı: aLcHeRa

en son alınan duyuma gör ebahsettiğimiz reklamın müziği (yani kız erkeğe yaslanmak suretiyle engineered amblemi oluşturulan) doktor zoil - spooky ' miş. ama ben hiç bir yerde bulamıyom

edit: Dusty Springfield - Spooky bunun coverıymış. ama bulamadım hala.

ben buldum galiba .. iniyor şimdi yavaş yavaş..

satinezgi -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (25 Mayıs 2006; 21:07:18)

işte buuuuuuu[sm=bigdance2.gif]

DOKTOR ZOIL _ SPOOKY[:'(][:'(]

CoLoSSuS -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mayıs 2006; 22:55:43)

quote:

Orjinalden alıntı: thatstheway

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: firaterenn

"she" parfüm reklamının müziğini bilen var mı ya da adı she is the one olabilir mi?[:)]

1 saattir geziyorum forumda ama bu soruya cvp varmı goremedim bilen varsa cvp bekliorum eyw koly gelsin

güncel...

ya evet ben de arıyorum o she is the one'ı kaç gündür.bilen varsa lütfen şarkının adını ve kimin söylediğini yazabilir mi?
şarkı jamiroquai şarkıları gibi...ama bulamadım.çok hoşuma da gidiyor.

,

guncell..
agh bi bulsam tele zil sesi yapcam yok yok yokk she is the one cok gusel sarkı dimi sizcede bi el atın

Draven -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mayıs 2006; 0:53:52)

Arkadaşlar öncedende sormuştum ama heralde su anda televizyonda yayını birmiş DOCKERS'ın reklam muziginin ne oldugunu bileniniz varmı? (its the moment to be diye bi kısmı var ama)[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

adilsentekin -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mayıs 2006; 16:23:05)

arkadaşlar ya xo parfümün reklam müziğini hala bulamadım kafayı yedim yaaaaaaaaaa lütfen bulan varsaaa msj atsınn teşekürlerrrrrrrrrrrrr

magazinci -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mayıs 2006; 16:44:46)

Beyler Allah Aşkına Şu BRAUN nun erkekler için traş makinesi reklamı vardı sakalları düzeltiyor falan yeni reklam yani 1 aydır göremiyorum tv de ama beyler ne onun müziği yaaa..Hatta sörf falan yapıyorlar[sm=s19.gif]

d4nce4lif3 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mayıs 2006; 17:52:19)

Levis in sitesine girdim ve onlara outlook tan mesaj attım ama bana gonderılemedı dıye mesaj geldı

Walla ben de hastayım o muzıge!!!! [:(]

gur_cann -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mayıs 2006; 21:25:17)

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

quote:

Orjinalden alıntı: gur_cann

arkadaşlar tv makinasında herkesin güldüğü bi fragman var programın arasında çıkıo orada çalan müziği arıorum kaç gündür bilen varsa yazsın[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

arkadaşım aradığın müzik galiba bu the servant-cells aynı zamanda transporter 2 nin soundtrackı

hocam buda güzelmiş ama bu deil yaw[sm=s20.gif]benim dediğim gelen bütün konukların sırıttığı bi jingle var orda arkada muhteşem bi müzik çalıo onu bulabilecek kimse yok mu[X(][X(][X(]

mustiq -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Mayıs 2006; 19:22:40)

arkadaşlar acill alaturka bisküvi [;)] reklamı var ALİ turka isminde birisi SÖylüyor Bilen Varmı Yardım PLss

melisis -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Mayıs 2006; 20:10:34)

yaaaaaa deliricem she parfümünün reklam müziğini bulmamadımm

lastresort78 -> rekalam müzükleri (27 Mayıs 2006; 23:01:51)

arkadaşlar bileniniz varsa lütfen artık reklamları izlemeye başladım she parfümünün reklam müziğini arıyorum

cadolosss -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Mayıs 2006; 23:33:46)

yaw ben bu head&shoulders die bie reklam war sampuan reklamı onun muziğini arıorum arıorum bulamıorum ya...yardımcı olursanız cok sewinicem.

hsoykan -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Mayıs 2006; 23:58:01)

Yabancı damat dizisinde nikonun motorola v3 telefonunda çalan melodiyi arıyorum.cok bildik bir müzik ama ismi olmadığı için bulamıyrum.yardımcı olacaklar arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

LodosMavi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 0:08:16)

Merhaba Arkadaşlar
ben şu aralar çıkan MasterCard FIFA hani öyle bir reklam var epey eğlenceli görüntülerle dolu işte ordaki müziği arıyorum sanırım eski bir şarkı o, bir kadın söylüyor bulabilir misiniz lütfen ?

boktandunya -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 0:16:45)

braun cruzer 3 müzigini bulan olursa banada haber verirse sevnirim msn boktandunya@hotmail.com

[image]local://upfiles/198200/2D80EEF91F5349CF886797836B881C0F.jpg[/image]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 1:14:53)

quote:

Orjinalden alıntı: cadolosss

yaw ben bu head&shoulders die bie reklam war sampuan reklamı onun muziğini arıorum arıorum bulamıorum ya...yardımcı olursanız cok sewinicem.

juanes - la camisa negra

cagrizm -> reklam müzikleri - maximum kart (28 Mayıs 2006; 1:39:19)

slm arkadaşlar,

ben yaklaşık 1-2 sene önce gösterilen maximum kart reklamının müziğini arıyorum..hani kız bi ayakkabıyı beğeniyo, sevgilisi ayakkabıyı alıp süpriz yapıyo...valla bulabilirseniz sevinirim ..bi arkadaşım "valse of butterflies" dedi ama dinledim o diil...

Çok saolun..!!!

hcd -> Cevap: reklam müzikleri - maximum kart (28 Mayıs 2006; 3:13:43)

Önceki sayfalara da baktım da şu renault clio'nun yeni reklamı (Şu bebeğin reklam sonunda clio'ya dönüştüğü) müziğinin ismini yazmışlar da "K.Jeppesen-Baby you ain't looking right (Powersolo)" o şarkıyı ares'te limewire'da ve internette arattım ama bulamadım.Elinde olan varsa r.a.p.i.d'e atabilir mi? yada benim maile yollayabilir mi?
barbaroshusamettin@yahoo.com

İlgilenen herkese teşekkürler...

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 15:02:03)

quote:

Orjinalden alıntı: LodosMavi

Merhaba Arkadaşlar
ben şu aralar çıkan MasterCard FIFA hani öyle bir reklam var epey eğlenceli görüntülerle dolu işte ordaki müziği arıyorum sanırım eski bir şarkı o, bir kadın söylüyor bulabilir misiniz lütfen ?

Peggy Lee - You Give Me Fever

ozum -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 15:22:57)

selam arkadaşlar şimdiye kadar sayenizde bir çok istediğim müziği buldum...
teşekkürler...
bende audi q7 nin müziğini yazıyorum
carla vallet - streets of tomorrow

gok2 -> Cevap: reklam müzikleri - maximum kart (28 Mayıs 2006; 15:34:42)

braun un müziği çok büyük ihtimalle özel yapılmış bence aramak boşuna...............ben artık bulamayınca elime gitarı alıp kendim çaldım.ritmi çok hoş parçanın.zaten söz filan yok sürekli aynı ritim tekrarı var yani uzun bir şarkı olması zor.hem o kadar aradım bulamadım.bu arada spooky i bulan arkadaş tebrikler onuda aramaya başladım bulamamıştım gerçi reklem versiyonunu hala bulamadım ama 2 farklı klasik versiyonu var.
bazı yerlerde adı spooky girl like you diye geçiyor......................

ozum -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 16:01:40)

ntv deki bundes liga nın müziğini bulan var mı

satinezgi -> Cevap: reklam müzikleri - maximum kart (28 Mayıs 2006; 16:07:27)

quote:

Orjinalden alıntı: gok2

braun un müziği çok büyük ihtimalle özel yapılmış bence aramak boşuna...............ben artık bulamayınca elime gitarı alıp kendim çaldım.ritmi çok hoş parçanın.zaten söz filan yok sürekli aynı ritim tekrarı var yani uzun bir şarkı olması zor.hem o kadar aradım bulamadım.bu arada spooky i bulan arkadaş tebrikler onuda aramaya başladım bulamamıştım gerçi reklem versiyonunu hala bulamadım ama 2 farklı klasik versiyonu var.
bazı yerlerde adı spooky girl like you diye geçiyor......................

bearshare den "doktor zoil - spooky" die aratın, bulunuyor[:'(]

gur_cann -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 18:27:36)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

quote:

arkadaşlar tv makinasında herkesin güldüğü bi fragman var programın arasında çıkıo orada çalan müziği arıorum kaç gündür bilen varsa yazsın[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

arkadaşım aradığın müzik galiba bu the servant-cells aynı zamanda transporter 2 nin soundtrackı

hocam buda güzelmiş ama bu deil yaw[sm=s20.gif]benim dediğim gelen bütün konukların sırıttığı bi jingle var orda arkada muhteşem bi müzik çalıo onu bulabilecek kimse yok mu[X(][X(][X(]

yaw arkadaşlar hiç bulan yok mu iki haftadır bekliom[sm=s19.gif]

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 19:50:30)

Ya şu Kızılordu'nun söylediği bi şarkı vardı forumda daha önce biri vermişti ama şimdi 24 sayfaya nasıl bakcam[:D]Hani şu meşhur müzikleri Kalika mıydı neydi onu ve bir de şu Rodeo'ydu galiba çikolatada çalan müzik galiba o da onların şöyle garip savaşçı bi müzik gibi[:D]

EaStSiDeBoY -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 21:18:29)

yaw arkadaşlarr bitek şarkı istiyorum

aromel adlı parfümün reklamındaki müzik [:(] başkada bişi istemiorum [:-]

şimdiden ilginize tşkler...

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mayıs 2006; 22:06:56)

quote:

Ya şu Kızılordu'nun söylediği bi şarkı vardı forumda daha önce biri vermişti ama şimdi 24 sayfaya nasıl bakcam[:D]Hani şu meşhur müzikleri Kalika mıydı neydi onu ve bir de şu Rodeo'ydu galiba çikolatada çalan müzik galiba o da onların şöyle garip savaşçı bi müzik gibi[:D]

Russian red army-kalinka diğerinin adını bilmiyorum

elbombacı -> Cevap: ya levisin son reklamındaki şarkı ne ??? (28 Mayıs 2006; 22:20:44)

Sayfa: <<   < önceki  34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.78125