Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

Mr_CaLaMiTY -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 19:27:31)

sonuçta şarkı yokmu ?

tibi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 21:16:51)

arkadaşlar vivident reklam müziğini arama yaptım ama bulamadım. hani adamla kadın karşılaşıo adam gülüo kadının gözleri kamaşıo kafayı bi yere vuruyo sonraki karşılaşmada kadın hohluo adam bi yerlerini vuruo. aklınıza geldiyse ve biliosanız o reklam müziğinin asıl adını yazarmısınız? şimdiden teşekkur ederim

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 22:31:12)

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

arkadaşlar vivident reklam müziğini arama yaptım ama bulamadım. hani adamla kadın karşılaşıo adam gülüo kadının gözleri kamaşıo kafayı bi yere vuruyo sonraki karşılaşmada kadın hohluo adam bi yerlerini vuruo. aklınıza geldiyse ve biliosanız o reklam müziğinin asıl adını yazarmısınız? şimdiden teşekkur ederim

Dj Irene - Hocus Pocus

burda şarkının bi bölümü geçio...dinleyince anlayacan

yalnız o signal reklamı vivident değil

jr.can -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 22:32:29)

heden şorlıs Kepek şampuanın reklam muzigide bu

Juanes - La Camisa Negra

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 22:33:12)

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_CaLaMiTY

sonuçta şarkı yokmu ?

hangi şarkıyı diosun?

tibi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 23:12:53)

quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

Dj Irene - Hocus Pocus

burda şarkının bi bölümü geçio...dinleyince anlayacan

obaa onbaşım rep veya karma olsa vercem valla saolasın

FoxMulder -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 23:59:55)

levi's engineered reklamındaki müzik lütfen!

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 0:11:45)

quote:

Orjinalden alıntı: FoxMulder

levi's engineered reklamındaki müzik lütfen!

Kızların erkeklerin üstüne düştüklerini diosan;

Doktor Zoil - Spooky (Dusty Springfield - Spooky diede geçer)

gerçi levisin bütün reklamları var geçmiş sayfalarda bi araştır istersen

PiAniSt_690 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 10:44:33)

Daha önce sorulduysa özür dilerim. Dove un son reklamındaki çalan parçanın ismi ne?

Şimdiden teşekkürler.

RookieCavalry -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 11:23:43)

ARkadaşlar Dove reklam müziği
Kameil Madison - Rock your Body

http:/****.de/files/26773194/Kameil_Madison_-_Rock_Ya_Body.rar.html

Sırf bunun için üye oldm foruma =)

ivica -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 11:34:16)

arkadaş link vermişsin güzel
isim yazmışsında isim şaekının adı o değil
dove fresh reklam müziğinin tam adını alabilirmiyim. sabahtan beri arıyorum.
meşhur olucak bir şarkı [;)]

RookieCavalry -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 11:37:14)

**** olan yerlerin r-a-p-i-d-s-h-a-r-e oldugunu kör sultan bile biliyo :p

RookieCavalry -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 11:41:29)

Walla istemiosan indirme ama bn şimdi dinliorm şarkının adının da öle oldgndan eminim zaten şarkıda başka bişe demio Kameil Madison - Rock Your body

ivica -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 11:58:15)

yok yok ok buldum şarkıyı [;)] sabah ayyaşlığıma verin ***** lı yeride [;)]

Jasmin88 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 12:01:05)

ya dove un yenı bı reklamı cıkmıs..müzigi cok güzell..
bı bakın yaa....[:)]

ivica -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 12:26:10)

bak yukarda kardeş linkte vermiş öle yap çek şarkıyı
ondan yeni reklamı yok

deliverygirl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 14:39:00)

arkadaşlar lipton ice tea reklam müzigini bilen varmı??[:o]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 15:16:47)

quote:

Orjinalden alıntı: deliverygirl

Hangisini diosun

boğalı olansa;

Patrick Hernandez - Born To Be Alive

deliverygirl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 17:49:57)

quote:

quote:

Hangisini diosun

boğalı olansa;

Patrick Hernandez - Born To Be Alive

bunuda aryodum çok saol ama son reklamda basgitarlı falan böyle müzigi onuda arıyorum

hayrituzla -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (29 Temmuz 2006; 18:18:55)

arkadaslar bu patos'un yeni reklamının muzigini bilen var mı¿
hani bi kız bi erkek var ve ikiside 2boyutlu gorunuyolar, patıs yiyince 3 boyutlu oluyolar bi anda...
sozleri ...everybody looks the same... gibi biseydi galiba
tesekkurler

erdemkose78 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (29 Temmuz 2006; 23:16:57)

hani bi akbank muzigi vardi sozu yok sadece ritim var bi herif piyano caliyo filan hani adini bi zahmet alabilirmiyim bilen varsa (baska yere de yazdim ozur)

ertugrullll -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (30 Temmuz 2006; 9:33:41)

quote:

Orjinalden alıntı: hayrituzla

hani bi kız bi erkek var ve ikiside 2boyutlu gorunuyolar, patıs yiyince 3 boyutlu oluyolar bi anda...
tesekkurler

Ben de istiyorum bu şarkıyı arkadaşlar.Reklamdan nefret ediyorum ama şarkı güzel naapalım.

mobidik_33 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Temmuz 2006; 10:08:26)

tşkde nasıl indirecegizz oo müziği söylesnee?

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Temmuz 2006; 14:29:14)

quote:

quote:

quote:

Motorola reklam müzigini bulan varmı?

motorolanın hangi reklamını arıosun?

son reklamı bereli bi kız var

Viva Voce - Lesson No.1 olabilir mi bi baksana?

giver17 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Temmuz 2006; 17:47:12)

arkadaslar akmina doğal maden suyu reklamında microfonu karnına tutarken çalan şarkı neydi??

@lombak -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Temmuz 2006; 19:19:45)

ahh be kuselcim eminim şuan kisme yoktur buralarda:(((((keşke kadir olsaydı yaww ne zaman biticekki askerliği[&:]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/228268/449458C418C14E51A7261D5883FE6EA4.jpg[/image]

okuzcuk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (30 Temmuz 2006; 20:41:43)

quote:

tesekkurler

[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(]

KESİNLİKLE iki saattir ona bakıyorum internette henüz amacıma ulaşamadım. harika bir parça. umarım birimiz bulur ve paylaşırız.

saygılar..

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (30 Temmuz 2006; 20:50:08)

quote:

Orjinalden alıntı: erdeminho

hani bi akbank muzigi vardi sozu yok sadece ritim var bi herif piyano caliyo filan hani adini bi zahmet alabilirmiyim bilen varsa (baska yere de yazdim ozur)

http://www.akbank.com/674.aspx bu adresteki reklâm galiba.

@lombak -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (30 Temmuz 2006; 20:53:24)

şükürrrrrrrr birileri düştü yawww..[sm=s18.gif] pc başına

deliverygirl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Temmuz 2006; 22:37:41)

quote:

quote:

quote:

quote:

Motorola reklam müzigini bulan varmı?

motorolanın hangi reklamını arıosun?

son reklamı bereli bi kız var

Viva Voce - Lesson No.1 olabilir mi bi baksana?

evet bu çok teşekkür ederim pckopatjam çok saol[&:]

erdemkose78 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (30 Temmuz 2006; 22:43:29)

quote:

Orjinalden alıntı: Roxette

quote:

http://www.akbank.com/674.aspx bu adresteki reklâm galiba.

o degil yaf hani klibinde atlar var herif piano caliyo bale filan yapiyolar senin dedigin yenilikci guc o var bende zaten

BOBOCUKCUK -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Temmuz 2006; 22:49:06)

valla 2 sene önceki fiat palio reklamında marilyn manson-sweet dreams aşrkısının küçük bi bölümü çalmıştı o çok güzeldi dawq[:'(]

iceteagreen -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 11:34:43)

arkadaslar herseyi kagıt yapan adam varya miller reklamı onun müziini istiorm lutfen yardımcı olun ya ! [sm=s20.gif]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 13:30:20)

MİLLER KAĞIT REKLAMINI İSTEYENLER ŞU ŞARKIYA Bİ BAKSIN BANA HEMEN CEVAP VERİN BUMU DEĞİL Mİ?

Le Hammond Inferno - Speech Defects

d4nce4lif3 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 15:19:13)

duru mu pantene mı neydı bı reklam vardı onda yabancı bı muzık vardı

wash your haır mı ne dıyodu tam anlamadım ama bulursanız sevınırım :D

erdemkose78 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 15:37:34)

Yetkililere sesleniyorum sarkcinin adi maxim di heral akbank muzigi vardi yazdim yukarda

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 15:39:08)

quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

Kameil Madison - Rock Ya Body

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 15:41:23)

quote:

Yetkililere sesleniyorum sarkcinin adi maxim di heral akbank muzigi vardi yazdim yukarda

Maxim - Exodus olabilir ona bi bak..

manken2005x -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 18:47:14)

arkadaşlar herkeze slm özellikle pckopatjamE slm arkadaşlar ben bu yeni çıkan dove sabun magnum dondurma ve akmina içecek soda herhalde onların reklam müziklerini arıyorum ilglenen arkadaşların dikkatine.TEŞEKKÜRLER[:o]

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 19:06:07)

Dediğin şarkı hocus pocus söyleyeni ise dj irene[:-][sm=s17.gif][:'(]

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 19:09:57)

arkadaşa meraba [:-] moorla l6 nn reklam müziğini bulan varmı
nolur söleyin[sm=s17.gif][X(]

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 19:11:57)

quote:

quote:

doğru ben bulduum onu

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 19:15:13)

quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

o dediğin dove reklamıydı ve söyleyen kameil medison-rock ya bd

hypnotize86 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 19:16:22)

arkadaşlar belki sorulmuştur ama clearın bi reklamı var kız küpesini düşürüyo masanın altına adamla birlikte masanın altına giriyolar falan neyse reklam müziği nedir?

maximuzzy -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 20:24:42)

quote:

Orjinalden alıntı: maximuzzy

castrol'ün son reklamının müziğini bulabilir miyiz arkadaşlar?

????

okuzcuk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (31 Temmuz 2006; 20:35:16)

quote:

Orjinalden alıntı: okuzcuk

quote:

tesekkurler

[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(]

KESİNLİKLE iki saattir ona bakıyorum internette henüz amacıma ulaşamadım. harika bir parça. umarım birimiz bulur ve paylaşırız.

saygılar..

hala arıyorum ama bulabiLmiş değilim. en sonunda tv'den kaydedicem cep telefonuma kısacık :)

umarım birileri bulur..

giver17 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (31 Temmuz 2006; 22:05:00)

akmina dogal maden suyu maden sularında kalite süper tadı var müthiş gaz yapıyo ama bide reklam müziğini bulsam ii olcak bileniniz var mı kardişler?

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 22:08:25)

quote:

Orjinalden alıntı: manken2005x

arkadaşlar herkeze slm özellikle pckopatjamE slm arkadaşlar ben bu yeni çıkan dove sabun magnum dondurma ve akmina içecek soda herhalde onların reklam müziklerini arıyorum ilglenen arkadaşların dikkatine.TEŞEKKÜRLER[:o]

Dove;

Kameil Madison - Rock Ya Body

Magnum;

eski sayfalarda yazıo black eyed peas sadece reklam için yapmış

Akmina yı ise arıyorum daha görmedim reklamı izler izlemez daha donanımlı arıcam

erdemkose78 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 22:11:27)

quote:

quote:

allah ne muradin varsa versin kardes allah seni mesud ve bahtiyar eylesin AMIIINNNNNN
4 yil tami tamina 4 yildir ariyordum ve buldum tesekkurler + 1905

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 22:13:13)

quote:

quote:

quote:

allah ne muradin varsa versin kardes allah seni mesud ve bahtiyar eylesin AMIIINNNNNN
4 yil tami tamina 4 yildir ariyordum ve buldum tesekkurler + 1905

Önemli değil...İyi Dinlemeler [:@][:@][:@]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 23:23:31)

LG Chocolate Reklamındaki müziği arayanlar şu şarkıya bi baksın;

Autechre - Reniform Plus

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Temmuz 2006; 23:53:56)

quote:

quote:

castrol'ün son reklamının müziğini bulabilir miyiz arkadaşlar?

????

Castrolün bir tane reklamını buldum;

Şarkıcı: Gustav Mahler

Şarkı: Nachtmusik I - Allegro moderato

bi bak bakalım aradığın bu mu?

BRAUZ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 1:26:53)

dove ve castrol için teşekkürler arkadaşlar emginize sağlık. peki sizden bir ricam olcak doritosun bu 3 boyutlu ürüründeki şarkının adını söylermisiniz yada link varsa çok makbule geçer..

bide asıl o reklamdaki kızın adını bilen varsa o dahada makbule geçer[sm=naughty.gif]

LynXMaSTeR -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 2:37:53)

Hepsi feat Sezen Aksu - Tempo

h t t p : / / r a p i d s h a r e . d e / f i l e s / 2 7 7 2 5 9 7 5 / G r u p _ h e p s i _ - _ t e m p o . m p 3 . h t m l

Not: Aradaki boşLukLarı siLin ve expLorer a yazın.

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 9:32:38)

quote:

Orjinalden alıntı: BRAUZ

dove ve castrol için teşekkürler arkadaşlar emginize sağlık. peki sizden bir ricam olcak doritosun bu 3 boyutlu ürüründeki şarkının adını söylermisiniz yada link varsa çok makbule geçer..

bide asıl o reklamdaki kızın adını bilen varsa o dahada makbule geçer[sm=naughty.gif]

[sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif]

hypnotize86 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 10:46:55)

quote:

Orjinalden alıntı: hypnotize86

arkadaşlar belki sorulmuştur ama clearın bi reklamı var kız küpesini düşürüyo masanın altına adamla birlikte masanın altına giriyolar falan neyse reklam müziği nedir?

[:o] Lütfen arkadaşlar yardım edin!!!!![:o]

silahşor14 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 11:11:28)

http://www.e-arsiv.net/forum/forum_posts.asp?TID=310

dove reklam muziği

belki üye olmanız gerekebilir[:(][:(][:(][:(][:(]

BU KURAL DIŞI OLABİLİR LİNK VERMEK OLARAK MI GEÇİYOR BİRİ BANA SÖYLESİN

kurtefem -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 12:12:50)

arkadaşım dove reklam müziği için eline sağlık....

DiabloXT -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 13:36:08)

Ben de Dove reklam müziğini arıyordum ellerinize sağlık arkadaşlar.[:'(]

barisbasgul -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Ağustos 2006; 16:55:55)

akmina maden suyu reklamının müziğini arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim akmina (meyveler gaza geldi) reklamı... teşekkürler

Sayfa: <<   < önceki  34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.03125