Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

propesyonel -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Temmuz 2006; 23:04:52)

peki arkadaşlar bu hepsinin pepsi için yaptıgı sarkı tempoyu rapidleyecek olanınız varmı tşk

zzeydo -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Temmuz 2006; 1:01:58)

eywallah pckopatjam

iceteagreen -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Temmuz 2006; 1:32:20)

quote:

Orjinalden alıntı: owtofrever

quote:

Orjinalden alıntı: owtofrever

Miller ( Bira ) reklamının biliyorsunuzdur. TV de reklami verilmiyo sinemada kulak misafiri olduysanız eleman her şeyi kağıt edasiyla tutuyor buruşturup atıyo fln o reklamin müziğini bileniniz var mi????
şimiden teşekkürler [:o]

arkadaslar reklami goreninizde mi yok yaa [sm=s19.gif]

ARKADASLAR SU REKLAM MUZİİNİ ALABİLİR MİYİM MİLLERIN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM LÜTFEN BİRİ SOLESİN![sm=s20.gif]

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Temmuz 2006; 10:16:45)

Miller
Genuine Draft 2000 Fun Lovin' Criminals
Loco

Miller
Light 2000 Fun Lovin' Criminals
Loco

Miller
Genuine Draft 1999 Chad Jackson
Hear The Drummer (Get Wicked)

Miller
Light 1999 Hollies, The
He Ain't Heavy (He's My Brother)

Miller
Epic Refreshment 2005 Jesus and Mary Chain
Heat

Miller
Genuine Draft 2002 Isley Brothers, The
It's Your Thing

Miller
Draft 1999 Jhelisa
Friendly Pressure

Miller
Draft 2000 Eddi Reader
Town Without Pity

Miller
Lite 1999 Robbie Robertson
Somewhere Down The Crazy River

sayfa 20 den alıntı

baddady -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Temmuz 2006; 12:06:25)

arkadaşlar dove reklam müziğini bende arayıp duruyodum cebelleşe cebelleşe rusyadan buldum :)[:'(]

http://www.sendspace.com/file/3qgfzx

bunun ses kalitesi daha iyi

http://download.zachot.ru/dn?track_id=35415&type=mp3

iyi dinlemeler [sm=s15.gif][sm=s17.gif]

iceteagreen -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Temmuz 2006; 12:20:05)

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

Miller
Genuine Draft 2000 Fun Lovin' Criminals
Loco

Miller
Light 2000 Fun Lovin' Criminals
Loco

Miller
Genuine Draft 1999 Chad Jackson
Hear The Drummer (Get Wicked)

Miller
Light 1999 Hollies, The
He Ain't Heavy (He's My Brother)

Miller
Epic Refreshment 2005 Jesus and Mary Chain
Heat

Miller
Genuine Draft 2002 Isley Brothers, The
It's Your Thing

Miller
Draft 1999 Jhelisa
Friendly Pressure

Miller
Draft 2000 Eddi Reader
Town Without Pity

Miller
Lite 1999 Robbie Robertson
Somewhere Down The Crazy River

sayfa 20 den alıntı

dmc12 saol dostumda bunların içinden hangisi dediim hiçbiri olduunu sanmıorm 2006 yada 2005 bnm dediim reklam.. su adam var herseyi kagıt yapıyoya reklamda onun müzii işte istediim lutfen yardımcı olun

SEMİRAMİS -> Cevap: Sinan Çetin in programında çalan fransızca şarkı ...? (25 Temmuz 2006; 12:29:01)

şarkı adı için çok saol.....ama bir türlü bulamıyorum şarkıyı.lütfen bana yardımcı olun.....

erkangunes -> Cevap: streight (25 Temmuz 2006; 12:30:32)

quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Orjinalden alıntı: erkangunes

arkadaşlar ntv'nin denizde hayat programının reklam müziğini rica ediyorum.çok süper bişey.sailor falan geçiyo içinde.

Great big sea & the chieftains - Drunken Sailor

çok teşekkürler saviola83

iceteagreen -> Cevap: streight (25 Temmuz 2006; 14:14:53)

beyler milerın herseyi kagıt yapan adamın reklam müziini istiorm lütfen bulun yoksa intaar edicem...[sm=s20.gif]

pckopatjam -> Cevap: streight (25 Temmuz 2006; 14:29:09)

o millerın reklamını bi izleyebilsem...Herkes onu arıo merak ettim

teknick -> Cevap: streight (25 Temmuz 2006; 15:25:56)

bende arıyorum arkadaşlar millerın son reklamını biri bulsun n'lur :(

Extreme Ways -> Cevap: streight (25 Temmuz 2006; 17:11:10)

most açık hava konserleri reklamında çalan şarkıyı arıyorum

dmc 12 -> Cevap: streight (25 Temmuz 2006; 20:27:42)

BEN MİLLER REKLAMI BUGÜN İZLEDİM MÜZİK ÇOK HOŞ ARAMAYA ÇALIŞACAM

pckopatjam -> Cevap: streight (25 Temmuz 2006; 21:07:12)

nerde izledin???youtube da falan var mı?

loveholic -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Temmuz 2006; 23:36:58)

arkadaşlar televizyon makinasında çalan bi müzik var ya hani sırayla önceki programlarda ünlülerin güldüğü anları gösteriyo rock müziği tarzında bi şarkı her bass girdiği zamanda ekran sallanıyo efekti var ..

anlatabildiysem ne mutlu bana ..

şimdiden çok teşekkürler [:'(]

fulmonty -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 11:15:48)

beyler hyundai-yeni santa Fe nin müziğini bilen var mı ??

asean20 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 11:59:16)

chumbawamba eski bir müzik fransa 98 in resmi müziği limewire den
fifa soundtrack yaz karşına çıkar....
[:D][:'(]
bence klibini bulabilirsen izle güzel bir klip[:(]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 12:17:38)

quote:

Orjinalden alıntı: loveholic

arkadaşlar televizyon makinasında çalan bi müzik var ya hani sırayla önceki programlarda ünlülerin güldüğü anları gösteriyo rock müziği tarzında bi şarkı her bass girdiği zamanda ekran sallanıyo efekti var ..

anlatabildiysem ne mutlu bana ..

şimdiden çok teşekkürler [:'(]

Aiden - The Last Sunrise (Dusk Mix)

ama dusk mix olanını indir dusk mix yazmıosa indirme

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 12:24:16)

quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

hangisini soruosun bi tanesinde böle toplar falan gelio onu diosan;

Bodyrockers - I Like The Way You Move

fulmonty -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 13:43:39)

quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

hangisini soruosun bi tanesinde böle toplar falan gelio onu diosan;

Bodyrockers - I Like The Way You Move

hayır hani adam kadınla evde kadının gözlerini baglıyo sora aşağıda arabaya bakıyo ..

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 13:46:11)

Onuda dinledim ama onu bulmak çok zor yaa...bulur bulmaz eklerim merak etme[:'(]

simserk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 14:43:09)

arkadaslar mrb...günlerdir adını bir türlü öğrenemediğim ve bu nedenlede bulamadığım bi şarkı var.latin amerika ülkelerinden birine ait bi şarkı sanırım...içinde şu sözler geçiyo eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...
"ariba ariba...son kapital son kapital...bamba bamba..."dahasını yazamadım eğer tekrar duyarsam daha fazlasını alıp yazmaya çalısacağım...şimdiden sağolun...

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 15:10:04)

quote:

Orjinalden alıntı: simserk

arkadaslar mrb...günlerdir adını bir türlü öğrenemediğim ve bu nedenlede bulamadığım bi şarkı var.latin amerika ülkelerinden birine ait bi şarkı sanırım...içinde şu sözler geçiyo eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...
"ariba ariba...son kapital son kapital...bamba bamba..."dahasını yazamadım eğer tekrar duyarsam daha fazlasını alıp yazmaya çalısacağım...şimdiden sağolun...

Selena - La Bamba

simserk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 15:50:51)

dostum ne kadar teşekkür etsem azdır...artık sevincimi sen düşün...çok sağol...los loboss tan buldum parçayı ama sayende buldum ya yeter bana...

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 16:05:40)

serbest diil abi link bence sil onu kapanmasın konu

kafiyeli oldu ehuehuhue

Roxette -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 16:09:37)

quote:

serbest diil abi link bence sil onu kapanmasın konu

kafiyeli oldu ehuehuhue

[sm=s17.gif][sm=s17.gif]simserk link yasak ama aralarda boşluklar yapıp veriyoruz hep.[:'(]Ya zaten bu sayede linki vermiş oluyoruz niye yasak ki iki saat uğraşıyoruz![&o]

Bu arada benimki de kafiyeli olmuş.[sm=s17.gif][sm=s17.gif]

papa2 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 17:23:17)

yaw şu posidion dan kaçış flimminde söyleyen bi kadın var onun söylediği şarkı lazım tabi gidenler için sölüyom

deliverygirl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 18:16:11)

Motorola reklam müzigini bulan varmı?

snan1910 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 18:34:18)

hepsinin soledıgı pepsinin son reklamındakı tempo adlı sarkıyı arıyorum sımdıden tşk...

snan1910 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 19:55:23)

abi benım dedıgım bu şarkı deıl yanı hepsi tempo bu sarkı deıl reklamlardakı sarkıdan bahsedıyorum ben kac yıl gectı aradan ayrı gayrı fln dıor o sarkıyı bılen warsa cokkk sewıncemm....

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 21:13:05)

quote:

Orjinalden alıntı: deliverygirl

motorolanın hangi reklamını arıosun?

deliverygirl -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Temmuz 2006; 23:39:35)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deliverygirl

motorolanın hangi reklamını arıosun?

son reklamı bereli bi kız var

_BiLGi_ -> Cevap: streight (27 Temmuz 2006; 16:16:52)

quote:

DOVE MÜZİĞİ BULUNMUŞTUR;

KAMEIL MADISON - ROCK YA BODY (fresh your body versiyonu da vardı sanırsam)

İYİ DİNLEMELER

orijinal halini buldum nette de reklamdaki versiyonu yok bulan varsa pm atabilirse çok sevinirim...

Mr_CaLaMiTY -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Temmuz 2006; 17:26:33)

arkadaşlar şarkıyı söyleyen Rah Digga Bi ara ben buldum pc den silinmiş Ama şarkıyı söyleyen RAH DİGGA

Mr_CaLaMiTY -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Temmuz 2006; 17:56:31)

Beyler Şu Dove Reklamının Müziğini bulabilen varmı?

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Temmuz 2006; 19:48:20)

verildi zaten;

Kameil Madison - Rock ya body

Msel_miS -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Temmuz 2006; 22:57:29)

quote:

Orjinalden alıntı: snan1910

hepsinin soledıgı pepsinin son reklamındakı tempo adlı sarkıyı arıyorum sımdıden tşk...

dosya paylaşım programlarından birine tempo hepsi yazdığın zaman çıkıyor

_BiLGi_ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 0:02:36)

quote:

verildi zaten;

rock ya body reklamdaki değil onu buldum. o şarkının başka bi versiyonu var o kullanılmış reklamda onu bulamadım hiç bi yerde

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 0:04:37)

quote:

Orjinalden alıntı: _BiLGi_

quote:

verildi zaten;

rock ya body reklamdaki değil onu buldum. o şarkının başka bi versiyonu var o kullanılmış reklamda onu bulamadım hiç bi yerde

e heralde bulamassın...ordaki sözleri değiştirmişler...ama müzik falan aynı...şampuan reklamı için rock your body diecek halleri yok heralde hem fresh your body diince şarkı daa mı güzel oluo

snan1910 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 0:12:13)

hepsının son albumdekı kac yıl gectı aradan isimli parçayı arıyorum ayrıca pepsinin son reklamında solylenen sarkı tempo deıl kaç yıl gectı aradan.....

maximuzzy -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 1:37:59)

castrol'ün son reklamının müziğini bulabilir miyiz arkadaşlar?

PerfecT_WorlD -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 12:21:40)

Doritos reklam müziği Blur-Woo Hoo[:(]

çEdAr -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 13:52:26)

yeni reklam var dove un reklamı böyle R&B bi şarkı bilen varmıı[8D]

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 13:56:19)

quote:

Orjinalden alıntı: Caglar22

yeni reklam var dove un reklamı böyle R&B bi şarkı bilen varmıı[8D]

abicim kaç kere yazcaz yaa;

Kameil Madison - Rock Ya Body

çEdAr -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 13:58:11)

[:@] teşekkürler mutlaka sorulmuştur dedim ama tek tek incelemeye üşendimm [sm=s15.gif]

bamtay -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 14:49:32)

Selam arkadaşlar

ne reklamıydı unuttum ama bir otomobil reklamıydı
adam yerleri süpürüyordu ve yoldan bir araç geçiyordu adam müziğin sadece gerappa (veya ona benzer bişe) dediği kısmı duyuyodu ve onu sölüyordu.
bu müziği bilen var mı acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Hangi otomobildi bilmiyom ama.

Şimdiden teşekkürler

hayrituzla -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (28 Temmuz 2006; 15:22:42)

quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

quote:

Orjinalden alıntı: _Scanner_

[X(][X(][X(]ya lütfen biri yardım etsin 2 senedir bu reklam müziğini arıyorum...sözlerini tambilmiorum ama 5 bonds 6 bonds uuuuuuuuh gibi şeyler var..bu bi araba reklamı ve reklamda bi kazı alanından kemikleri arabaya yüklüyorlar ve evlerine gidiyorlar...lütfen yardımcı olun..bulamıoyorum ağlıycam...

Senin dediğin ya honda jazz ya da hyundai getz araba reklamının müziği olması lazım bu ikisinden biri.

bi arkadas bu reklam muzigini baya aramıs anlasılan:)
eger bulamadıysan ben soyliyim ismini dedim
dry bones dancing'in dry bones sarkısı[:D]
...With the leg bone connected
to the knee bone,
and the knee bone connected
to the thigh bone,
and the thigh bone connected
to the hip bone... die gidiyo sarkı
aslında bi cocuk sarkısı

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 15:32:10)

quote:

Orjinalden alıntı: bamtay

Selam arkadaşlar

adam yerleri süpürüyordu ve yoldan bir araç geçiyordu adam müziğin sadece gerappa (veya ona benzer bişe) dediği kısmı duyuyodu ve onu sölüyordu.
bu müziği bilen var mı acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Hangi otomobildi bilmiyom ama.

Şimdiden teşekkürler

James Brown - Sex Machine

snan1910 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 15:45:21)

--------------------------------------------------------------------------------

hepsının son albumdekı kac yıl gectı aradan isimli parçayı arıyorum ayrıca pepsinin son reklamında solylenen sarkı tempo deıl kaç yıl gectı aradan.....

bamtay -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 17:26:43)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bamtay

Selam arkadaşlar

Şimdiden teşekkürler

James Brown - Sex Machine

Sağol dostum çok makbule geçti. Kolay gelsin

Mr_CaLaMiTY -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 19:27:31)

sonuçta şarkı yokmu ?

tibi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 21:16:51)

arkadaşlar vivident reklam müziğini arama yaptım ama bulamadım. hani adamla kadın karşılaşıo adam gülüo kadının gözleri kamaşıo kafayı bi yere vuruyo sonraki karşılaşmada kadın hohluo adam bi yerlerini vuruo. aklınıza geldiyse ve biliosanız o reklam müziğinin asıl adını yazarmısınız? şimdiden teşekkur ederim

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 22:31:12)

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

arkadaşlar vivident reklam müziğini arama yaptım ama bulamadım. hani adamla kadın karşılaşıo adam gülüo kadının gözleri kamaşıo kafayı bi yere vuruyo sonraki karşılaşmada kadın hohluo adam bi yerlerini vuruo. aklınıza geldiyse ve biliosanız o reklam müziğinin asıl adını yazarmısınız? şimdiden teşekkur ederim

Dj Irene - Hocus Pocus

burda şarkının bi bölümü geçio...dinleyince anlayacan

yalnız o signal reklamı vivident değil

jr.can -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 22:32:29)

heden şorlıs Kepek şampuanın reklam muzigide bu

Juanes - La Camisa Negra

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 22:33:12)

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_CaLaMiTY

sonuçta şarkı yokmu ?

hangi şarkıyı diosun?

tibi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 23:12:53)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

Dj Irene - Hocus Pocus

burda şarkının bi bölümü geçio...dinleyince anlayacan

obaa onbaşım rep veya karma olsa vercem valla saolasın

FoxMulder -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Temmuz 2006; 23:59:55)

levi's engineered reklamındaki müzik lütfen!

pckopatjam -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 0:11:45)

quote:

Orjinalden alıntı: FoxMulder

levi's engineered reklamındaki müzik lütfen!

Kızların erkeklerin üstüne düştüklerini diosan;

Doktor Zoil - Spooky (Dusty Springfield - Spooky diede geçer)

gerçi levisin bütün reklamları var geçmiş sayfalarda bi araştır istersen

PiAniSt_690 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 10:44:33)

Daha önce sorulduysa özür dilerim. Dove un son reklamındaki çalan parçanın ismi ne?

Şimdiden teşekkürler.

RookieCavalry -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Temmuz 2006; 11:23:43)

ARkadaşlar Dove reklam müziği
Kameil Madison - Rock your Body

http:/****.de/files/26773194/Kameil_Madison_-_Rock_Ya_Body.rar.html

Sırf bunun için üye oldm foruma =)

Sayfa: <<   < önceki  33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
2.078125