Giriş | |
|
|
|
14 Ekim 2005; 23:40:59
|
|
|
arkadaşlar ben de dalin reklam müziğini arıyorum, adı ne parçanın bilmiyorum.. bir iki aradım ama istediğim gibi bulamadım.. hani şöyle bir şey vardı.. bornozları giyeriz, tek sıraya girereiz, çünkü tek isteğimiz dalin isteriz.. diye devam ediyordu.. civcivler küvete dalıyordu falan.. hatırlayan; bilen var mı acaba??
|
|
16 Ekim 2005; 21:39:05
|
|
|
arkadaşlar şimdi sprite müziği basket sahasında olan şarkı kimin bilen yok mu?mp3 bende var ama kimin sölediğini bilmiom bide bi araba reklamında bi müzik vardı böle eleman eski arkadaşını görüyo hatırladın mı beni diye soruyor oda eski günleri hatırlıo sonra çekip gidio soruyu soran kızıl saçlı çilli bi eleman hatırlayan varsa lütfen markayı ve şarkıyı yazsın saygılar...
|
|
|
16 Ekim 2005; 23:33:53
|
|
|
şarkıyı bilmiyorumda reklam volkswogen passat reklamı BRAUN CRUZER reklamında bi gelişme yok galiba
|
|
17 Ekim 2005; 11:11:31
|
|
|
selam arkadaşlar.benim derdim levi's ın yeni reklamında bi karavanda elemanın gitarla çaldığı şarkı.lütfen bilen varsa söylesin.kafayı yicem
|
|
17 Ekim 2005; 12:09:20
|
|
|
HEEY BEN O DEDİİN ŞARKIYI BİLİORUM BANG BANG CI BANGCIK WIY WIY DI WIY GİBİ BİŞEYLER DİYO DİMİ O SİGNALİN REKLAMI AMA NE YAZIKKİ SARKININ ADINI BİLMİYORUM BULURSAN BANA MAİL ATARMISIN TEŞEKKÜRLER....... Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®os©oe -- 3 Nisan 2007; 2:06:54 >
|
|
|
17 Ekim 2005; 12:17:29
|
| | | |