Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (499. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.461
Cevap
130
Favori
2.667.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • ark lar öncelikle herkese slmlar.böyle bir paylaşım konusu açtığı için de;açan ark a tşk.emeğine sağlık dostum.ark lar;ben yaklaşık 3 gündür araştırmama rağmen;aradığım müziği bulamadım.aradığım müzik;papia nın son reklam müziği.burcu hanım elinde bir şişeyle masa başına geçiyor ve bir bardağı dolduruyor.aynı zamanda da;"küçük hataları görmezden gelebilirim.ama;sabrım taşarsa,bir seferde silerim." diyor.işte;kendisi tam bu sözleri söylerken fondan bir müzik başlıyor.hatırlamayan ark lar için reklam videosu aşağıda:

papia en son reklam videosu linki

bulan ark lara şimdiden tşk.

• merhaba arkadaşlar 2 adet link vericem bu müziği çok aramıştım bu aralar reklamlardada çok gözükmeye başladı ama isimi lazım :) lütfen inceleyebilirseniz çok sevinirim :)

http://www5.ajansspor.com/video/v/20090326/zidane_ruleti.html#yorumlaroku burada müziğin biraz daha uzun hali :)

buda kullanılan reklamı

çok aradım çok yoruldum bi zahmet ilgilenen olursa çok sevinirim :)

• Herkese Merhaba.

Geçen gün kanalları gezerken e2'de yayımlanan Gossip Girl dizisine takıldım. Oradaki bir sahnede çalan şarkıyı arıyorum. Diziyi takip etmediğim için hangi bölüm kaçıncı sezon vs bilmiyorum. Tarih 14 kasımdı. Şarkıda bir bayan "hey yeah", "hey ya" gibi birşey söylüyordu ard arda. Başka da birşey hatırlamıyorum. Bu şarkıyı bileniniz var mı?

Orijinalden alıntı: MrMazY

merhaba arkadaşlar 2 adet link vericem bu müziği çok aramıştım bu aralar reklamlardada çok gözükmeye başladı ama isimi lazım :) lütfen inceleyebilirseniz çok sevinirim :)

http://www5.ajansspor.com/video/v/20090326/zidane_ruleti.html#yorumlaroku burada müziğin biraz daha uzun hali :)

buda kullanılan reklamı

• link verebilirmisin
    quote:

Orijinalden alıntı: Ultura

Desperate Housewives 6.sezon cnbc-e reklam müziğini bilen varmı.Kadının sesini Dolores O'riordan'e benzettim.
    Teşekkürler..
  • Arkadaşlar şu Pantene reklamındaki fransızca parçayı bileniniz yok mu ? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klein_k -- 19 Kasım 2009; 13:59:51 >

Orijinalden alıntı: MonTe KrisToo

Selam

Beyler bı sarkı vardı bıraz eskı sanırsam pes de veya fıfada calıyodu ıntro ılk reklamında calıyodu kac serisi onu bılmıyorum ama nananananana .... bı bulamadım o sarkıyı bılen varsa soleyebıılırmı cok aradım youtube de baska yerlerde ama bı sonuca ulasamadım

bumu acaba

Ciara Gyoutube
    Fatboy Slim - Funk Soul Brother
    http://www.youtube.com/watch?v=SBClImpnfAg

• kardes bu cok eskı yha 2006 2005 yılları gıbı bısı olması lazım hatta toyota mı ne baska bı araba reklamındada calmıstı nananananana you way dıye gıdıyodu galıba :S bulabılırsen cok ıyı olur

Orijinalden alıntı: Coming

chetoos reklamındaki şarkının adını bilen varmı hanı cocuk cıkıp dans ediyor (:

Orijinalden alıntı: tımestop

quote:

Orijinalden alıntı: Coming

chetoos reklamındaki şarkının adını bilen varmı hanı cocuk cıkıp dans ediyor (:

T-pain Florida

• Cedric King

teşekkürler ama T-Pain - Flo Rida - Get Low değil..

bu daha farklı..

harıl harıl arıyorum ama bulamıyorum..

Kurtlar Vadisi Pusu 71. bölüm dün akşam ki bölümde son sahnede bir müzik çaldı.. Gladiocu adam kameradan bakarken tam o müziği arıyorum fakat bulamadım.. yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim..

Orijinalden alıntı: atakan22m

parlament sinema kulubü

star tv de pazar geceleri sinemalarının başlamadan önce,, ne günlerdi bee,

Karla Bonoff - All My Life

aradıgım reklam müziği baya bi eski bir araba reklamı,,

geçe çekilmiş yolu yandan görüyorsunuz uzakda beliriyor araç kamera yavaş yavaş yaklaşıyor araca, slov bi parça ve bayan seslendiriyor, uzun zamandır arıyorum yardım edebilecek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim,,

Orijinalden alıntı: conjure

Pepe Deluxe - Before You Leave
    Keyifli Dinlemeler
    quote:

Orijinalden alıntı: MrMazY

merhaba arkadaşlar 2 adet link vericem bu müziği çok aramıştım bu aralar reklamlardada çok gözükmeye başladı ama isimi lazım :) lütfen inceleyebilirseniz çok sevinirim :)

buda kullanılan reklamı

kardeşim çok ama çok saol yaa :) hem ayırdığın vakit için hemde yardımından dolayı :) çok çok saol :)

• GEORGİO ARMANİ REKLAM MÜZİĞİNİ BULAN YOK MUUUUUUUUUUUUUUUU...........??????????????***
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.