vodafone'un lg crystal telefonu (şeffaf olan hani) reklam müziğini soran olmuş. araştırdım buldum. You Are The One (Blackbeard Remix) by Low Budget Soul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoxmann -- 2 Kasım 2009; 17:30:29 >
daha önce soruldu mu bilmiyorum amma daha önce de gösterilen ve şuanda biraz daha değişik versiyonu olan, knorr çabuk çorba reklamında ki şarkıyı arayıorum bir kaç gündür. bulan, bilen varsa allahının aşkına bi yardımcı oluversin...
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir paylaşım yapıyorsunuz "kadirartun" arkadaşıma çok çok teşekkürler.Bende reklam hastasıyım ve aradığım ama bulamadığım bazılarını da yeni keşfettiğim müzikleri buldum.Paylaşım yapan herkese teşekkürler.Birde bir isteğim olacak.Toshiba Regza reklamındaki müziği bulabilirmiyiz.Çok merak ediyorum.Önceki yazılardada sorulmuş zaten ama güncel kalsın diye yazdım.Uğraşanlara şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar NTV Çizgi Roman Edebiyat Klasikleri Suç ve Ceza reklamında çalan parça yı arıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. Hatırlatma olarak Youtube dan link veriyorum. h_ttp://www.youtube.com/watch?v=UNWhBA-L7E8 (http nin arasındaki _ çizgiyi silin)
ntvspordaki klibin başka vversiyonu çok konuşma yok bide şuna baksanız
Güncel Güncel Güncel..... Arkadaşlar yardım lütfen!
bulan çıkmayacak herhalde
Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Aynen hacı! Bakmadığım yer kalmadı ama yok yok yok...
ooof ooof bu şarkıyı bulana ödül falan versek bari
los angelas lakers fanatiği olan ve solisti bir kadın olan grubun bu şarkı.Adını hatırlayamadım ama 2001 yılında final serisi tanıtımında da bu grubun şarkıları çalıyordu.Zaten o zaman meşhur olmuşlardı üzerinden bayağ zaman geçti dinlemeyeli unutmuşum grubun adını ama hatırlarsam yazacam umarım yanılmıyorumdur gerçekten manyak şarkı..
ustadlar bende bu arkadaşın aradığı müziki arıyorum ayrıca bu melodi son ikea reklamlarında da çıkıyor.
bilen varmı
hangi ikea reklamı ben daha müziğini dinleyecek link bile bulamadım...Varsa link yazsana elimizde şarkı olursa daha rahat buluruz..Parçanın ritmi aynı enigma sadness gibi değilmi aynı şarkıdan bahsediyoruzdur umarım..dinleyecek bir link olsa buluruz zaten şarkıyı verirmisin linki...
Arkadaşlar dikkat eden var mı bilemiyorum ancak yine de sormak istiyorum. Dr Oetker reklamında küçük kız çocuğu ''Babam pasta yapmayı nerden öğrendi'' derken ve sonrasında fonda çalan New Age türüne benzer müzik kime ait ve hangi parça acaba? İlgilendiğiniz için teşekkürler ...
los angelas lakers fanatiği olan ve solisti bir kadın olan grubun bu şarkı.Adını hatırlayamadım ama 2001 yılında final serisi tanıtımında da bu grubun şarkıları çalıyordu.Zaten o zaman meşhur olmuşlardı üzerinden bayağ zaman geçti dinlemeyeli unutmuşum grubun adını ama hatırlarsam yazacam umarım yanılmıyorumdur gerçekten manyak şarkı..
googleda falan aradım ama bulamadım
Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
selam arkadaşlar öncelikle yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. benim aradığım bir müzik var. yeni pantene reklamında çalan bir şarkı bayan söylüyor. sanırım fransızca. lütfen yardımcı olun kulağa çok tanıdık geliyor melodisi
birisi şarkının kaydını yada çalan bi videosunu bulsa o da yeter..Olmayınca tarifte edilmiyor arkadaş... na naaaa diye olmayacak bu iş. enigmanın sadness ını bilirsiniz ne olur şunu bi araştırın artık doktorluk oldum olacam bu bilinmezlik bitiriyor adamı....
e2 de yayınlanan Mad Men yeni sezon tanıtım reklamının müziği arıyorum baya baktım sayfalara ama bulamadım. Lütfen yardım edin http://www.e2.tv.tr/dizi.asp?code=madmen bu adreste videodan dinleyebilirsiniz şimdiden çok teşekkürler.
Miles&More Uçuş kartı Reklamında ki müzik mil kazanırsanız konsere gidersiniz işte Ekranda Altsın Sarısı renginde Pet Shop Boys Yazıyor... Reklam çok kısa ama müzik çok etkileyici (:
Pet shop boys
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Gaga -- 10 Kasım 2009; 2:23:29 >
ustadlar bende bu arkadaşın aradığı müziki arıyorum ayrıca bu melodi son ikea reklamlarında da çıkıyor.
bilen varmı
hangi ikea reklamı ben daha müziğini dinleyecek link bile bulamadım...Varsa link yazsana elimizde şarkı olursa daha rahat buluruz..Parçanın ritmi aynı enigma sadness gibi değilmi aynı şarkıdan bahsediyoruzdur umarım..dinleyecek bir link olsa buluruz zaten şarkıyı verirmisin linki...
4 gözle bekliyoruz
1.33 dk dan sonraki flüt sesi aynı aradığım şarkıda var ritmde aynı....Bi ara televizyonda bi fonda da çalmıştı
vaya con dios tan nah neh nah olabilir
dostum benim aradığım şarkı new age bu tarzla ilgisi yok.....Notalarını paintte yazabilirim...yada ses kaydı yapabilirim biri yeterki bulsun şu şarkıyı
eskilerden bir klip vardı şimdide ona taktım kafayı.. jineeeeee diye adam bağırarak söylüyor..klibinde kız ölüyor adam mumlarla dolu odada piyano çalıyor...... adam sonunda deli hastanesine düşüyor... ginne diye arattım bulamadım...ginie diye arattım bulamadım.. gine yada jeinne mi neyse artık varmı bilen... eski bir şarkı ADAM CIA ajanı gibi şapka ve palto giyiyordu klipte.
selam arkadaşlar öncelikle yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. benim aradığım bir müzik var. yeni pantene reklamında çalan bir şarkı bayan söylüyor. sanırım fransızca. lütfen yardımcı olun kulağa çok tanıdık geliyor melodisi
|| || || \/
Bende bunu arıyorum günlerdir lütfen ilgilenin !!!!!