Giriş | |
|
|
|
4 Eylül 2008; 6:47:31
|
|
|
e2 yayın akışı müziği bulunamadımı?
|
|
4 Eylül 2008; 10:54:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunsx BURN u hala arıyorum :) bişe sorcam bu burn hangi reklamdı=) arkada trance tarz sarkı çalan mı
|
|
4 Eylül 2008; 13:06:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sirer quote:
Orjinalden alıntı: mr_miracle ELİDOR'un son reklam müziğinin adı nedir? yabancı bir şarkı ve bir kadın söylüyor. ben yarım yamalak ingilizcemle "happy feelings must be real chance" diyormuş gibi duydum ama yanlış da olabilir. cvp atarsanız çok sevinirim... arkadaşım link vrebilirmisin:) tamam arkadaşım gerek kalmadı. şarkıyı buldum. madonna-4 minutes:) teşekkür ederim ilgilendiğin için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_miracle -- 4 Eylül 2008; 13:17:56 >
|
|
4 Eylül 2008; 13:33:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: exalans22 selam arkadaşlar ben ben küçükken(19) sabah okula gideceğim zaman sanırım ATV olmalı bir sabah programında bi adamla bi kadın gazete okuyup haber sunuyolardı aradaki kısımlarda ayçiçeği resimleri geçiyodu we fonda acayip uzak doğu müziği gibi aslında pekde deil gibi :S böyle dinledikçe insanın gözünün önüne hindistanlı bi kadın gelio , böyle zayıf bi kadın kafasının üstüne birşey taşıyo sanki sözleri hep aynı gibi ....na na na na narinan na na na nara nira nira nira nira na na naaa .... ağlayasım war :/ programın adı günebakan dicem ama o programda kanal a da yayınlanıyo :S bu parça bulunana kadar qafayı yerimq lütfen birisi bulsun :( vala okuyunca direk aklıma natonun şarkısı qeldi ama ne kdr doru bilmiyom
|