Giriþ | |
|
|
|
5 Aðustos 2008; 17:12:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alýntý: sho-ryu-ken Arkadaþlar merak ettiðim iki reklam müziði var; 1-)yeni Coca Cola Light reklamýnda çalan müzik 2-)Eski bir banka reklamýydý, sanýrým "very very little fine house" sözleri geçiyordu þarkýda. Yeni Coca Cola lightin müziðini bende arýyorum.. Çok güzel bi parça
If there's a bustle in your hedgerow Don't be alarmed now It's just a spring clean for the May Queen Yes there are two paths you can go by but in the long run There's still time to change the road you're on
|
|
|
|
|
5 Aðustos 2008; 17:16:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alýntý: XLLEX Ntv Spor Haftanýn Golleri'nde fonda çalan müziði arýyoruz.. ses kaydý: http://www.imeem.com/people/tN56ps/music/4ktZ0UCn/allok_soft_1mp3/ Aradýðým buydu teþekkürler ama kayýt olduðu için kalitesi biraz kötü =/ Ses kalitesi iyi olanýný nerden bulabilirim ki =(
|
|
6 Aðustos 2008; 13:26:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alýntý: se[R]pentine quote:
Orjinalden alýntý: sho-ryu-ken Arkadaþlar merak ettiðim iki reklam müziði var; 1-)yeni Coca Cola Light reklamýnda çalan müzik 2-)Eski bir banka reklamýydý, sanýrým "very very little fine house" sözleri geçiyordu þarkýda. Yeni Coca Cola lightin müziðini bende arýyorum.. Çok güzel bi parça 2.þarký Our House - Graham Nash bu arada ben de GS TV de antremanlarý gösteriken çalan bi müziði arýyorum. böyle hareketli ve afrikalý yerlilerin söylediði þarkýlara benizyo ...
|
|
6 Aðustos 2008; 15:48:58
|
|
|
TRT 1' de 2008 Pekin Olimpiyatlarýnýn Tanýtým müziði çalýyor... Þarkýný ismini bile var mý acaba? 2 senedir arýyordum karþýma çýktý þimdi...
|
|
|
7 Aðustos 2008; 17:52:23
|
|
|
...