Giriş | |
|
|
|
16 Temmuz 2008; 12:38:09
|
|
|
|
arkadaşlar toyota auris'in 'en son' reklamını arıyorum, hani küçük adamların içinde değişik aktivite ve atraksiyonlarda bulunduğu reklam... (muse ya da norah jones değil.) yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
|
|
|
|
|
16 Temmuz 2008; 18:14:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx e2 de Lenny Kravitz in türkiyeye geliş konserini gösterirlerken reklamın ilk giriş şarkısı var ismini biliyormusunuz bu şarkının yaa YOKMUUU BİLEEEEEEEEEEEENNNN
|
|
|
17 Temmuz 2008; 11:17:35
|
|
|
ya arkadaşlar benimde aradığım alex in gollerinden oluşan videoda çalan bi şarkı var ispanyol havasında genelde hep spor müsabakalarından görüntülerde çalıo sadece saksafon çalıo konuşma yok parçada shantel e de ait değil eski bi parça yani bulursanız sevinirim
|
|
17 Temmuz 2008; 12:36:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mertcanyk ya arkadaşlar benimde aradığım alex in gollerinden oluşan videoda çalan bi şarkı var ispanyol havasında genelde hep spor müsabakalarından görüntülerde çalıo sadece saksafon çalıo konuşma yok parçada shantel e de ait değil eski bi parça yani bulursanız sevinirim Manu Chao - La Rumba De Barcelona olabilir mi
|
|
17 Temmuz 2008; 13:05:52
|
|
|
toyota corolla nın (yanılmıyosam 2005 yılı reklamıydı ) bi adam uçak kullanıyomuş gibi araba kullanıyodu hatta nanananna your way filan dioydu şarkıda nolur biri bulsun kaç sene oldu arıyorum
|
|
17 Temmuz 2008; 16:24:47
|
|
|
ah xdangerx bide benim aradigim müzigi bulabilsen :(
|
|
|
17 Temmuz 2008; 19:40:40
|
|
|
mysqLL Dostum seninkini aradım ama bulamadım bence bu videoyu hazırlayanlar bu sarkıyıda kendileri hazırlamıslardır ama istersen videodaki müziği m p 3 formatında düzenleyip verebilirim
|
|
17 Temmuz 2008; 20:15:48
|
|
|
aslinda çok iyi olur :D
|
|
|
17 Temmuz 2008; 21:56:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xdangerx quote:
Orjinalden alıntı: mertcanyk ya arkadaşlar benimde aradığım alex in gollerinden oluşan videoda çalan bi şarkı var ispanyol havasında genelde hep spor müsabakalarından görüntülerde çalıo sadece saksafon çalıo konuşma yok parçada shantel e de ait değil eski bi parça yani bulursanız sevinirim Manu Chao - La Rumba De Barcelona olabilir mi yok abi o değil benimkide o tarzda ama içinde söz yok dıt dararaa dararaaa rara raa rıaaaaaa :D işlh bulabilriz ya :S
|
|
17 Temmuz 2008; 22:12:52
|
|
|
mertcanyk şey olabilirmi Manu Chao - Mala Vida yada işte şey diyede çıkabilir manu chao mano negra mala vida falan
|
|
|
17 Temmuz 2008; 23:34:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mysqLL mertcanyk şey olabilirmi Manu Chao - Mala Vida yada işte şey diyede çıkabilir manu chao mano negra mala vida falan yok abi ama çok yaklaştın aynı bu tarz ama SÖZ yok şarkıda
|
|
17 Temmuz 2008; 23:37:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mertcanyk quote:
Orjinalden alıntı: mysqLL mertcanyk şey olabilirmi Manu Chao - Mala Vida yada işte şey diyede çıkabilir manu chao mano negra mala vida falan yok abi ama çok yaklaştın aynı bu tarz ama SÖZ yok şarkıda şarkıda nakarat bölümünde bi el silah sesi de var
|
|
19 Temmuz 2008; 12:29:24
|
|
|
yeni bebek bezi baby star'ın reklamında bir müzik var, "i adore you" falan geçiyor,bulursanız minnettar olurum.
|
|
19 Temmuz 2008; 13:18:23
|
|
|
xdangerx arkadasıma cok tesekkur ediyorum unuttumda etmeyi buarada mertcanyk söz olmayan sarkıda nakarat nasil oluyo abi :D neyse bitane daha secenek verim sana son dahada yok zaten :D dale dale dale boca diye bi şarkı var hino torcida boca juniors la 12 diye bişey
|
|
|
19 Temmuz 2008; 13:23:13
|
|
|
First'ün bir tane reklam müziği vardı o da güzeldi
|
|
|
|