Şimdi Ara

Team class 10 16 gb kartımla full hd kayıt yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce samsung hmx-h200 marka full hd kameramla birlikte team marka 16 gb özellikle hızlı olsun diye class10 hafıza kartı aldım ama fullhd modunda çekim yaparken 2 dk sonra kartınızı yetersiz daha hızlı kart seçin diyor. acaba kartın markasındamı yanıldım ( gercek class10 değilmi). kameranın klavuzunda sandisc, panasonic ve toshiba marka kartlar tavsiye edilir diyor.

• Sen o tavsiyelere pek bakma marka dayanışması icabı böyle yapıyorlar.Tabi o markalar kaliteli üretim yapıyorlar buna lafım yok.
    Ama Team de hafıza kartı ve bellek piyasasının önde gelen ünlü ve kaliteli markalarındandır.Pek sanmıyorum ama çok düşük bir ihtimalle üretim hatası olabilir.
    Bunu anlamak için yakın çevrenizde başka bir Full Hd çekim yapan kamera bulursanız kartı boşalttıktan sonra bir de o kamerada deneyin yada elinizde sürekli hızlı çekim yapabilen foto makinesi varsa onuda mümkün olan en yüksek çözünürlükte Burst moduna alarak da deneyebilirsiniz.
    Benzeri hatayı veriyorsa aldığınız yerden garanti kapsamında değiştirin 10 gün oldu diyorsunuz çünkü alalı daha zamanınız var.
    Yanlış anlamayın ama 10 günkadar önce bir full hd kamera aldım Panasonic sd 60.Alırken sizin bu samsung kameranızda tercih listemdeydi ama hakkında özellikle yabancı sitelerdeki olumsuz yorumlar ve örnek videolar beni türkiye garantili 610 liraya satılmasına rağmen almaktan vazgeçirdi.Hele zoom yaparken çıkan o makineli tüfek gibi bir ses inanın çin malı ucuz kamralarda bile yok.Bu kadar ucuza satıldığına göre kamera dada bir problem olabilir 16 gb lik(ama 16 gb olsun) başka bir kartı da bulabilirseniz onuda sizin makinada bir deneyin belki onda bir hata vardır varsa onuda değiştirirsiniz.
    Bu kart denemeleri için telefoncular size yardımcı olur onlarda sık sık telefon denemek için ambalajı açılmış kartlar oluyor rica edersiniz yardımcı olurlar.

• yorumun için çok teşekür ederim ben en iyisi kartı başka biyerde deneyeyim. ha bu arada samsung kamera danda oldukça memnunum süper bir görüntü kalitesi var evimde fulhd lcd tvmde çektiklerimi izliyorm harika bir görüntü kalitesi var çin malı fullhd kameralar yanına yaklaşamaz zoom yaparkenki seste beni makinayı almadan önce terettütte bıraktı ama yok öyle bir ses sürekli zoom yapıyorum hiç birses yok hiç sesin olmadığı oda içindede denedim inanınki zoom yaparken sıfır ses
  • ses olmadığına eminmisin enteresan oysa youtube daki videolarda çıldırtıcı bir şekilde duyuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.