Şimdi Ara

Kıvırcık ve Dalgası Saçları Düzleştirmek İçin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
91.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler kıvırcık ve dalgalı saçları düzleştirmek için ne yapabilirim ? Saçlarım çok kırık, düzensiz ve kıvırcık lütfen yardım edin !! :( Yüz tipim gayet iyi fakat saçlardan sürekli kaybediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Kuaföre git fön çektir veya evde yapmak istiyorsan saç düzleştirici almalısın :)
  • Saç düzleştirme aletleri bir yere kadar etki yapıyor. Kuaförde fön çektirirseniz tam olarak düzleşir ama sizin istediğiniz şekil büyük ihtimalle olmaz. Benim de saçlarım dalgalı ve kuaförde düzleştirdiğimde direk emolara dönüyorum.

    Bence saçınızı 3'e vurdunun önce. Daha sonra düzenli olarak kuaföre gidip düzgün kesim yaptırın. Bakın özellikle kuaför diyorum, sakın mahalle berberlerine gitmeyin. Biraz paraya kıyın ve düzgün şekilli bir kesim yaptırın. Kesimlerden sonra saçınızın eski haline göre çok daha iyi gözüktüğünü farkedeceksiniz. Düzleştiriciler o zaman o kadar kötü göstermiyor.




  • Ara makasla kırıkları aldır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einstein

    Ara makasla kırıkları aldır.


    uzun saçta işe yaramıyor
  • Bence kesinlikle oynamayın saçınızla. Çoğunun saçından memnun olmadığı ve düzleştirmeye çalıştığı sırıtıyor. Çünkü doğal bir düzlük olmuyor. Aralarda kıvrılmalar felan, fönle kasıldığı sırıtıyor yani. Benim saçımda dalgalı ama aşırı değil. Bazılarının ki yapışık saç kıvrım kıvrım oluyor, iğrenç gözüküyor.
  • Kırıklarını aldır ve kafanda güzel olarak belirlediğin bir modele dönüştürmeye çalış saçını.. Bence düzleştirme, eğer uzatıyorsan; hafif dalgalı ya da çok dalgalı saç erkeklerde daha iyi duruyor bence düz saçtan..

    Benim saçım uçtan dalgalı, önceden çok kafaya takardım nasıl şekle sokacam bunu çok uğraştırıyor diye ama belli bir miktar uzattıktan sonra şekil yapmaya gerek kalmıyor, kendinden şekilli zaten.
  • Benim şacımda aynı senin gibiydi.Ve çok sıktı.Ama şimdi iyi düze yakın.Arkadaşlar senin saclar kıvırcıktı,sonrada düzeldi diyorlar ama alakası yok :=) Şampuanla alakalı. Clear'ın Mor Küreli Şampuanından al.Ve şaçını yıkarken 2 defa kullan.Yani bir şampuanla sonra suyla durula,sonra ıslakken tekrar şampuanla.Zaten kıvırcık oldugundan bir seferde etki etmiyor.Kurula sonra cok rahat ve güzel oluyor.Devamlı olarak bu şekilde yaparsa gayet dalgalı bir şaçmış gibi oluyor.

    Dahada düz olsun diyorsan.Yine şaçını 2 kez şampuanla.Sonra kurula iyice.Kupkuru olmasın tabikide.Taraklı fön makinesini eline al.Nemli şekilde olan şaçının tamamını geriye doğru tara.2.5 ile 6 cm sacın olması lazım(Daha azı fön çekilmez,daha fazlası çirkin olur.) Sıcak fönle geriye doğru tara hepsini ardından.Öne doğru tara.Şaçın düz olur ve sonra sekil ver fönle yine ... Clear Mor küplü olanı kullan %100 etki her ne olursa olsun




  • ya arkadaş ne düzleştirmesi kendinizle barışık olun ya :D benim saçlarım kıvırcık ve şu anda uzatıyorum. 6 aya kalmaz bonus olurum, kıvırcık ve dalgalı olanlar özel genlidir bunu kullanmalıdır. insanların %80 i düz saçlı zaten düz saçlı olup napacaksın?

    ccc bonus ccc
  • benim saçım dalgalıydı eğer saçını uzatmak istiyorsan düzleştirme ama kısa saç dalgalı olunca hiç hoş durmuyor çok garip oluyor eğer kısa saçlı isen benim gibi ben zamanında düzleştirici şampuan kullanmıştım,sende alıp kullanabilirsin sadece bir tane almıştım o da 250 ml di ve düzleşmişti suan hala biraz uzun olmasına rağmen hâla düz

    markası ne diye sorarsan,avon
  • PapuaYeniGine kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 7 yıl olmuş, o sampuan hala tedavuldeyse bile icerik formulu degismiste olabilir ama yinede denemek lazim. Bu sampuanin bir fotografini koyabilir misin netten bakip. Bikac tane mor sampuani varda clearin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ütü bas
  • Konu hortlayacak benim de uzun dalgalı şekilsiz bi kısmı yana doğru dalgalanıyor L biçimini alıyor adam edemiyorum kısa saç sevmiyorum böyle kaldım ne yapsam ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.