Şimdi Ara

PlayStation Move Starter Pack (20 Eylülde Türkiye'de)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
9.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar playstation move starter pack içeriği :

- Motion Controller

- Eye Camera

- Sports Champions

- Starter Disc (Move Oyun Demoları)

- Charging cable

20 Eylül tarihi itibariyle Türkiyede satışa çıkacak yurtdşışındaki fiyatı 99.99$ bazı sitelerde bizde bu fiyata alırız inşallah

http://blog.us.playstation.com/2010/09/02/playstation-move-bundle-final-retail-unboxing/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=move_unboxing_090210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 18 Eylül 2010; 11:44:08 >

• kutu tasarımı ve içindekiler çok güzel inşallah türkiyede yurtdışıyla fazla fiyat farkı olmazda hiç yoktan garantili almış olurum
  • birde şunu merak ediyorum resident evil 5 move destekli olacak ama gold edition diye biliyorum bizim elimizdeki resident evil 5 ler yama ile move desteği gelebilirmi acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

birde şunu merak ediyorum resident evil 5 move destekli olacak ama gold edition diye biliyorum bizim elimizdeki resident evil 5 ler yama ile move desteği gelebilirmi acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Move desteği gelmeyecek deniyordu. İlla Move destekli RE5 alman gerekebilir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

birde şunu merak ediyorum resident evil 5 move destekli olacak ama gold edition diye biliyorum bizim elimizdeki resident evil 5 ler yama ile move desteği gelebilirmi acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Move desteği gelmeyecek deniyordu. İlla Move destekli RE5 alman gerekebilir. :)

hıımm ozaman shoptoda 14.55 pound du alıyım ozaman
  • Bence 200-250 Tl arasinda olur..
  • inş tr de ucuz olurda 2 tane move sopası alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün, psn de MAG demo gördüm, yükle dedim 33mb dosya yükleyip açınca move kullanımını tarif eden bir ekran çıkıyor, sonra arkaplan oyun resmi 900küsür mb download a başlıyor, devam etmedim download a acaba MAG a move desteğimi geliyor yoksa vardı ben bilmiyorum, oynamadığım bir oyun çünkü...
  • Deneyeceklerin yorumuyla almaya karar vericem. Yalnız move ile oynamak baya yorucu olacaktır. Herkes kaldıramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Bence 200-250 Tl arasinda olur..

Kafadan 200 TL.
  • o kadar para verdikten sonra eğleneceğimi hiç sanmıyorum.o yüzden almıycam.
  • Sony Türkiye de bunu getirise 100 usd desek 150 lira olsa vergidir cart curt eklesek 225 liraya Türkiye de resmi olarak satışa çıkması uygun olur.ama şöyle bi durum var.100 usd ye kar da dahil.Yani 100 usd artı sadece vergiler olsa 200 liraya bile olabilir.Ki normali de budur bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Sony Türkiye de bunu getirise 100 usd desek 150 lira olsa vergidir cart curt eklesek 225 liraya Türkiye de resmi olarak satışa çıkması uygun olur.ama şöyle bi durum var.100 usd ye kar da dahil.Yani 100 usd artı sadece vergiler olsa 200 liraya bile olabilir.Ki normali de budur bana göre.

walla 100 dolara adamlar kar adiyo birde doğru bizde normal bir oyun fiyatına alsak türkiyedeki normal 1 oyun fiyatı 170 tl onada razıyız
  • arkadaslar bi yanlıslık olmasın shoptoda satılan starter pack de kamera move ve starter disk var sport champion yazmıyor acaba baska paket olmasın bu cünkü fiyatıda 42.85 Sterlin yani dolara dökünce 70 dolar falan heralde. bu paket nasıl göremedim hic biyerde

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html
  • Arkadaşlar Eye Cam revize edilmedi dimi?Yani yeniden almamıza gerek kalmayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Arkadaşlar Eye Cam revize edilmedi dimi?Yani yeniden almamıza gerek kalmayacak?
    yok hayır eskısı kullanılabılır olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

arkadaslar bi yanlıslık olmasın shoptoda satılan starter pack de kamera move ve starter disk var sport champion yazmıyor acaba baska paket olmasın bu cünkü fiyatıda 42.85 Sterlin yani dolara dökünce 70 dolar falan heralde. bu paket nasıl göremedim hic biyerde

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html

senin dediğin bu paket dostum içinde sports cahmpions oyunu yok ondan fiyat farkı böyle daha mantıklı ayrıyetten oyuna para vermiyosun resim aşağıda

• quote:

quote:

arkadaslar bi yanlıslık olmasın shoptoda satılan starter pack de kamera move ve starter disk var sport champion yazmıyor acaba baska paket olmasın bu cünkü fiyatıda 42.85 Sterlin yani dolara dökünce 70 dolar falan heralde. bu paket nasıl göremedim hic biyerde

senin dediğin bu paket dostum içinde sports cahmpions oyunu yok ondan fiyat farkı böyle daha mantıklı ayrıyetten oyuna para vermiyosun resim aşağıda

bu daha iyi o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

quote:

quote:

bu daha iyi o zaman

bunda tam sürüm hiçbir oyun yok ama sadece demolar var, sports champions almak için 25 £ daha bayılıcaz...

• önemli olan sony türkiyenin satışa çıkaracağı paket ve fiyatı; inşallah dengeli bir fiyatla satış stratejilerini psn türkiyede göz önüne alınırsa iyi ayarlarlarsa her iki tarafta kazançlı çıkar sony türkiyeye çok iş düşüyor bu anlamda bekleyip görücez bakalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.