Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit Autolog Recommends

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videoda, Need for Speed: Hot Pursuit hakkında birkaç öneride bulunan EA'in bu seferki önerileri güneş, kum ve 'supercar'.

• Arkadaş Criterion ne kadar arcade yapıyor araba yarışlarını. Oyun resmen burnouta dönmüş. Burnout oyunu olsa beğenecem de hiç de NFS oyununa benzemiyor.
  • bu yılın en merakla beklediğim yarış oyunlarından birisi benim için nfs:hp.burnout paradise'ı da sevmiştim zaten.criterion'un yapması iyi olmuş.nfs'ye yeni birb nefes getirecekler bence.tabi beğenmeyenler de olabilir.
  • Ya arkadaş böyle bişey olamaz ya kendi oyununuza benzettiniz güzelim NFS yi ya. Bizde bir umut eskiye geri dönüş yapıcaz ve o güzel NFS tadını tekrar alıcaz sanmıştık...... Siz gidin burnout u geliştirin NFS'yi bırakın bi zahmet.... allah belanızı versin criterion games
  • nfs most wanted ı geliştirip satsalar daha iyi
  • arka ayna olayı olmamış ! yollar w drift hesabı olmamış iyi bi gelişme
  • Ya şu gelişmiş grafik motoru ile bir und2 tarzı oyun yapmıyacakmı bu nfs nedir böle hep çöl çayır çimen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arda müjde rpg ciler 2011 ilk günü diablo ııı cıkıyor cok sağlam kaynaktır....
  • güzel güzel sevdim bu oyunu
  • Burnout tarzında olmuş kontroller, NFS'nin Most Wanted'dan sonra gelen oyunlarındaki bozuk kontrolleri böyle toparlamayı düşünmeleri garip olmuş..
  • Bu kadar gelişen teknolojiye bu dikiz aynası hiç yakışmamış. Onun dışında oyun oynanmayı hak ediyor bence...
  • son derece güzel oyun bence..sabırsızlıkla bekliyorum 16 kasımı..
  • NFS:BurnOut olsaymış adı :D,Bu kadar benzerlik olar yane..Criterion;NFS'di Burnout'da uyarlamış ,Bu videoda daha iyi anlaşılıyor. Araç kontrollu Burnoutla tıpkısının aynısı

NFS:Shift iyi değildi lakin araç kontrolu çok hoşuma gitmişdi ,Arcade sürüş üzerine Birazda similator serpiştirmişlerdi iyi olmuşdu çokda güzel iyi olmuşdu...
  • Beğenmedim.Çok cıvık bir oyun gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.