Videoda, Need for Speed: Hot Pursuit hakkında birkaç öneride bulunan EA'in bu seferki önerileri güneş, kum ve 'supercar'.
Arkadaş Criterion ne kadar arcade yapıyor araba yarışlarını. Oyun resmen burnouta dönmüş. Burnout oyunu olsa beğenecem de hiç de NFS oyununa benzemiyor.
bu yılın en merakla beklediğim yarış oyunlarından birisi benim için nfs:hp.burnout paradise'ı da sevmiştim zaten.criterion'un yapması iyi olmuş.nfs'ye yeni birb nefes getirecekler bence.tabi beğenmeyenler de olabilir.
Ya arkadaş böyle bişey olamaz ya kendi oyununuza benzettiniz güzelim NFS yi ya. Bizde bir umut eskiye geri dönüş yapıcaz ve o güzel NFS tadını tekrar alıcaz sanmıştık...... Siz gidin burnout u geliştirin NFS'yi bırakın bi zahmet.... allah belanızı versin criterion games
nfs most wanted ı geliştirip satsalar daha iyi
arka ayna olayı olmamış ! yollar w drift hesabı olmamış iyi bi gelişme
Ya şu gelişmiş grafik motoru ile bir und2 tarzı oyun yapmıyacakmı bu nfs nedir böle hep çöl çayır çimen
bu arda müjde rpg ciler 2011 ilk günü diablo ııı cıkıyor cok sağlam kaynaktır....
güzel güzel sevdim bu oyunu
Burnout tarzında olmuş kontroller, NFS'nin Most Wanted'dan sonra gelen oyunlarındaki bozuk kontrolleri böyle toparlamayı düşünmeleri garip olmuş..
Bu kadar gelişen teknolojiye bu dikiz aynası hiç yakışmamış. Onun dışında oyun oynanmayı hak ediyor bence...
son derece güzel oyun bence..sabırsızlıkla bekliyorum 16 kasımı..
NFS:BurnOut olsaymış adı :D,Bu kadar benzerlik olar yane..Criterion;NFS'di Burnout'da uyarlamış ,Bu videoda daha iyi anlaşılıyor. Araç kontrollu Burnoutla tıpkısının aynısı
NFS:Shift iyi değildi lakin araç kontrolu çok hoşuma gitmişdi ,Arcade sürüş üzerine Birazda similator serpiştirmişlerdi iyi olmuşdu çokda güzel iyi olmuşdu...
Beğenmedim.Çok cıvık bir oyun gibi duruyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme