Şimdi Ara

Hobo with a Shotgun (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yönetmen: Jason Eisener
    Tür: Action | Adventure | Crime | Thriller

http://www.imdb.com/title/tt1640459/

Fragman

www.youtube.com/watch?v=9nbl78cj5vM&

İki günde çekilen hobo with a shotgun south by southwest bağımsız film festivalinin grindhouse fragman yarışmasında birincilik kazanmış.Machete gibi fragmandan bir süre sonra filme çekilen bir yapım.

Hobo With a Shotgun (Orjinal Fragman)

www.youtube.com/watch?v=1LlazPgxKrA&

A vigilante homeless man pulls into a new city and finds himself trapped in urban chaos, a city where crime rules and where the city's crime boss reigns. Seeing an urban landscape filled with armed robbers, corrupt cops, abused prostitutes and even a pedophile Santa, the Hobo goes about bringing justice to the city the best way he knows how - with a 20-gauge shotgun. Mayhem ensues when he tries to make things better for the future generation. Street justice will indeed prevail.

• Fragmandan birşey anlamadım korku filmi mi bu ?
  • Film düşmüş.

Bu filmi indirecektim ama vazgeçmiştim öylede kaldı. Rutger Hauer sevdiğim bir aktör. Bir ara hüpleteyim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.