Giriş | |
|
|
|
1 Ekim 2005; 14:51:46
|
|
|
Slm, Motorola Mpx 220 ve Samsung E730 tlf. lardan birini almak konusunda çok kararsızım, 2sini de inceledim gerci çok fazla alakalı telefonlar deil ama Mpx220 nin windows mobile isletim sistemi ve bisürü özelligi olması çok cazip geliyor ama E730 da istedigim telefon özellikleri açısından çok uygun geliyor..Bunlardan birini kullanmakta olan ya da bilgisi olan arkdaslar varsa bana yardımcı olabilirler mi acep, tavsiye açısından..Fiyatlar da pek oynak bu arada, hic biyerde birbirini tutmuyo (Bu samsung larda bazı yerlerde Bu E730, D500 den pahalı bazı yerlerde daha ucuz..anlayamadım gitti)
|
|
|
1 Ekim 2005; 15:23:43
|
|
|
E730 alırsan telefona çok fazla program yükleme şansın yok. Ama windows mobile 2003 kullanan mpx 220 için yığınla proğram bulabilirsin. Bence mpx220. _________________ zafer altınok
|
|
|
1 Ekim 2005; 15:29:17
|
|
|
bende mpx220 almanı tavsiye ederim e730 dan çok daha iyi bir telefon
|
|
|
1 Ekim 2005; 15:41:17
|
|
|
ya allah askına su mpx200 220 ile su dandik telefonları karsılastırmayın ya
|
|
|
1 Ekim 2005; 15:56:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: LoNgLoNgBow ya allah askına su mpx200 220 ile su dandik telefonları karsılastırmayın ya +111111
|
|
|
1 Ekim 2005; 16:43:33
|
|
|
|
mpx220 yi tavsiye ederim teyzemde var bu telefon iğrenç bişi
|
|
|
|
|
1 Ekim 2005; 17:06:51
|
|
|
o zaman sen iki telefonuda bırak bu ustaa ash ın telefonundan al n-gage ve kutunun icinden cıkan kagıtları gorup sevin sonrada tonla para verip oyun satın al.sonrada olee n gage'm var diye insanların cok guzel telefonlarına bk at bunu yaparsan usta ash sana bir oyun hediye eder heralde. @usta ash --teyzen senden daha zeki anlaşılan-- oncelikle daha onceki tartısmalardan kalan konuları kapat daha sonra tekrar baslat laf atıp kactıgın konular var hatırlatırım.diliyorsan tekrar acmak bu konuyu mpx200um ve ben buradayım diledigin zaman n-gage ini eline verebilirim ok insanların telefonlarına laf etmemeyi ogren herkesin kendi tercihi kendi ihtiyaclarına uygun telleri var
|
|
|
1 Ekim 2005; 17:12:01
|
|
|
bencede mpx 220 en azından işletim sistemi var (windows mobile 2003)
|
|
1 Ekim 2005; 17:25:42
|
|
|
Yazık sana teyzen kadar olamamışın. Yahu o kadar n-gage'i olan arkadaşım olduki benim telefonu görüp sonra da sattıp MPX200-220'yi alan. Kaldıki n-gage benim mpx200'ün yanından dahi geçemez yaw. Neymiş efendim en iyi oyun oynanan telefon. Benim telefonda nintendo ve Atari dahil bir sürü konsolun oyununu oynayabiliyorum n-gage de neymiş. YAŞASIN MPX KARDEŞLİĞİ
|
|
|
1 Ekim 2005; 17:40:00
|
|
|
Psot burda mı kasılıyor? Bence de mpx 220
|
|
|
|
|
1 Ekim 2005; 17:57:47
|
|
|
arkadaşım ben dün telefona hd dvd bir film indirdim 220.180 çözünürlüğünde de küçülttüm boyutunu ufak bir kasılma sesde gidip gelme olmadı ama tabi böyle şeyler istiyorsan 512 mb lık sd kart alman lazım ben 256 karta sığdırdım ama birkaç dosya yedekledim bilgisayarda neyse konu o değil ama işlemcisi çok güçlü onu demek istiyorum KESİNLİKLE MPX220
|
|
|
|
|
1 Ekim 2005; 18:58:16
|
|
|
her zamanki gibi usta_ash mpxe laf attı ve kactı daha oncede gorduk. ve her zamanki gibi MPX kullanıcıları son sözü söyledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgLoNgBow -- 1 Ekim 2005, 19:10:40 >
|
|
|
1 Ekim 2005; 19:08:03
|
|
|
Mpx 220
|
|
|
1 Ekim 2005; 19:19:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: baharwx Slm, Motorola Mpx 220 ve Samsung E730 tlf. lardan birini almak konusunda çok kararsızım, 2sini de inceledim gerci çok fazla alakalı telefonlar deil ama Mpx220 nin windows mobile isletim sistemi ve bisürü özelligi olması çok cazip geliyor ama E730 da istedigim telefon özellikleri açısından çok uygun geliyor..Bunlardan birini kullanmakta olan ya da bilgisi olan arkdaslar varsa bana yardımcı olabilirler mi acep, tavsiye açısından..Fiyatlar da pek oynak bu arada, hic biyerde birbirini tutmuyo (Bu samsung larda bazı yerlerde Bu E730, D500 den pahalı bazı yerlerde daha ucuz..anlayamadım gitti) Bu iki tel arasindan Samsung E730 ekran, ses kalitesi, mp3 calar kalitesi, dahili radyoya sahip olmasi, daha iyi foto ceken 1.3 mp flash li s1k kamerasi, 352x288 piksel mp4 video kayit, kapak uzerindeki multimedya kontrol tuslariyla, ufak boyutu, cok kibar ve zarif tasarimi, daha hafif olmasi gibi ozellikleriyle dikkat cekiyor.. Su anda piyasadaki en iyi multimedya tellerden birisi.. Ama bu telde Mpx220 deki windows mobile 2003 turkce isletim sistemi, artirilabilir hafiza, 200 mhz islemci, multi-tasking, video streaming, kizilotesi, motomixer, windows media player, msn messenger, outlook, word, excel, internet explorer, cok ayrintili tel rehberi, divx player gibi ozellik ve uygulamalar yok.. Ayrica yeni program ve oyunlarla teli gelistirebilmen de mumkun degil.. hafizasi 96 mb gibi oldukca buyuk bir miktar olsa da bir sure sonra yetmeyecegi de kesin.. Sonuc olarak eks1ksiz bir multimedya tel istiyorsan E730, isletim sistemli bir tel istiyorsan Mpx220 almalisin.. Secim senin.. Ama bence ikisi de ayni fiyatta olduguna gore kesinlikle Mpx220 alinmalidir..
|
|
|
1 Ekim 2005; 19:24:41
|
|
|
200 MHz Dual Core işlemcisi Windows Mobile'ı ile VAR MI MPX220 NİN ÜSTÜNEEEEEE!!!!!!! Varsa buyursun meydannnn
|