Şimdi Ara

Müjde !! Resident Evil 6'dan ilk bilgiler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Müjde !!  Resident Evil 6'dan ilk bilgiler.

Capcom'un uzun soluklu serisi Resident Evil, yola son gaz devam ediyor. Son olarak Resident Evil 5 ile boy gösteren seri, özellikle hayran kitlesi tarafından eleştirilmişti. Ana yapımcı Shinji Mikami'nin ekipte yer almaması, temada değişikliğe gidilmesi ve bunun sonucunda Mikami'nin de RE5'e karşı cephe alması, son oyunun pek de umulduğu gibi başarı yakalayamamasına sebebiyet verdi. Peki bunlar pes etmek anlamına mı geliyor, hayır!

Bir İspanyol sitesine konuşan Capcom'dan Keiji Inafune, Resident Evil 6'yı kısa sürede piyasaya sürmek istediklerini, bu konuda da Capcom'dan yakın zamanda haberlerin geleceğini belirtti.

RE5 yapımcılarından Jun Takeuchi, daha önce yaptığı bir açıklamada, sıradaki RE oyununun seriye yeni bir başlangıç olacağını söylemişti.

Capcom'un verilerine göre Resident Evil'ın yaklaşık 5.5 milyon satıldığı biliniyor. Bakalım sıradaki oyun neler yapacak?

Kaynak : Merlinin kazanı

Evet bende genel cogunluk gibi düsünüyorum.Shinji Mikami'nin olmaması büyük eksiklik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Eylül 2010; 11:56:39 >

• Fps yapsınlar hiç yormasınlar kendilerini. Mutliye de deatmatch, death to meat, save the area gibi modlar koysunlar.

Gidişhat maalesef bu yönde. Eski oyunların tarzına dönmezse RE kaybedecektir. Okuduğum kadarıyla hala da eskiye dönüş olacağını söylemiyorlar.
  • Yeter bi yaw. Artık yeni bi seri-oyun yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Fps yapsınlar hiç yormasınlar kendilerini. Mutliye de deatmatch, death to meat, save the area gibi modlar koysunlar.

Gidişhat maalesef bu yönde. Eski oyunların tarzına dönmezse RE kaybedecektir. Okuduğum kadarıyla hala da eskiye dönüş olacağını söylemiyorlar.

Aslında en dogrusu bu. eski gücünü hicbir zaman toplayamıyacagını, ve oyuncu kitlesini gittikce her seride kaybettigini düsünürsek, senin ve desert_rain kardesimin dedigi gibi yeni bir seriye baslasalar süper olucak.

• Hadi be RE sen de özüne dön artık.
  • Önceden hantal hantal gelen ama sesleriyle bile insanı geren, ürküten bir zombi yapısı vardı.
    Şimdi ise elinde balta, testere Allah ne verdiyse dalan zombiler var, resmen arcade oyuna döndü. Bu oyunun özü bulmacalar, objeleri bulma üzerienydi.
    Bir fuse bulmak için haritanın diğer tarafına giderdik. Kaç saat uğraşır bir anahtar bulurduk. Şimdi ise bulmacadan eser yok, saf aksiyon oyun yapıyorlar. RE bu değil, millet RE'yi böyle sevmedi.

İyi ki Silent Hill yapısını bozmuyor yoksa gerilim oyunu kalmayacak.
  • Bencede eskiye dönüş hayal oldu 1997 yılında ilk oyunu oynadığım zamanı hatırlıyorum da gizem heyecan ve korku 3.oyundan sonra artık hiçbiri kalmadı maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resident evil hayatımın oyunlarından biri,şimdiye kadar çıkan bütün resident evil oyunlarını beğendim,hatta eleştirilen re5 i bile,eminim yeni oyunda harika olacak
  • Katılmıyorum, next-gen'în en kaliteli oyunlarından birisiydi.
  • Son oyunu umuldugu gibi pekte basariyi yakalayamadi ?

Nasil yani ?
    Eger Resident evil oyunlarina pramit olarak bakarsaniz pramidin basinda ki RE2 den sonra ki oyunun RE 5 oldugunu gorursunuz..

Ancak bende dahil bir cok kisi RE5 i saf kan re kabul etmiyoruz o ayri satis ayri umulani vermek verememek ayri..
    Re5 satislarda amarikan bebelerinin sayesinde capcomun yuzunu guldurmemis kahkaha attirmistir. Bu yuzden artik eskiye donusu unutun (Eskilerin en son versionu Outbreak serisidir ki satislar yerlerdeydi diger oyunlara gore ) O yuzden eskiye donus kesin likle olmayacaktir..
    Ha ne olur Lost in Nightmare gibi dlc ler ile de bu acligi az biraz beslerler yoksa full oyun asla bir Remake , 2 yada Code veronica gibi olmayacaktir.
  • Ben 5. oyunu beğenmiştim. Fanı değilim serinin ama hoşuma gitmişti.
  • Code veronica nasıll bir oyundu be arkadas muhtesem bi seydi. Bulmacaların zorlukderecesi, Adventur yapısı, oyun dinamikleri, korku ögesini damarlarında hissettiren muazzam yapısı 5 de malesef yoktu.Shinji Mikami'nin olmaması enbuyuk eksiklik. ama her halukarda yine cıktıgı ilk gün oynuyacagız .
  • 3. oyunda aylarca fuse aradığımı bilirim, ne uğraşmıştım seri o kadar bozuldu ki yeni bi resident evil haberine artık sevinmiyorum.
  • Bende code veronika nin 2 disklik versionu var :) Daha sekil. Ilk cikan versionu. Sonradan tek dvd yaptilar..
    Claire ile odaya giriyorsun. Odanin ustunde ki lamba gic gic gic gic diye salaniyor ordan bi boooooooooooooooooooooooooo diye bir ses cikiyor. Tuylerim diken diken :)
  • Re3 havasında bir oyun bekliyorum inş böyle bir oyun gelir.
  • Peki bir sey sorucagım, Shinji Mikami ve Kojima gibi oyun yapımcıları veya Akira Yamaoka gibi silent hill de efsane olmus oyun müzikleriyle oyunların cıtasını arttıracak baska yetenek gelmiyecekmi su oyun sektorune.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Peki bir sey sorucagım, Shinji Mikami ve Kojima gibi oyun yapımcıları veya Akira Yamaoka gibi silent hill de efsane olmus oyun müzikleriyle oyunların cıtasını arttıracak baska yetenek gelmiyecekmi su oyun sektorune.

Bunların yanında çalışan öğrencileri yada yardım eden insanlar mutlaka vardır, bir yapımcıya sürekli bel bağlamaz büyü firmalar.

Ama herzaman gelen gideni aratıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Peki bir sey sorucagım, Shinji Mikami ve Kojima gibi oyun yapımcıları veya Akira Yamaoka gibi silent hill de efsane olmus oyun müzikleriyle oyunların cıtasını arttıracak baska yetenek gelmiyecekmi su oyun sektorune.

Bunların yanında çalışan öğrencileri yada yardım eden insanlar mutlaka vardır, bir yapımcıya sürekli bel bağlamaz büyü firmalar.

Ama herzaman gelen gideni aratıyor

Tekauchi gibi mi :)
    Zicti bak ortaliga :)

• RE5'i baştan sona co-op oynamış birisi olarak, evet eski RE'lere bakarak burun kıvrılabilir fakat bu çok iyi bir aksiyon oyunu olduğu gerçeğini değiştirmez. Özellikle co-op olarak tadı bir başkadır. Türü değişmiş ismi aynı kalmış falan işte =) İyidir, iyii.. =)
  • bundan önceki seriler neydi ki bu ne olacak...bu kadar kötü bir oyunun 6. seriye ulaşmasıda ayrı bir olay...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.