Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.053.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP Pavilion DV6-3108ST XR554EA, Core i5-460M, 4GB, 500GB, HD5650, 15.6inç, Win7 Premium 64 Bit

1260 TL KDV dahil..

www.eksenbilgisayar.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=33918
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

EPICA baktım ama göremedim, bu var mı listede?

Fiyat bariz şekilde iyi.

Site sağlam bu arada merak etmeyin. Ankara'dalar.

bonus ve axess e 12 taksit 845 TL

• Sıcak fırsat değil mi bu arkadaşlar sizce de?
    www.sadecenotebook.com
    Notebook Laptop Fiyatları Dizüstü Kampanya Sadece Notebook
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3719
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Sıcak fırsat değil mi bu arkadaşlar sizce de?
    www.sadecenotebook.com
    Notebook Laptop Fiyatları Dizüstü Kampanya Sadece Notebook
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3719

dEĞİL,
    BU VARKEN MANTIKSIZ;

www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

• pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

Dell Notebook

www.pcdepo.com
    Account Suspended
    http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:22:49 >

• Merhaba arkadaşlar, ben bir laptop arıyorum 600-700 tl limitim var ve istediğim özelliikler şunlar

işlemcisi fena olmasın
    Led HD ekran film izlerken net bir görüntü HDMI çıkışı e-Sata girişi
    Word Excell gibi programları açabileyim
    2gb ın altında olmayan RAM
    parmak izi okuyucu
    oyun amaçlı almadığım için takılmadan net bir şekilde film izlemek için ve nette kullanmaya yeterli bir ekran kartı yeterli olabilir counter gibi eski oyunları açabilcek şekilde
    dahili kamera mikrofon olabilir bilmiyorum bu fiyata bu özellikler imkansızmı arkadaşlar ben şunu buldum ama yardım edebilirseniz daha iyisi olabilir sanıyorum

bildirmek isterim ki internetlede pc lede pek aram yok bu yüzden yanlış yere yazıyor olabilirim kusuruma bakmayın ve teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız ve bana zaman ayırdığınız için.

• beyler;
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx045r-k53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=54163

ne diyorsunuz.alimmi bunu.fiyatı sizce nasıl.diğer konularda beğenmiş arkadaşlar laptopu.ama 1200 1300 civarı fiyat söylüyorlar.vatan bilgisayarda biraz pahalımı acaba?

• @myres
    asus k serisi hatalı üretim diye duymuştum forumda. iyice bi araştırmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylcnylmz89

Merhaba arkadaşlar, ben bir laptop arıyorum 600-700 tl limitim var ve istediğim özelliikler şunlar

işlemcisi fena olmasın
    parmak izi okuyucu
    oyun amaçlı almadığım için takılmadan net bir şekilde film izlemek için ve nette kullanmaya yeterli bir ekran kartı yeterli olabilir counter gibi eski oyunları açabilcek şekilde
    dahili kamera mikrofon olabilir bilmiyorum bu fiyata bu özellikler imkansızmı arkadaşlar ben şunu buldum ama yardım edebilirseniz daha iyisi olabilir sanıyorum

bildirmek isterim ki internetlede pc lede pek aram yok bu yüzden yanlış yere yazıyor olabilirim kusuruma bakmayın ve teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız ve bana zaman ayırdığınız için.

yoo hocam tam yerinde sormuşsun soruyu. Koyduğun linkteki model de eğer hdmi şart değilse tam anlattığın model. HDMI şartsa bu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 4 Mayıs 2011; 3:38:11 >

• şuan 2000 tl de olan notebook fp ürünü gibi gözükmüyor..
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, ben bir laptop arıyorum 600-700 tl limitim var ve istediğim özelliikler şunlar

işlemcisi fena olmasın
    parmak izi okuyucu

738 tl

bu ürün f/p olarak uygun işini çok rahat görür bence

bide asus var

713 tl özellikleri yukarıdakine göre düşük ama bu da işini görecektir.

Hdmi sorun değilse bence de linkteki lenova en uygunu

• orta yollu bir ekran kartı olması haricinde güzel bir kasası var ve en ucuz fiyattan 40 tl daha ucuz peşinde

• quote:

Bu iyidir

işlemcisi fena olmasın
    parmak izi okuyucu

• quote:

Orijinalden alıntı: mailman
    Bu iyidir

quote:

işlemcisi fena olmasın
    parmak izi okuyucu

http://forum.donanimhaber.com/m_42178121/tm.htm

PCDepo'dan alışveriş yapmadan önce yukarıdaki başlığı inceleyip reklam yapmak uğruna insanları nasıl yanılttıklarına göz atmak lazım..

• usta bu formu mu takip edeceğiz?laptobum 10 yılı doldurdu,bozulmakda bilmiyor.Ama beni fazlasıyla geriyor işlemler esnasında.yeni bir bilgisayar alacağım.özellikle panasonic tm700 kameram için düşünüyorum yeni sistemi.görüntüleri rahatlıkla işlemeli ve oynatmalı
  • dell 5010 T48F25 modelini almayı düşünüyorum geçenlerde i3 lüsünü aldık memnunuz. 5110 kasa sandy bridgeli modelinde biraz fiyat farkı var deger mi sizce? bir de rica etsek 2gb daha ram eklerler mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Hocam laptop almayı düşünüyorum fakat herhangi bir fiyat aralığım yok şöyle ;

Laptopa taş çatlasa 2 tane online oyun indiririm .

İnternette sürekli dolaşırım .

Takılmaması ve seri olması gerekiyor .

Estetik açıdan güzel olmalı .

Arıza çıkarmamalı . En az 5 sene kullanılacak .

Yani laptopdan ahım şahım bir beklentim yok sağlam ve seri olması yeterli . . .

Hocam sizce istediğim özelliklerde bir laptop kaçtan başlar ?

Ve hangi laptopu önerirsiniz ?

hocam aslında 750-800 tl lik bir laptop da isteklerinizi genel olarak karşılar ama estetik açıdan güzel olmalı ve arıza çıkarmamalı dediğiniz için size bunu öneririm.

www.webdenal.com
    Lenovo Z560 59059866 I3-380 4g 500g 15.6 W7b 1vga
    http://www.webdenal.com/lenovo-ideapad-z560-i3-380m-2-53-4gb-500g-15-6w7b_325760.html

Fiyatı şu anda bu sitede piyasadaki en ucuz fiyattan 40 tl daha ucuz. Güzel bir kasası var ve Lenovo. Bununla son oyunları full detay oynama dışında hiçbir sorun yaşamazsınız. Tabi elektornik bu en sağlam makine bile su koyverebilir.

İşin enteresanı aynı ürün aynı sitede Gözden kaçırdığım bir şey yoksa pahalı bir fiyattan da satılıyor

Alternatif olarak bu da olabilir. Daha iyi bir ekran kartı var tercih ederseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

dell 5010 T48F25 modelini almayı düşünüyorum geçenlerde i3 lüsünü aldık memnunuz. 5110 kasa sandy bridgeli modelinde biraz fiyat farkı var deger mi sizce? bir de rica etsek 2gb daha ram eklerler mi :)

Bence kesinlikle değer. Hem özellik, hem performans, hem de fiziksel yönden.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

orta yollu bir ekran kartı olması haricinde güzel bir kasası var ve en ucuz fiyattan 40 tl daha ucuz peşinde

quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Hocam laptop almayı düşünüyorum fakat herhangi bir fiyat aralığım yok şöyle ;

Laptopa taş çatlasa 2 tane online oyun indiririm .

İnternette sürekli dolaşırım .

Takılmaması ve seri olması gerekiyor .

Estetik açıdan güzel olmalı .

Arıza çıkarmamalı . En az 5 sene kullanılacak .

Yani laptopdan ahım şahım bir beklentim yok sağlam ve seri olması yeterli . . .

Hocam sizce istediğim özelliklerde bir laptop kaçtan başlar ?

Ve hangi laptopu önerirsiniz ?

hocam aslında 750-800 tl lik bir laptop da isteklerinizi genel olarak karşılar ama estetik açıdan güzel olmalı ve arıza çıkarmamalı dediğiniz için size bunu öneririm.

www.webdenal.com
    Lenovo Z560 59059866 I3-380 4g 500g 15.6 W7b 1vga
    http://www.webdenal.com/lenovo-ideapad-z560-i3-380m-2-53-4gb-500g-15-6w7b_325760.html
    1000TL

Fiyatı şu anda bu sitede piyasadaki en ucuz fiyattan 40 tl daha ucuz. Güzel bir kasası var ve Lenovo. Bununla son oyunları full detay oynama dışında hiçbir sorun yaşamazsınız. Tabi elektornik bu en sağlam makine bile su koyverebilir.

İşin enteresanı aynı ürün aynı sitede Gözden kaçırdığım bir şey yoksa pahalı bir fiyattan da satılıyor

1200TL

Alternatif olarak bu da olabilir. Daha iyi bir ekran kartı var tercih ederseniz.

1000TL

Eğer siz yazdığınızda fiyatları şu an olduğundan daha ucuz değilse şu yazdığınız ürünlere 1000TL civarını ve üstünü asla kimse vermez bu forumda, kimse de kalkıp hala 900-1000TL ve üzerine G310M'i önermez bu fiyatlarla bu başlıkta. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

Son yazdığınız ürün i3 370m ve G425M ile 950-1000TL civarına belki tercih edilebilir. Ki takipçiler de bu ürüne bu fiyatı vermez. Ancak takip etmeden hemen alınacaksa o da belki..

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.