Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
248
Favori
1.048.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çok guc çektiği icin i5e nazaran biraz daha ısınır. Ama asiri bir ısınma olmaz..

İlla i5li bir model alacağım dersen, bunlara bakabilirsin. F/P olarak çok daha iyi modeller 300-400 liran da cebinde kalır..

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=115285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 30 Aralık 2010; 18:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkey2008abc
    şu bilgisayarı da ilk sayfaya eklermisin

lenovo g555 565 lira

Stokta yok ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 30 Aralık 2010; 18:23:08 >

• pardon dikkat etmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkey2008abc

şu bilgisayarı da ilk sayfaya eklermisin

lenovo g555 565 lira

gerçekten inanılmaz bir fiyat stokta var mı acaba birazdan teknosaya gideceğim varsa alıp çıkacağım tam benim gibi adama göre oyun oynamayan nette takılan film izleyenler için çok ideal ve bedavadan biraz daha pahalıymış burak eklersin herhalde bunu gerçekten çok ideal bir ürün
    şimdi teknosa ile konuştum sadece mersinde 1 adet kalmış yani eklemeye gerek yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 30 Aralık 2010; 19:06:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

@berkayboys

5650 ile daha hiçbir oyunda yüksek ayarın altına düşmedim. 1366x768 çözünürlükte. Gitme durumu kisiden kisiye değişir ama beni uzuun bir süre idare eder diye düşünüyorum..

@OyeRs

O donanıma göre fiyat baya yüksek. USB 3.0 a kanma derim. 5650 ile GT425 aynı seviyede kartlar..

@Yve

Oyun acısından kötü bir tercih olmus. İade sansin varsa durma..

i5 işlemci ve ekran kartının dx11 özelliğindenmidir.Her tür oyunları oynayabiliyorum.Bende Fiyat performans ürünü olmadığını biliyorum ama,ekran kartının - olmasını diğer özelliklerini + kalite olarak geldiğini umuyorum 5-6 yıl götürsün yeter..

Edit:

Ya bende 5+1 var. Bunun neresine takıcam 3 jackı 2 ye çeviren bi kutu var ama laptobun biyerinde sokcak yer bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ome r -- 30 Aralık 2010; 19:11:24 >

• @ Jason Burak

teşekkürler dostum. Vanity fair'in söyledikleri aklımı kurcaladı zar zor 1 laptop alıyorum dell'i seçtim oyunu da çok severim :) inş beni idare eder o laptop. kaç sene daha götürür oyunlarda 3 sene götürür müü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

surekli bilgisaar basinda vakit geciriyorsan muhtemelen oyun da oynuyorsundur o zaman bunu al:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831

yok oyun aklima geldikce, bazen kafama estikce oynuyorum diyorsan bunu al:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb3s1ebq-eb3s1ebq-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48716

Az isinsin, pili 2 saat gitsin, problem cikarmasin, laptopun tipi de onemli diyosan bunu al:http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115078/asus-n53jf-sx210v.aspx

Lg, dell falan hikaye bosver onlari...

hocam dell hikaye demişsinde bende dell sipariş ettim dün günde 3 saat falan oyun oynuyorum.. dell inspirion 5010 g46h43 kötü müdür??

Yok dell tabi ki kotu degil ama o zaman indirim vardi, e haliyle cok daha iyi alternatifler vardi hemde daha ucuza. Yinede inspiron serisi dell'in en dusuk modelidir. kasa kalitesinden falan anlasilabiliyor zaten.

• quote:

bana bugun-yarın gelecek daha kullanmadım dh'de gördüm özellikleri hosuma gitti 1 yıllık laptopu sattım bunu aldım. bu laptop daha kaç yıl sonraki oyunları kaldırır? kaç yıl götürür yani beni.

Oyun ilk amaci olmaz o laptopun. Yuksek cozunurluklu saglam bi ekran olsa low ayarlarda bile zor oynatir guncel oyunlari. Ekran dandik 1366x768 oldugu icin cok siritmiyor... Yine de daha bugun cikan oyunlari bile butun grafik ayarlari maksimum olarak oynatamiyor.

Bilen birinden tavsiye almak iyidir ama milletin lafiyla bi oraya bi buraya savrulup noldunu sasirirsin. Memlekette herkes uzman masallah, bi bakmissin kara cahilin biri cikmis tavsiye veriyo daha kendine verecek akli yokken. Passmark, notebookcheck sitelerinde hep testler var bak gir kendin gor. Ticari kaygilardan ati'lere biraz iltimas gectikleri soyleniyor ama o cokta farkettirmez, asagi yukari benzer seviye kartlar. Ben kendi tecrubelerimden biliyorum ki nvidia icin cogu zaman oyunlarda daha iyi optimizasyon saglaniyor.

Bak ben cok az oyun oynarim. hd5730 ekran kartli bi laptop almis olmama ragmen celiskiler yasiyorum hala. Internetten siparis ettim ki pisman olursam iade edebileyim. Gelsin gorecez bakalim.

Ozet: Adam gibi oyun oynamak istiyorsan daha simdi bile idare etmez, cop. Yok oyunu kabul edilebilir fps'de calistirsin grafik detay falan onemli degil diyosan ben 3 sene omur biciyorum.

• @Vanity Fair

peki sence Ati hd5650 mi yoksa geforce gt425m mi daha iyi?
  • quote:

quote:

bana bugun-yarın gelecek daha kullanmadım dh'de gördüm özellikleri hosuma gitti 1 yıllık laptopu sattım bunu aldım. bu laptop daha kaç yıl sonraki oyunları kaldırır? kaç yıl götürür yani beni.

Oyun ilk amaci olmaz o laptopun. Yuksek cozunurluklu saglam bi ekran olsa low ayarlarda bile zor oynatir guncel oyunlari. Ekran dandik 1366x768 oldugu icin cok siritmiyor... Yine de daha bugun cikan oyunlari bile butun grafik ayarlari maksimum olarak oynatamiyor.

Bilen birinden tavsiye almak iyidir ama milletin lafiyla bi oraya bi buraya savrulup noldunu sasirirsin. Memlekette herkes uzman masallah, bi bakmissin kara cahilin biri cikmis tavsiye veriyo daha kendine verecek akli yokken. Passmark, notebookcheck sitelerinde hep testler var bak gir kendin gor. Ticari kaygilardan ati'lere biraz iltimas gectikleri soyleniyor ama o cokta farkettirmez, asagi yukari benzer seviye kartlar. Ben kendi tecrubelerimden biliyorum ki nvidia icin cogu zaman oyunlarda daha iyi optimizasyon saglaniyor.

Bak ben cok az oyun oynarim. hd5730 ekran kartli bi laptop almis olmama ragmen celiskiler yasiyorum hala. Internetten siparis ettim ki pisman olursam iade edebileyim. Gelsin gorecez bakalim.

Ozet: Adam gibi oyun oynamak istiyorsan daha simdi bile idare etmez, cop. Yok oyunu kabul edilebilir fps'de calistirsin grafik detay falan onemli degil diyosan ben 3 sene omur biciyorum.

Bal gibi olur. Aldığın notebook geldiginde sende göreceksin. Gereksiz tartışmaya girmeyeceğim. GTA4, Crysis o tüm ayarlar yüksekte 8xaa da akıcı sekilde oynadım rahatlıkla. COD MW2 , Black Ops , NFS Hot Pursuit, DIRT 2 ise full ayarda. Makinada 30'a yakın oyun kurulu. Hepsini cam gibi oynadım. İleride yetersiz kalırsa da çekerim saat hızlarını 5730'unkine pasa pasa bir süre daha giderim. Daha ne olması lazım. Uçacak mi alet. 1300 lira para verip bunları yapabiliyorsam oh ne ala. 5650ye çöp diyen bir adam ya piyasa standartlarından habersizdir ya da bir mok bilmiyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 30 Aralık 2010; 21:33:37 >

• JasoNBuraK hangi laptopta oynadın onları ekran kartı falan neydi . tam benlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyeRs
    JasoNBuraK hangi laptopta oynadın onları ekran kartı falan neydi . tam benlik

Acer 5740 ile oynadım. i5-430m+5650 kombinasyonu var..
  • quote:

quote:

acer kasa kalitesi nasıl , fanı iyi çalışıyomu soğutması falan. 2-3 saat durmadan crysis oynanırmı mesela?
  • quote:

quote:

quote:

acer kasa kalitesi nasıl , fanı iyi çalışıyomu soğutması falan. 2-3 saat durmadan crysis oynanırmı mesela?

Kasa kalitesi göreceli bir kavram, bence yeterli. Nazik kullanırım zaten. Bir sorun yasamadım. Düz masada ne yaptıysam 75Cyi geçiremedim. Soğutması iyi. Değil 2-3 saat , yorulana kadar kalkma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 30 Aralık 2010; 21:53:04 >

• quote:

Edepsizliğin lüzumu yok. Durup durup buraya gelip bir şeyler kusuyorsun. Aylardır bu başlık burada ve biz de aylardır tavsiye veriyoruz. Yeni yetmeler gibi gelip üç kuruşluk birikiminle ne idüğü belirsiz şeyler yazarak ortalığı karıştırıp gidiyorsun sıkıldığında. Kalabalık yapma istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 30 Aralık 2010; 22:23:37 >

• @ vanity fair

akşam akşam güldürdün anlamadığın burdan belli benimde aklımı karıstırmak üzere sürüsüyle insanın aklını karıstırdın! amacın ne onu anlamaya çalışıyorum

@ jay jay justified

hocam netten dell inspirion 5010 g46h43 sipariş ettim oyunda oynuyorum fifa,cod falan bu laptop ne kadar idare eder beni.. yorumlarınız bekliyorum
  • Hocam kullanım ömrü diyorsan, orası sana kalmış. Ne kadar iyi bakarsan, o kadar ömrü uzayacaktır. Günümüzdeki en ileri teknolojilerin büyük çoğunluğu mevcut zaten cihazda. Ekran kartı, piyasadaki birçok oyunu rahatlıkla üst düzey ayarlarda ve çözünürlük değerlerinde çalıştırabilir. Metro 2033 gibi oyunları istisna olarak tutuyoruz tabi. Her oyunu en iyi şekilde oynatacak sistemlerin ömrü en fazla birkaç ay olur herhalde. Oyunlar büyüyor, teknoloji ilerliyor. Sen o anda elindeki parayla, ihtiyaçlarına göre alabileceğin en iyi cihazı almışsan daha fazla yapılacak bir şey yoktur zaten.

FIFA serisi için şüphen olmasın. 2-3 oyun daha hiçbir sıkıntı açmayacaktır. Spor oyunları biraz basit kalıyorlar. Hele PES gibi oyunlar, yeni grafik motoruna falan geçmedikçe, sittin sene kasmaz bu tür cihazları. COD için de şimdilik sıkıntı olmaz sanırım. Birkaç oyun daha, yüksek-orta arası ayarlarda rahatlıkla iş görür diye düşünüyorum. Sıkıştığın yerde ekran kartına hız aşırtarak, darboğazdan kurtulabilirsin bir nebze de olsa. Kart hız aşırtmaya müsait. Bir de masaüstü kullanımda soğutucu ile desteklenirse, sorun olmayacağını düşünüyorum. Tabi soğutucu şart değil. İşlemci de güçlü bir i5 işlemci. 2,8 GHz'ye kadar çıkıyor ve bu değerlerle ekran kartını beslemekte sıkıntı çekmeyecektir.

Günlük kullanım için bu makinenin ömrü, son nefesini verdiği gündür. Çünkü netbooklar bile basit işlerin üstesinden gelebiliyorlar. En az 10 sene daha rahatlıkla günlük kullanım ihtiyacını karşılar. İleride buna bir de SSD taktın mı, tadından yenmez.

Arkanda Dell'in servis hizmeti de var. Rahat olabilirsin

Güle güle kullan.

• teşekkürler hocam yani artık 5 sene falan alamam birdaha laptop :D hatta 7 sene falan diyelim :D. ama o zamana teknoloji çok ilerler yaw inş 3 sene falan oyunları düşük ayarda da olsa oynatır.zaten eski laptopumdan alışığım düşük ayarda oynamaya. 1 yıllıktı o daha geçen hafta sattım. hp pavilion dv6-1149et nin üstüne bunun çok iyi gideceğini düşünüyorum
  • @berkayboys hangi bilgisayarı nerden aldın dostum, bende alıcamda isteklerimiz aynı. nereden aldın peki
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.