Şimdi Ara

Nokia N82 siyah kaliteli kasa temin edip kasayı değiştirebilecek olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konya'da yaşıyorum gg dan 26 liraya n82 kasa tuş takımı falan aldım geldi ürün gittim taktırdım başladım kontrole, ekran camı acaip adi bi plastik müthiş bi flu luk var renkler solgun hep, neyse dedim ucuz etin suyu olacağı bu fotoğraf çekeyim dedim lensi açtım o da ne kamera lensinin önünde ki cam gibi olması gereken lens koruyucusu resmen sele yapılan plastik gibi namı diyar n82 nin kamera kalitesi çin malı telefonların vga kameraları gibi oldu ramazan vakti ya sabır çektim msj yazmaya başladım tuş takımı zaten ufak olan n82 nin tuşları iyice kasa altında kalmış zorla hissedip basıyorum ve iyice canım sıkıldı. İstanbul'dan kapak al burdan taktır bu iş gözle görmeden olmayacak gibi artık kimseye güvenemez oldum.

İsteyeceğim forumdan bu işlerle uğraşan bir arkadaşımızın (ücreti neyse karşılayacağım) şu benim telefonun kasa sorununu çözmesi. İş güç nedeni ile uğraşamıyorum burdan yollarım telefonu güzelce kasa değişir sanki orjinalmiş gibi yapılır tüm masraflar tarafımdan karşılanır ramazan ayında iyi bir dua alınır tekrar yollanır var mı benim sorunumu çözebilecek birisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 1 Eylül 2010; 0:22:13 >

• bir netice alana kadar yukarı
  • Valla bulman zor hele ki siyah diyorsan neredeyse imkansız. 120'den aşağı yoktur zaten.
  • orjinal olmasından da vazgeçtim kaliteli bir yan sanayi bile işimi görür şu anda telefon berbat durumda
  • hala yardım edebilecek birilerini arıyorum
  • Kaliteli bir yan sanayi diye bişey yok parana yazık bulunduğun yerde nokia shop varsa temin edebilirler yada yetkili servisler aracılığı ile çözebilirsin.Ancak 2 sorunun olur üretimi olmayan model olduğu için bulman çok zor ve en az 100tl'ye patlar.
  • hocam cevabınız için teşekkürler ancak nokia bayiinde 150 liraya yakın fiyat çekiyorlar bu müthiş bi rakam. Zamanında 6600 larda n73 lerde çok değiştirdik bu kapakları kasaları ve hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. Aldığım kasa adinin de ötesi bişey. Bana şöyle kamera performansını ve ekran görüntüsü bozmayacak birşey olsun yeter öyle aman aman kaliteli kasa istemiyorum zaten. Elinde kasa olan olur alıp satan daha önce takan değiştiren olur bi yorum yazarlarsa çok yardımcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yan sanayi kasalar her zaman kalitesizdir. Maalesef size orjinal kasa yolu göründü.
  • Anlıyorum da çok pahalı orjinal kasalar ona gücüm yetmez. N73 de is görecek kasa bulunuyor N95 de bulunuyor da bunda niye yok ? Forumda gördüm benim telefonumdan olup da kasa değiştiren memnun olan demek ki kamerayi buğ yapmayan kasalar da var ama burdan gözümle görüp almak gibi bir şansım yok olmazsa forumda didik didik arayıp siyah n82 sahibi olan herkesle irtibata geçeceğim çok canımı sıkmaya başladı bu telefon =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 1 Eylül 2010; 1:21:47 >
  • koskoca forumda yardımcı olabilecek kimse yok mu be
  • Merhaba Ben yardımcı olmaya çalışabilirim ancak benim tavsiyem yan sanayi kasadan uzak durman

Ayrıca takip edildiği zaman 2. el n82 komple kasa bulmak zor olmuyor fakat fiyat hakkında birşey söyleyemiyorum...
  • Ben de değiştirmeyi düşündüm kasayı.Bir iki servis piyasada 20 -35 liraya satılan kasaları değiştirmeyi reddetti :) Orjinal kasa alın değiştirelim dediler.Riske girmediler.120 TL ye de orjinal kasa almak pek mantıklı gelmiyor telefona 300-350 TL bile değer biçilmezken.Aynen devam şimdilik.
  • orjinal fabrika uretim n82 black urun sahibiyim garantili dukkanima bakabilirsiniz satmayi dusunuyorum ilgilenen olursa anlasabiliriz. yardima gelirsek orjinal 8850 kasasi ararken bir yerde n82 kasasi gordum orjinal ama muhtemelen fiyati yuksektir 8850 kasasina 100 tl istemislerdi butun urunlerimiz orjinaldir demislerdi her turlu cihaz kasasida vardi. orjinal siyah ile yan sanayi arasinda daglar kadar fark var taktirmak istesem 30 tl yan sanayiye verene kadar n82 yi seviyorsam orjinale 100 kusur verirdim isteyen arkadas pm atarsa sirkeciye yolum duserse fiyat sorup sehirler arasi yollayip yollayamayacaklarini sorabilirim ama taktirma isine girmem telefoncu degilim:)
  • o dediğin yer kasa takıyormu ?
  • sana tavsiye olarak kardes arızalı bi n82 falan alıp parcan nıyetıne satılan telefonlar yane sahibinden bulabılırsın onlardakı temız bişi bulup taktırailirsin kardes senın ıcın en ıyısı bu yane kardes orjınal bulmak işte sorun olucak gibi ama ordada ii bi araştırma yapman ii olur ok

• quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

o dediğin yer kasa takıyormu ?

bilmiyorum ama yolum gecerse sorar buraya yazarim
  • bende de 6500 slıde var.telefon 2 sene önce çıktı.en az 50 telefoncu gezdim. telefona uygun kasa bulamadım.n95 n70 n73 3310 falan çok bir tane 6500 slıde bulamadım.fazla tutulmayan modeller yok.birde yan sanayi ürünlerin tuş takımları berbat oluyor. zaten sende belirtmişsin.
  • 3 adet çin orjinali(siyah) oldu n82 ime takıp tekrara söktüğüm en sonunda sağı solu tam oturan bir kapak kasa ve tuş takımı buldum hepsinin sorunları farklıydı.. şimdi a'dan z'ye n82 yi söker takarım gözüm kapalı fakat bunu sadece kendi cihazımda yaparım eğer orjinal değilse ...şimdi sorunsuz kullanıyorum (n8 alana dek..)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.