Şimdi Ara

Annie - Big bad teddy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Annie, The Dark Child

In the time shortly before the League, there were those within the sinister city-state of Noxus that did not agree with the evils perpetrated by the Noxian High Command. These outcasts sought to leave their neighbors in peace as they pursued dark arcane knowledge. The leaders of this outcast society were a married couple, a grey witch and a cabal warlock. Together they resettled their followers beyond the Great Barrier to the northern reaches of the unforgiving Voodoo Lands. This couple's child, Annie, now comes to the Institute of War to pursue her calling. The combination of Annie's lineage and the dark magic of her birthplace have given this little girl tremendous arcane power. At the age of two she miraculously ensorcelled a shadow bear a ferocious denizen of the petrified forests outside the colony turning it into her pet. To this day she keeps her bear, Tibbers, by her side, often keeping him spellbound as a stuffed doll to be carried like a child's toy.

In the courtyards that dot the landscape inside the Institute of War, Annie is all sweetness and light, living the carefree life of an imaginative, playful child. Champions who have met her in battle, however, will tell you that a different Annie comes out to play when she is inside the arenas. Annie has the power of destruction by fire at her fingertips, bringing fireballs to bear against her foes which fuel her magic reserves should they strike their targets down. Occasionally her spells will even stun an unsuspecting opponent. She can scorch multiple enemies by unleashing a cone of torrid flame in front of her. Annie can encase herself in a sphere of fire, boosting her protection while harming those who would dare strike her. Finally, Annie can unleash Tibbers, releasing him from his doll-prison to wreak havoc on her enemies.

Championun skilleri.

Annie - Big bad teddy
    Pyromania(Passive)
    Her 4 spellden sonra annienin bir sonraki spelli rakibini 1.75 saniyeliğine stunluyor.Killerin gelmesini kolaylaştırıcak harika bir passive.Spellerinizi bu passive için spamlamakdan çekinmeyin.Stunu hazırlamanın birçok yolu var ama ben ilk levelda W skillini açıp base de 4 kere yapmayı tercih ediyorum.

Annie - Big bad teddy
    Disintegrate(4 saniye cooldown)
    Rakibe ateş topu fırlatıyor ve 90 / 130 / 170 / 215 / 260 + ability power vuruyor.Eğer rakip minion veya champion bu skill sonrası öldüyse skille harcadığınız mana size geri geliyor.İlk levellarda mana sıkıntısı çekerseniz stunu hazırlamak için bu skille minionlara son vuruşu yapabilirsiniz.Rakibede oldukça iyi vuran bu skille isterseniz ilk levelda rakibin üzerine stun hazırlayabilirsiniz(Nazqul a burdan bu bilgi için teşekkür ediyorum).Ayrıca ölümcül ayı vuruşu ismini verdiğim comboda büyük bir yer tutuyor(Annie yi annie yapan şey ölümcül ayı combosudur).

Annie - Big bad teddy
    Incinerate(8 saniye cooldown)

Annie hedeflediği bölgeyi yakıyor ve o bölgedeki düşmanlara 85 / 145 / 205 / 265 / 325 + ability power vuruyor.Stunu ilk levelda hazırlamak için ve teamfightlarda stun hazırsa önce ayıyı çıkarıp sonra bunu yapmak bütün maçın kaderini değiştirebilir.Son derece etkili olan bu skille rakipleriniz herhangi bi saldırıya girişmiyorsa çok iyi farmlıyabilirsiniz.Range inin biraz düşük olması bi dezavantaj fakat kaçarken ve stununuz hazırsa bu skilli yaparak peşinizde olan bütün düşmanları stunlayabilir ve kaçışınıza devam edebilirsiniz.

Annie - Big bad teddy
    Molten Shield(30 saniye cooldown)

Annie etrafına 15 saniye boyunca ateşten bir kalkan yapar ve bu kalkan annie nin magic resistance ve armorunu 10 / 20 / 30 / 40 / 50 + ability power.Ayrıca annie ye saldıran düşmanlara (büyük ihtimalle sadece yakından saldıranlara vuruyordu ama emin değilim) 20 / 30 / 40 / 50 / 60 + ability power vuruyor.Bölgede daha uzun süre kalmamızı sağlıycak olan sağlam bir spell.Çoğu kişi tarafından gereksiz görünsede daima bu spelli açık tutmaya çalışın zira olası bir gangda önce ayınızı sonra Incirnerate spellini yaparak rakip takımın büyük oranda hasar almasını sağlıyabilir aynı zamanda stunladıysanız rahatça kaçabilirsiniz.

Annie - Big bad teddy
    Summon:Tibbers(120 saniye cooldown)

Annie hedef aldığı yerden bir ayı çıkartır ve çıktığı yerdeki düşmanlarına 200 / 325 / 450 + abilty power vurur.Ayı 1,200 / 1,600 / 2,000 health ve 80 / 105 / 130 attack damage e sahiptir.Ayrıca yakınındaki düşmanlara sürekli magic damage vurur.Ölümcül ayı vuruşumuzu ayı yapan skille geldik :D.Benim için annie nin bütün eğlencesi burda.Rakip üzerinize koşuyor sonra BOOM! Kocaman bir ayıyı görüyor fakat oda ne.1.75 saniyeliğine stunlanan düşmanınız daha '' noluyo la '' diyemeden tahtalı köyü boyluyor.Teamfightlarda stunu hazırladıysanız bu ayıyı çıkarıp bütün rakip takımı stunlayıp takım arkadaşlarınıza büyük yardımda bulunabilirsiniz.Ayrıca AoE damage ide küçümsenicek cinsden değil.Oldukça sağlam vuruşa sahip olan bu skill bide yetmezmiş gibi etrafındaki düşmanlarına sürekli magic damage vuran ve onları oyalıycak bir ayıcık.

Artıları.

*Teamfightlarda çok etkili.
    *Ayıcık.
    *Skillerinin kısa cooldown süreleri.
    *Molten Shield ile sizi diğer magelerden daha dayanıklı yapıyor.
    *Çok kolay kill alabiliyorsunuz.
    *Bölgede uzun süre durmanızı sağlıycak skilleri.(Disintegrateyle minionlara son vuruşu yapmak buna bir örnek olabilir)
    *Yüksek AoE damage i.
    *Sesi.
    *Orta bölgede alamıycağı champion sayısı çok az.

Eksileri.

*Takımınızda carry veya tank yoksa işiniz çok zor.
    *Rakip takım deneyimliyse sizin stun atıp atmıycağınızı öğrenir ve sizi arkasında durduğunuz o koca tankın arkasında 2 dakkada yer.
    *Eğer 2 kişi bölge tutuyorsanız ve karşıda stealth özelliğine sahip bi champion varsa ilk olarak size odaklanırlar ve gene ölürsünüz.
    *Dikkat gerektirir.Daima herşeye karşı hazırlıklı olmalı ve stununuzu hazır tutmalısınız yoksa tek gangda işiniz biter.

Build.

Annie - Big bad teddy

Archangel staff.

+400 Mana +25 Mana Regen per 5 sec +45 Ability Power Passive: 3% of your Max Mana is converted to Ability Power. UNIQUE Passive: Each time your Champion uses an Ability their Maximum Mana will increase by 4 Mana. This effect has a 3 second cooldown.

Daima stunu hazır tutmalıyız ve bu nedenle bu itemle başlarsanız büyük bir avantaj elde etmiş olucaksınız zira skill kullandıkça maximum mananız artıyor ve mananın %3 ünü ability power yaptığı için skilleri yaptıkça ability powerınız ve mananız artıyor.Verdiği mana rege. ile bölgede daha uzun süre kalmanızı sağlıyor.(İsterseniz rod of ages lada başlıyabilirsiniz tamamen size kalmış.)

Annie - Big bad teddy

Sorcerer shoes.

Enchanced movement 2.UNIQUE PASSIVE: +20 magic penetration.

Oyunda magic peneration veren nadir itemlerden.Kesinlikle bunu almalısınız.

Annie - Big bad teddy

Void Staff.

+70 Ability Power UNIQUE Passive: Spells penetrate 40% of the defender's magic resist.

Karşı takım sizin oldukça sağlam vurduğunuzu farketti ve tanklarına magic resist kasmasını söyledi.Fakat oda ne.Magic resistin %40 ı tek bir skille uçtu gitti.Sizin her daim etkili olmanızı sağlıycak bir item.Fiyatının fazla pahalı olmaması nedeniyle kolayca alınabilicek bir item.

Annie - Big bad teddy

Zhonyas ring

+120 Ability Power UNIQUE Passive: Increases Ability Power by 25%.
    Activate:Places you in stasis for 2 seconds, making you invulnerable and non-targetable

Anlatmama gerek yok sanırım.

Annie - Big bad teddy
    ;

Abyssal Scepter

+70 Ability Power +57 Magic Resistance UNIQUE Aura: Reduces the Magic Resist of nearby enemy champions by 20.

Gene magic resist düşüren bir item.Düşürdüğü miktar biraz az olsada verdiği magic resist sayesinde karşı takımın mage lerini size karşı etkisiz bırakıyor.

Son item olarak 2. bir archangel staffa gitmenizi veya Rylais scepterı öneririm.

Skillerin sıralaması.

http://leaguecraft.com/skiller/Annie/wqeqqrweqqrwewwree

Masteries.

http://leaguecraft.com/masteries/0103401132320100000000000000013004010000000

Runeler.

Annie - Big bad teddy
    Greater Quintessence of Potency +4.5 ability power x3

Annie - Big bad teddy
    Greater Glyph of Celerity -0.05% cooldowns per level x9

Annie - Big bad teddy
    Greater Mark of Insight +0.95 magic penetration x9

Annie - Big bad teddy
    Greater Seal of Intellect +6.89 mana x9

Runelerin hepsi itemlerle birebir bağlantılıdır.Herhangi bir sorunuz öneriniz şikayetiniz olursa bu konu altında yazınız.

Speller:

Ganglarda ilk hedef siz olcağınız için Flash almanızı ve masteriese göre 10 ap bonus veren Igniteyi almanızı öneririm.

'' OMFG WTF IS THAT?!''

''Deadly bear combo''

Edit: O kadar ayı combosu yazmışım comboyuda yazıyım bari.

Malzemelerimiz : Bir adet ayı, hızlı parmaklar, deneyimsiz bir rakip, 100+ ability power(pek önemli değil ama öldürmenizi kolaylaştırır)yeterli mana.

Hazırlanışı: Önce stunumuzu hazırlıyoruz(rakibin üzerinde hazırlanmasını öneririm) rakibin geldiğini yavaşdan yanına gidiyoruz ve farm yaparmış gibi davranıyoruz.Tibbers skillini hazır tutup rakibin range alanına girmesini bekliyoruz.Rakip girdiği anda ayıyı çıkarıp sırasıyla W ve Q skillerini yapıyoruz.Eğer rakip melee ve size saldırmaya yöneliyosa E skillini basıp ona daha çok hasar verebilirsiniz.Ölümcül ayı combosu hazır.Yanına biraz kızarmış Yi biraz Heimer süslemek için kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok--- -- 26 Ağustos 2010; 23:42:46 >

• Annie'yi de arada kullanırım güzel hero. Çok güzel olmuş rehberin, eline sağlık Yalnız sesi bana eksi yönde etki ediyor
  • Yorumun için sağol.Sesi harikadır annie nin hele stunu hazırladıkdan sonraki gülüşü bitirir beni :D
  • güzel build olmuş ve bencede sesi harika özellikle "have you seen my bear, Tibbers?"
  • base'de 5 skill atarsan 5. stun atar . base'de boşu boşuna stun atmış olursun. annie 5. skillde stunlar 6. da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

base'de 5 skill atarsan 5. stun atar . base'de boşu boşuna stun atmış olursun. annie 5. skillde stunlar 6. da değil.

Tam ben yazıcaktım önce guide ı bi okuyim dedim
  • Düzelttim sağolun uyardığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Annie en sevdiğim caster, stun hazırlanmış halde q-w-ignite ile early game'de kolay kill alır.
  • adam yanlış yazmış 5. skill'in stun olduğunu ama güncelleme ile doğru oldu sanırsam artık 4. skill stun veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

adam yanlış yazmış 5. skill'in stun olduğunu ama güncelleme ile doğru oldu sanırsam artık 4. skill stun veriyor

Adamin kemiklerini sizlattin farkindamisin ?
  • İbrahim Tatlıses başından vurulmuş beyler

@ Monkey
    http://www.sobafire.com/lol_turkce_build_annie-kucuk-kiz-deyip-gecmeyin-siker-537.html
    http://www.sobafire.com/lol_turkce_build_annie-annie-daughter-of-the-flame-246.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1r4t3s -- 26 Nisan 2012; 12:28:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

adam yanlış yazmış 5. skill'in stun olduğunu ama güncelleme ile doğru oldu sanırsam artık 4. skill stun veriyor

Farkındayım :) ya annie ' de kendimi geliştirmek istiyordum kurcalaken buildleri farkettim ama tam emin diilim 4 skill ' de bir stun oldu dimi artık :)
  • Aslina bakarsan su sekilde oldu. Onceden 5 tane atip 6nci da stun vuruyordun. ve Stun vurunca pasif sayin tekrar 1 oluyordu. Simdi ise su sekilde oldu. 4 tane skillden sonra 5nci vurusun stun ve stun vuran skill in pasifi 1 yapmiyor stundan sonraki skillin ile pasifin sayisi artiyor.
  • quote:

Aslina bakarsan su sekilde oldu. Onceden 5 tane atip 6nci da stun vuruyordun. ve Stun vurunca pasif sayin tekrar 1 oluyordu. Simdi ise su sekilde oldu. 4 tane skillden sonra 5nci vurusun stun ve stun vuran skill in pasifi 1 yapmiyor stundan sonraki skillin ile pasifin sayisi artiyor.

daha mantıklı olmuş bilgilendirme için sagol gücell
  • quote:

Yılın hortlarından birisini yaptın hani

Şaka bir yana en sevdiğim AP mid Championlarından *-*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaelvin

quote:

aslında hort değil millet gibi yeni konu açmaktansa sabit konuya yazmak daha mantıklı geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaelvin

quote:

aslında hort değil millet gibi yeni konu açmaktansa sabit konuya yazmak daha mantıklı geldi.

Aynen bende katılıyorum bende pek annie oynamazdım weste geçtikten sonra tüm heroları denemeye başladım anniede baya hoşuma gitti genelde iyi oyunlar çıkarmama rağmen geçende forumdan bir arkadaşla beraber girdik lvl 30 arkadaş benim hesapta runelerde yoktu karşımdaki galioyla baya hırpalamıştı beni arkadaşa rezil olmuştum benimde işime yarayacak bu konuyu hazırlayan arkadaşın eline sağlık

• quote:

quote:

quote:

Farkındayım :) ya annie ' de kendimi geliştirmek istiyordum kurcalaken buildleri farkettim ama tam emin diilim 4 skill ' de bir stun oldu dimi artık :)

Anniede kendini geliştirmek nedir kanka ya :D q+e+r yapıon adam ölüyo zaten gerisi yeteneğine kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

quote:

quote:

Anniede kendini geliştirmek nedir kanka ya :D q+e+r yapıon adam ölüyo zaten gerisi yeteneğine kalmış.

Ya abi biliyorsun ben rumble'cı adamım mid ' de zorlanıyorum farm yapmakta ve build olarak ne yapacağımı bilmiyorum ha biliyorum elbette profesyonel değilim hani karşıma hangi hero gelirse ne item alacagım sıf u 6 itemle oynanmaz oyun anlamışsındır abini umarım ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

quote:

quote:

Ya abi biliyorsun ben rumble'cı adamım mid ' de zorlanıyorum farm yapmakta ve build olarak ne yapacağımı bilmiyorum ha biliyorum elbette profesyonel değilim hani karşıma hangi hero gelirse ne item alacagım sıf u 6 itemle oynanmaz oyun anlamışsındır abini umarım ;)

Anladım ab i anladım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.