Şimdi Ara

Alınık Samsung i9000 Galaxy S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefondan almak niyetindeyim. Yalnız garanti varsa garantili yoksa en azından dükkan garantili ( Bilinen ve adam gibi bir firma )
    bir makine istiyorum.

İnternette şöyle bir ilan gördüm Damar iletişim adında ama güvenenemedim. Firma hakkında bilgisi olan var ve paylaşırsa sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-samsung-samsung-i-9000-galaxi-2-yil-adiniza-garantili-ve-faturali-30432794/detay

Tekliflerini lütfen pm'den.

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corvus_corvusan -- 26 Ağustos 2010; 19:55:07 >

• merhabalar dükkan garantisi diye birşey yoktur, çünkü alıcağınız cihaz sıfırdır, sahibinden ve forum dh üzeri biçok alışverişim olmuştur,

cihazı benden alın demiyorum ancak dükkan garantisi diye birşey yoktur, çünkü telefonun yedek parçası zaten yoktur,kullanıcı cihazınızı nasıl tamir edecek mümkünatı yoktur, tamir oldumu zaten cihaz foldaş olucaktır, sattığım cihazlar avrupa garanti belgeleri ile teslim ediyorum bir durum oldugunda yakınınız ile avrupaya göndererek avrupa ülkelerinde garanti kapsamında cihaıznızı tamir ettiriniz , faturası garnati belgesi mevcuttur, lüfen dükkan garantisi diye birşeye aldanmayın, çünkü tanıdıkları tamircilere göndermekten öte hiçbirşey yapamazlar..

iyi alışveriş

salih selvi
    535-476-63-88 samsung i9000 sıfır güvenlik bandı açılmamış kayıtsız 1.130 türk lirası, kayıt ettirebilirim görüşünüz lütfen,

• verilen arkadaşım malı yerinde gör . Her yönü ile belgelerini incele . en temizi budur.

veya GET ile alış verişi tercih edersen 3 gün içinde yine inceleyerek iade hakkın var.
  • tabiki ürünü açıcaksınız sim kartınızı takıcaksınız merak ettiğiniz testleri yapabileceksiniz, avrupadan alınmış faturası güvenlik bandını ilk kez açacağınız kutu içeriği ile hiçbir sorun yaşamayacağınız konusunda sizi temin ederim,

istanbul/kartladan elden alışveriş yapabiirizi,

iyi alışverişler
    12 yıl önce açıldı
    takaslık htc desire s
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.