Bildirim
Gamescom 2010 - Mad Catz Röportajı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
conntrollerlerin geldiği son nokta.çok özenmişler.bravo. -
Adam gençliğinde pehlivanmış heralde. -
bsc ekibi mafia 2 video incelemesini bekliyoruz.kısa sürede eklerseniz seviniriz. -
quote:
bsc ekibi mafia 2 video incelemesini bekliyoruz.kısa sürede eklerseniz seviniriz
oyun türkiyede 27 sinde çıkınca inceleme yaparlar -
Artık madcatz'i mağazalarda görmek istiyoruz :) -
şuraya bak editor türkçe soru soruyo adam ingilizçe cevap veriyor önçeden hazırlanmıştır ama editorde ne soyleyecegini bi ezberlemeli. -
Güzel röportaj olmuş, Erdinç Bey teşekkürler. Her ne kadar çalamayacakta olsam ben Pro Guitarı çok beğendim. CoD ürünleri de oldukça güzel. -
Teşekkürler BSC :)) -
Gamepad şahane görünüyor. Alasım geldi cidden.
5.1 kulaklıkta enfes birşeye benziyor ama elimde 5.1 kulaklık olduğu için (PC, PS3, XBOX360 destekli) o yüzden ihtiyaç duymayacağım gibi bu kulaklığa ama çoğu kişinin alacağından eminim. -
mouse ve gamepad enfes görünüyor. -
Black ops Controlleri ve headseti harika.Zaten Headset'e ihtiyacım var zaten.Fiyatıda uygunsa alabilirim.Gamepad in ps3 için olanını göremedim.Eğer güzel olursa onuda alablirim. -
Bence oyun piyasasının en kaliteli aksesuarlarını çıkaran firma. Tritton'u da satın almışlar, çok şaşırdım. Çıkaracağı kulaklıklar da gayet kaliteli olacak anlaşılan -
BSC videoları zaten geç açılıyordu ttnetin 512 darbesinden sonra izlemek imkansız -
Öncelikle röportaj için teşekkür ederiz. Bu ürünlerin Türkiye'ye gelmesi harika ve yabancıların Türkiye'de büyük bir oyuncu kitlesini sahip olduklarını bilmeleride güzel. Umarım fiyatları diğer ülkelerle aynı fiyatta olup uygun olur -
madcatz mağazası var mı? -
sağol erdinç abi en kızsa zamanda madcatz ürünlerini bekliyoruz -
fightstickler hakkında da soru sorsaymışsınız keşke -
iyi güzel düşünmüşler -
arkadaşlar madcatz ürünlerini nerelerde bulabileceğimiz hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?
Benzer içerikler
- fm 25 mobile
- gta 5 enhanced sistem gereksinimleri
- keçi simülatör
- squid game oyunu netflix
- death stranding 2 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X