Şimdi Ara

Sharp'dan Blu-ray kaydedebilen LED TV ailesi: LED AQUOS DR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Japonya merkezli elektronik üreticilerinden Sharp, LED AQUOS DR serisi yeni televizyonlarını duyurdu. LED tabanlı olan yeni nesil televizyonlar, ikisi dijital ve biri analog olmak üzere üç TV alıcısı, 500GB DVR depolama alanı ve Blu-ray kaydedici gibi gelişmiş özelliklerle geliyorlar. Alıcılardan biri ile tv yayınları takip edilirken, diğer iki alıcı ile iki farklı yayını kaydedebilen LED televizyonlar, tek bir buton ile Blu-ray kaydı da yapabiliyorlar. 32-inç ve 40-inç olmak üzere iki farklı boyut seçeneğine sahip olan AQUOS DR serisi televizyonlardan büyük olan model Full HD çözünürlük desteği sunarken, küçük olan model ise 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü desteklemekte.


    Özel bir video düzenleme programına, ağ bağlantı yeteneğine, 10 Watt gücünde iki adet entegre hoparlöre, çok sayıda AV bağlantı seçeneğine ve WiFi erişimi için opsiyonel USB adaptörüne sahip olan televizyonların Ekim ayı içerisinde 2200$ (32-inç), 2750$ (40-inç) olarak belirlenen son kullanıcı satış fiyatlarıyla Japonya'da kullanıma sunulmaları bekleniyor.
















  • gelde Can beyi arama Sharp için
    Bu işin ustası Üstad Albanidir.

    BU yeni Sharp içinde onun bloğunda yada alman sitesinde epeyi zaman önce çeşitli bilgileri vermişti diye hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocmail -- 24 Ağustos 2010; 22:15:01 >
  • Biraz daha şişman olsa projeksiyon tv olacakmış
  • aynen katılıyorum..
  • binek model olmuş
  • Arkadaki çıkıntı biraz abest kaçmış.
  • arkası hariç onun dışında süper !
  • sharp hala hayatta mı yaav..ürünlerinin kaliteli olduğunu biliyorum ama bu tv biraz hantal oolmuşş
  • Limuzin gibi olmuş.
  • paneli oledmi acaba..sanırım bu televizyon neden sharp'ın bittiğini göstermekte(: dizayn,arge sıfır hiçmi piyasada samsung,philips,lgden felan örnek almamış bu adamlar..
  • saçmalıyosunuz! ilk bakılması gereken yer panelken arkasndan bahsediosun bu led sisteminin en büyük özelliği sarı led ışık sistemi eklenmesidir. yani hem full arkadan ışıklandırmalı hemde diğer tvlerde rgy iken bunda rgb(y)'dir . Buda büyük oranda görüntüye yansımaktadır.
  • kayıt özeliği en iyi tarafı.
  • sağa çekşyor devrilicek neredeyse :)
  • Sharp kalite olarak tamam ama ya servis. Cihazların doğru düzgün bir internet sitesi bile yok. Ürün tanıtımlarını alışveriş sitelerinden alıyoruz oda her biri farklı. Örnek Electrowoldde model no 40 le 704 istanbul bilişimde 705 başka yerlerde 700 hangisi nerden bileceğiz.
  • arkadaşlar sharp inanılmaz kalitede bir led aquos quatron piyasaya sürmüş.bence tüm zamanların en iiyilerinden biri sharp led.siz boşverin dizaynı falan tablo almıyorsunuz led alıyorsunuz.panel inanılmaz güzel görüntü ise olağanüstü kaliteli quatron serisi gerçek sarı rengi kullanıyor diğer renklerke gerçek sarı birleşince tüm zamanların en iyi görüntüsü çıkmış ortaya.sharp sharptır arkadaşlar made in japan made in japandır,,unutmayın ki panelini de kendi üretiyor toplama değil yani.alacaksanız 117 ya da 127 ekran alın ve mutlaka quatron seririnden alın birdaha başka tv izlemek istemezsiniz.benim için tevin arkasının bi önemi yok ben görmeyeceğim arkasını duvar görecek.önü önemli arkadaşlar alın iananın bana sharp,,teknolojiye ayak uyduramayan(görüntü işinde)phılıps'ten,,koreli tamamen aletin görünümünü şıklığını ön plana çıkararark milleti kalitesiz tvlerle kandıran samsungtan,,japon olmasına rağmen tepkime süreleri çok yüksek olan 4-5-6ms gbi toshibalardan,,çok ama çok daha mukemmel bir led.alternetif olarak sadece sony derim,sonra da panasonic.kolay gelisn.




  • tasarımı akıl almaz kötü
  • Gereksiz göz boyama, ihtiyacı olan gider açıktan Blu-Ray kaydedici alır, entegre oynatıcıları ne TV'lerde nede ses sistemlerinde gerekli bulmuyorum.

    Ayrıca bu kalınlıkta bir TV'yi duvara astığınızda vereceği iğrenç manzarada cabası.
  • Aşırı Mantıksız Bişey Gerçekten Fuzuli Maliyet Ayrıca. AVR+Player Yerine Combo Sinema Sistemleri Gibi Birşey Buda Düz Mantık...
  • Beyler kusura bakmayın ama yazmadan geçemiyorum!

    -Sharp nedir,bir kere hiç bilmiyorsunuz;yukarıdaki yorumları okuyunca sadece güldüm

    -Bahsedilen model benzeri panelleri zaten Sharp 3 sene önce çıkardı ve Japonyada hem tutulan hemde devam eden bir seri olarak gitmektedir!
    bu adamlar sen beğenesin diye panel üretmezler! pazarlarıda 3 tanedir;gerisi onlar için panel işinde sadece "hikayedir"!!!
    Zaten bundan dolayı herifler örneğin bizim Kıtamıza hiç bakmazlar bile!

    -TFT-LCD tekniğinde ve teknolojisinde;bütün Modül ve Panel üreticileri bu sisteme ait teknikleri/teknolojileri Sharp tan Lisans kiralayarak
    üretim yaparlar;onlarca değil yüzlerce Lisans vardır bunların elinde;Sharp bunu satsa yine köşe olur(oluyor zaten)

    Madem konu ilginizi çekmiş ve bir şeyler yazacaksınız o zaman önce öğrenin sonra bunları bizlere verin!
    Kaldıki Sharp Avrupada neredeyse hiç bilinmeyen bir üretici olmasına rağmen böyle "çok iddialı"" sözüm ona yorumlar yine
    tabiki komik olmaktadır!!
    Dolayısıyla mecbur değilsiniz bir şeyler yazmaya!

    Yukarıda bazı arkadaşlar zaten işi belliki "geyiğe" vurmuşlar bu yaptıkları çok teknik derin yorumlarıyla!!!

    Bari bir şeyler yazacaksınız konuya ve Sharp a dair yazında;yazdıklarınız kabul görsün ama bu yazdıklarınız öncelikle konuyu açan Sn.FX57 e saygısızlık/haksızlık
    olmaktadır;neyseki bu arkadaşlar böyle derin yorumlara cevap vermiyorlar!!! yoksa başlık,genelde bir "DH Klasiği" olan(özellikle TV Bölümünde)boş tartışmalar,
    hakaretler,alay etmeler v.s ye varırdı!!

    Saygılar++




  • albani hocam biz cihazı dış görünümüyle eleştirdik sharp modüllere ve sharptaki teknoloji,oatentlere elbetteki lafımız yok,sadece bu işte tasarımında var olduğunu söylemek istedim,teknik kısımla ilgili yorum,idaa yok okuduğum kadarıyla...Ayrıca seninde dedğin gibi phil ve sony'nin sattığı sharp modül bile zengin olmalarına yeterde artar bile..tasarım bence sıfır(: ben beğeneyim diye elbette yapmazlar ama kıral ne yazikki çıplak:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.