Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.417
Cevap
72
Favori
314.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ratumix

    eskişehir espark avm migros a çok güzel laptop sehpaları gelmiş 25tl den satılıyor.direksiyon standı için kullanmaya birebir.ben birtane aldım şuan işim var ilerleyen saatlerde resmini koyarım.

     .::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::.
  • ya beyler nolursunuz ya biriniz bana site söylesin ya hangi siteye baksam stokta yok diyor bana 30 ocak a kadar gelecek yada şu anda olan bi site söyleyin bide her hangi bir sitede kapıda ödeme yapabiliyoz mu
  • arkadaşlar bende 2 gündür heryerde deli gibi arıyorum bu direksiyonu :( hiçbiryerde bulamadım. İstanbulda elden alabileceğim herhangi bir yer bilen varsa söylerse gerçekten çok büyük sevaba girecek. sinirlerim bozuldu valla 2 ay önce heryerde varken şimdi yok :(:(
  • Starcity Teknosa'da görmüştüm en son. Teknosalarda bol miktarda var arkadaşlar.
  • Arkadaşlar açtığım konuya yardımcı olabilecek var mı acaba ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_46058619/tm.htm
  • Liste güncellendi, 99 kişi olmuşuz, bakalım 100. kim olacak :)
  • @Balci1941 yardımların için teşekkürler...
  • beyler kartal maltepe civarinda bu ürünün satıldığı bi elektronik mağaza var mı?
    bugun bostancıda electroworld,vatan ve yenı sahrada media markt ı dolaştım bulamadım..
    1 haftadırda arıyorum maaşallah..
  • arkadaşlar ben driving force gt kullanıyorum. direksiyonu sıkıştırırken ayaklardan biri kırıldı. acaba bu garanti kapsamına girermi yada bu ayağı teğmin edebileceğim bir yer varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deumos

    Arkadaşlar açtığım konuya yardımcı olabilecek var mı acaba ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_46058619/tm.htm


    Arkadaşlar hala aynı sorun ile uğraşmaktayım , bir fikri olan yok mu ?
  • Arkadaşlar ben 1 aydır bu ürünü kullanıyorum. F1 2010 ve Dirt2 gerçekten güzel oluyor. Aklıma bir soru takıldı sormak istiyorum. F1 2011 çıkınca bu ürünü destekleyecek mi? Yani oyunlar çıktıkça biz Driving Force GT ile oynamaya devam edebilecek miyiz? Cevaplarsanız sevinirim.
  • arkadaşlar nette bakıyorum hep stoklarda kalmadı diyor bu direksiyon için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

    Starcity Teknosa'da görmüştüm en son. Teknosalarda bol miktarda var arkadaşlar.

    Cevap için teşekkürler:) 2 gün önce Palladiumda buldum. Sonuncuyu almışım:) Sonunda muradıma erdim. Çok güzel bi alet, özellikle Test Drive Unlimited oynarken verdiği his mükemmel:) Listeye benim adımıda ekleyebilirsiniz:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozerhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

    Starcity Teknosa'da görmüştüm en son. Teknosalarda bol miktarda var arkadaşlar.

    Cevap için teşekkürler:) 2 gün önce Palladiumda buldum. Sonuncuyu almışım:) Sonunda muradıma erdim. Çok güzel bi alet, özellikle Test Drive Unlimited oynarken verdiği his mükemmel:) Listeye benim adımıda ekleyebilirsiniz:)

    kardeş nerden aldığını söylermisin hangi mağaza teknosadan mı kaç tl ye aldın ben de al cam haftaya malum karne ışte
  • arkadaşlar merhaba.. tüm konuyu okudum benimle aynı sorunu yaşayan bir kişiyi gördüm ona da cevap veren olmamış anladığım kadarıyla.. direksiyon gayet hoş ps3te kullanıyorum gt5 oynuyorum.. çok memnunum ancak şöyle bir sıkıntı baş gösterdi.. fren takılı kalıyor.. fiziksel olarak bir takılıp kalma durumu gözlenmiyor ancak oyunda bildiğiniz arabanın fren lambaları yanıyor ayağımın pedalla alakası olmamasına rağmen.. alttan dürtünce düzeliyor sonra yine basıp çekiyormuşum gibi yanıp sönüyor fren lambaları ve fren yapıyor araba.. anlamadım neden.. sinir bozucu olmaya başladı çünkü tahmin edebileceğiniz gibi zevk alamıyorum oyundan.. vatandan aldım 2 hafta önce.. gidip onlarla kavgaya tutuşmadan önce sizinle paylaşmak istedim.. teşekkür ederim yanıtlarınız için şimdiden..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duranek

    arkadaşlar merhaba.. tüm konuyu okudum benimle aynı sorunu yaşayan bir kişiyi gördüm ona da cevap veren olmamış anladığım kadarıyla.. direksiyon gayet hoş ps3te kullanıyorum gt5 oynuyorum.. çok memnunum ancak şöyle bir sıkıntı baş gösterdi.. fren takılı kalıyor.. fiziksel olarak bir takılıp kalma durumu gözlenmiyor ancak oyunda bildiğiniz arabanın fren lambaları yanıyor ayağımın pedalla alakası olmamasına rağmen.. alttan dürtünce düzeliyor sonra yine basıp çekiyormuşum gibi yanıp sönüyor fren lambaları ve fren yapıyor araba.. anlamadım neden.. sinir bozucu olmaya başladı çünkü tahmin edebileceğiniz gibi zevk alamıyorum oyundan.. vatandan aldım 2 hafta önce.. gidip onlarla kavgaya tutuşmadan önce sizinle paylaşmak istedim.. teşekkür ederim yanıtlarınız için şimdiden..
    Euro Truck Simulator'dede hemen hemen aynı sorun var...
    Oyun içi EL freni sık sık takılı kalıyor... ve Araç içinde el freni ışığının titrediğini görüyorum...
    Sürekli tır duruyor kalkıyor çok saçma bir durum...
    Çözemedim bu sorunu...




  • Benide ekleyebilrsinz birkaç haftadır kullanıyorum gayet memnunum genelde tır oyunlarında kullanıyorum ayarları iyi yapınca herşey harika hatta 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 de videomda var burdan izleyebilrsiniz DFGT ile çektim.

    http://www.youtube.com/watch?v=OslyI1GclbE
  • Diresiyonu Test driver unlimited (TDU) oyunu için almıştım daha önceden bliyordum momo ile oynamıştım bu oyunu ama driving forceile bi başka güzl oluyorbu oyun heleki ayarları yapıldığı zaman :) 260 dereceye ayarladım direksiyonu birde diriving forceyi açtım direksiyon sertleşti aynı bizim kartal gibi :) birazayarlarıylada oynadım %120 %125 flan yptm bazılarını birde bmw m3, dacia, lancer, subaru gibi araçlar ekledim oyuna varya tadından yenmez oldu sabahtan akşama kadar :) takılıyorum motorların peşine M3 le heryer toz duman oluyor :) Birde sorum olacak bu oyunu hiç internet üzerinden online olarak veya hamachi vs gibi programlarla arkadaşlarıyla oynayanlar varmı acaba en çok bunu istiyorum ordaki arabalar artık sarmıyor virajlarda flan çok yavaşlıyorlar böyle gerçek kişilerle oynanırsa çok daha zevk vericek oyun aranızda varmı bunu yapan arkadaşlar?
  • grid,dirt2,lfs,f12010,rfactor yapabiliriz gibi duruyor :D
  • 2. el almayı düşünen varsa DFGT direksiyonumu satabilirim(G27 almayı düşünüyorum)..İlgilenenlere duyurulur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 25 Ocak 2011; 0:08:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.