Giriş | |
|
|
|
5 Ocak 2006; 18:26:53
|
|
|
bende casper m 500 kullanıcısıyım herşeyiyle mükemmel bir cihaz bazı proğramları yükledim sorunsuz çalışıyor ancak telsimde tv seyrettmek için mms ayarlarını tam olarak yaptım ancak bir türlü realone ı makineye kuramıyorum yardım bekliyorum bilen varsa anlatsın lütfen
|
|
5 Ocak 2006; 20:04:22
|
|
|
|
Benim bir sorum olacak arkadaslar bu m500 e uyan dvd oynatma (film klip vs.)oyun tollkit gibi full programları nereden bulabilirim
|
|
|
|
|
6 Ocak 2006; 8:51:17
|
|
|
Beyler bende sonyericsson p910 var 512 mb cardı ile birlikte 1 sene garantili casper hand office ile takas etmek istiyorum ilgilenenler pm atsın. Bu arada bu maknanın pil durumu nedir. P910 da 1 saat konuşma ile 8 gün bekliyor.
|
|
|
6 Ocak 2006; 10:12:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz Beyler bende sonyericsson p910 var 512 mb cardı ile birlikte 1 sene garantili casper hand office ile takas etmek istiyorum ilgilenenler pm atsın. Bu arada bu maknanın pil durumu nedir. P910 da 1 saat konuşma ile 8 gün bekliyor. casperde de 8 saat konuşma ile 1 gün gider ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOND -- 6 Ocak 2006 10:21:19 >
|
|
6 Ocak 2006; 10:19:19
|
|
|
eminmisin ? 8 saat konuşma süresi bence çok çok güzel gerçekten pil performansı bu mudur şaka gibi geldide :)
|
|
|
6 Ocak 2006; 10:22:29
|
|
|
ilk aldıgımda fena değildi 2 2,5 gun kadar kullanabiliyordum ama fazla kullanamadım acıkcası
|
|
6 Ocak 2006; 11:25:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KOND ilk aldıgımda fena değildi 2 2,5 gun kadar kullanabiliyordum ama fazla kullanamadım acıkcası yani farzı muhal hiç oyun müzik video gibi şeyleri açmasan telefon olarak kullansan 3 gün giderse aslında yeterli bana göre. gerçi asıl sorun p910 u elden çıkarmak
|
|
|
6 Ocak 2006; 14:18:42
|
|
|
yyyyyyaaaaaa bende casperın türkçe paketi var isteyene verebilirim.....
|
|
6 Ocak 2006; 18:45:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz yani farzı muhal hiç oyun müzik video gibi şeyleri açmasan telefon olarak kullansan 3 gün giderse aslında yeterli bana göre. gerçi asıl sorun p910 u elden çıkarmak neden? p910 başarılı bir cihaz zannediyordum. hatta az daha alacaktım, casper aldım. sorun ne?
|
|
6 Ocak 2006; 18:51:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sdayangac quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz yani farzı muhal hiç oyun müzik video gibi şeyleri açmasan telefon olarak kullansan 3 gün giderse aslında yeterli bana göre. gerçi asıl sorun p910 u elden çıkarmak neden? p910 başarılı bir cihaz zannediyordum. hatta az daha alacaktım, casper aldım. sorun ne? esasında cihaz çok başarılı özellikle telefon olarak. Konuşma ve bekleme süresi oldukça güzel, q klavye ve nümerik tuş takımının olması ile mükemmel. Sonyericsson olması çok çok daha güzel her şeyiyle iyide bende windows hastalığı var. Bundan önce mpx200 kullanıyordum sonra bunu aldım bende casper alacaktım sonunda bunu aldım daha ucuza geldi çünkü. 1 sene garantisi var hala. Bir tek takıntım var windowsa yoksa telefonda herhangi bir sorun yok.
|
|
|
6 Ocak 2006; 23:01:19
|
|
|
beyler şimdi olaya casper markası olarak bakarsak bu söyledikleriniz dogru olabilir ama herkes tahminimce bunun gercek markasının ETeN (http://www.mobiletechreview.com/e-TEN-M500.htm) oldugunu bilir (yani en azaından arastırmıssınızdır aslında bende bu aile ye yeni dahil oldum)cunku bizlerde TÜRK malıysa kötü demek malesef artık alıskanlık yaptı.vede herkes haklı yasadıklarımızdan dolayı mesela herkesin casperı arayıp tekndik destek servisine ulasmak isteyip veya ulasıp ama bir cozume ulasamadıgı gibi olaya bu sekilde bakarsak dogru fakat bu makineden ne istediğimize bakarsak tahmınımce cogumuzun beklentilerini karsılıyor gibi geliyor bana bana gore cok kullanıslı mantık pc gibi adı üstünde değilmi pocket pc birde su wi fi wirles olayını cozersem dahada mutlu olacagım benim sizlerden bir ricam olacak bu wi fi olayı acaba bunu nereden buluruz wi fi+ sd olarak şimdiden teşekkürler bu arada dosyalarımızı paylasacak bir yer olusturursak sevinirim herkes birbirinin duasını alır İMECE gibi Tarkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parma -- 6 Ocak 2006 23:08:04 >
|
|
|
8 Ocak 2006; 1:46:12
|
|
|
Merhaba arkadaslar m500 türkçe dil paketini arıyorum gönderecek varsa çok sevinirim Yüklediğin oyun ve programları silemiyorum silebileceğim bir menü varmı herkeze teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazam123 -- 8 Ocak 2006 12:19:45 >
|
|
|
8 Ocak 2006; 13:36:16
|
|
|
Merhaba arkadaşlar, handoffice'ime 1gb kingston marka sd kart taktım, cihaz daha önceleri yapmadı şekilde günaşırı kitlenir oldu, reset atmadan kendine gelemiyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç aranızda? sadrazam123, start-->settings-->System-->Remove Programs ile oyun ve programları kaldırabilirsin
|
|
|
8 Ocak 2006; 22:39:45
|
|
|
arkadaslar 3 gun once m600 ume kavustum ama bir turlu jabra bt250v kulakligim ile esleyemiyorum. Bt pin olarak 0000 giriyorum ama pairing failed diye uyari aliyorum. Boyle bir sorun yasayan varmi aranizda m500 yada m600 ile. 1 senedir laptopumla sorunsuz kullandigim kulaklik , basima dert acmasin...
|
|
8 Ocak 2006; 23:19:49
|
|
|
piyasad pocket pc ler için full program+oyun cd ler var temin eden oldumu hiç içinde neler var merak ediyorum...emule de de var ama sıra gelene kadaaaar...indiren olursa haberimiz olsun
|
|
8 Ocak 2006; 23:36:16
|
|
|
arkadaşar tv nasıl izleniyo bu aletle realone falan deniliyo bilen biri aydınlatsın bu cahili
|
|
9 Ocak 2006; 0:51:39
|
| | | |