Şimdi Ara

ps2 usb den hdd le oyun oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
30.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende slim ps2 var, onun gözünü yormak istemiyom ve usb hdd kullanmak istiyorum diyenlere bi rehber. bende çok uğraş harcadım slimde usb hdd için. öncelikle usbadvance ve usbextreme programlar için tuna abime burdan teşekkür ediyorum. şimdi başlayalım.

Size Gerekenler:
    USBAdvance
    USBExtreme
    Download:
    http://rapidshare.com/files/10556222...Rider.rar.html
    Rar şifresi:Ghost Rider

USBAdvance.rar dosyasının içindekini çıkartıyoruz. çıkan bin türündeki imajı bi cdye 4x(yoksa x4 müydü ) imgburn sayesinde yazdırıyoruz(yoksa buradan indirin)(http://rapidshare.com/files/89967493...2.0.0.exe.html)sonra usb hddyi pcye usb kablo aracılığı ile bağlıyoruz. içini boşaltıyoruz.(bildiğimiz sağ tıkla ve sil türünden). boşalttıktan sonra bilgisayarıma girip usb hdd olan sürücüye sağ tıklayıp biçimlendir i tıklıyoruz. ntsf olmasını sağlayarak formatlıyoruz. eğer ntsf formatında ise zaten böyle formatlamamıza geerek yok. bu formatlama ntsf içindir. şimdi usbextreme.rar ın içindekini çıkarıyoruz. çıkan proramı açıyoruz, setup felan değildir direk açılır işlem için. açtıktan sonra programın üst tarafında format bölümünü seçiyoruz. burada formatlama için onay veriyoruz.(zaten bi seçenek var ) ancak formatlama başlıyınca çok uzun süreceğini düşünüyoprsunuz ama 15 saniye bile sürmüyor, bir anda yükleniyor. formatladıktan sonra games installer bölümüne giriyoruz tekrar. burada pcmize hdd ye atıcağımız ps2 dvd veya cdmizi takıyoruz. pc okuduktan sonra ''CD/DVD ROM Drive'' bölümüne pcye taktığımız cd sürücüsünü seçiyoruz. ''Media Type'' bölümüne taktığımız cdnin türünü seçiyoruz(dvd ise dvd, cd ise cd yani). ''Hard Drive'' bölümüne de usb hdd mizin hangi sürücü olduğunu seçiyoruz. son olarak ta ''Game name'' yerine de taktığımız oyunun adını yazıyoruz, isterseniz başka bişey yazın Hazır olduktan sonra ''Start'' diyoruz ve Tamam diyoruz. yüklenmeye başlicak. biraz yavaş olcak tabi, ben tekken 5 i yüklerken ki hali işte:

yüklenme bitince küçük pencere direk yok olmicak. gördüğünüz ''cancel'' butonu ''ok'' butopnuna dönüşcek ve sizde ok diyince pencere yok olcak. oyunumuz artık hdd ye yüklenmiş demektir. ancak oyunların ismi usbextreme ve ps2 de usbadvance de normal ps2 oyun ismi olarak görülcek(yani tekken oyunu ise tekken olarak görülcek). ama pcye hdd ye girdiğimizde örn tekken oyununun ismi çok garip bi isimde bi dosya olucak şaşırmayın, bize usbadvancede okuması yeter bendeki hdd deki oyunlar işte:

şimdi hddye oyunu attıktan sonra usbadvance cd sini ps2 ye takıyoruz. hdd yide ps2 nin usb girşine takıyoruz. ps2 i açıyoruz. çıkan oyun menüsünde ne yapıcağınızı biliyorsunuzdur heralde

clubberkay.. sevgilerimle bi teşekürü çok göremeyin bu link yukardakı usb extreme ve usb advedace linki ikisi bi arda http://rapidshare.com/files/10556222...Rider.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 22 Ağustos 2010; 17:06:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

arkadaşlar linki bi türlü ekleymedim bu programları kolayca google bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    kimse konuma 1 tane bile mesaj yazmadı halbuki ben bunu bulana kadar 2 günün 17 dvd harcadım amapaylaşım yapmak olsun amcaım dedim ama kiymeti yok yinede herkeze teşşkür ederim.
  • sorun yaşadığınz anda pm atın yardımcı olayım

sorun yaşadığınz anda pm atın yardımcı olayım
    arkadaşlar linki bi türlü ekleymedim bu programları kolayca google bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 27 Ağustos 2010; 0:59:38 >

Alıntıları Göster
    kimse konuma 1 tane bile mesaj yazmadı halbuki ben bunu bulana kadar 2 günün 17 dvd harcadım amapaylaşım yapmak olsun amcaım dedim ama kiymeti yok yinede herkeze teşşkür ederim.

Alıntıları Göster
    Eline emeğine sağlık...

Bende de ps2slim var. Yakın zamanda deneyeceğim. Zira ps2 ile tanışmam 3 aydan kısa birzaman oldu. Eski oyunları oynamak istiyordum. Dvd derdinden kurtardın beni, Allah(c.c.) senden razı olsun. Elimde 1tb (ntfs) disk var içindekileri bir yere atamayacak durumdayım. Bilgisayarda çalıştırdığın program diski formatlıyormu yoksa boot dosyalarını mı atıyor. Diske oyun attıktan sonra çalıştırmama gibi bir durum varmıdır? Yani oyunların hepsini desteklermi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackintosh

Eline emeğine sağlık...

Bende de ps2slim var. Yakın zamanda deneyeceğim. Zira ps2 ile tanışmam 3 aydan kısa birzaman oldu. Eski oyunları oynamak istiyordum. Dvd derdinden kurtardın beni, Allah(c.c.) senden razı olsun. Elimde 1tb (ntfs) disk var içindekileri bir yere atamayacak durumdayım. Bilgisayarda çalıştırdığın program diski formatlıyormu yoksa boot dosyalarını mı atıyor. Diske oyun attıktan sonra çalıştırmama gibi bir durum varmıdır? Yani oyunların hepsini desteklermi.

Alıntıları Göster
    Makinanızdaki çipe bağlı. Her çip modeli desteklemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9CA1DA90

Makinanızdaki çipe bağlı. Her çip modeli desteklemiyor.

Alıntıları Göster
    sata mı hdd.
  • quote:

sata mı hdd.

Alıntıları Göster
    2 tb kadar ps2 destekler ama en sağlıklısı 250 gb dır 80 gb yaklaşık 30 tane oyun yükleniyo yane 1 tb fazla ii verim alamasın ama yinde pek bişey fark etmez.

2 tb kadar ps2 destekler ama en sağlıklısı 250 gb dır 80 gb yaklaşık 30 tane oyun yükleniyo yane 1 tb fazla ii verim alamasın ama yinde pek bişey fark etmez.

Alıntıları Göster
    ben 500 gb bi hdd kullanıyorum çok güzel 2 tb kdar denezim haliyle 2000bin gb açması brz uzun suruyo 500 gb 7 saniye de açıyo 250 de 5 saniye den brz daha kısa 1 tb dada 13 saniye açıyo saten normal cd açılımdan hemen hemn aynı
    :D

ben 500 gb bi hdd kullanıyorum çok güzel 2 tb kdar denezim haliyle 2000bin gb açması brz uzun suruyo 500 gb 7 saniye de açıyo 250 de 5 saniye den brz daha kısa 1 tb dada 13 saniye açıyo saten normal cd açılımdan hemen hemn aynı
    :D

Alıntıları Göster
    lensi ölmüş cd okuyamayan ps2ler için ne yapacağız?

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

yeni lens taktıracaksın. 30-35 tl fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 29 Ağustos 2010; 15:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

Alıntıları Göster
    hdd içine atcaksınız iso olarak ps2 takıp reset leyim bidaha aç.

hdd içine atcaksınız iso olarak ps2 takıp reset leyim bidaha aç.

Alıntıları Göster
    korkmayın bu arda desteklemediği oyunlar pek güzel deil saten populer oyunalrın hespni destekliyo god 1 2 pes serisi fifa serisi gta serisi savaş oyunları
    sadece 1 kaç
    oyun 5 tane mi ne yane sorun olmaz.

korkmayın bu arda desteklemediği oyunlar pek güzel deil saten populer oyunalrın hespni destekliyo god 1 2 pes serisi fifa serisi gta serisi savaş oyunları
    sadece 1 kaç
    oyun 5 tane mi ne yane sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    resim nası konuyo acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 1 Eylül 2010; 0:27:48 >

resim nası konuyo acaba

Alıntıları Göster

Alıntıları Göster
    paylaşıma devam...

paylaşıma devam...

Alıntıları Göster
    hertürlü ps2

• quote:

Alıntıları Göster
    Slim PS2 kullanıcıları için çok iyi Kalın kasa da network adaptor ile kullandım yüklemesi felan çok kolaydı, hızıda süperdi USB hdd ile hız sorunu felan olmuyo dimi..?

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Slim PS2 kullanıcıları için çok iyi Kalın kasa da network adaptor ile kullandım yüklemesi felan çok kolaydı, hızıda süperdi USB hdd ile hız sorunu felan olmuyo dimi..?

bende olmuştu ama sorun belki de hdd'nin eski olmasıydı, emin değilim
    benim de sana bi sorum var, ps2 fat'e hdd bağlamak için network adaptör mü gerekiyor ki?

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

ya da memroy card'ını -lensi sağlam bir ps2 ile- free mc boot ile bootlayıp, içine usbadvance'i atıcaksın, memory card'daki boot klasörünün içine de usbadvance'i taışrsan sanırım hdd'den direk açılan sistem yapmış olursun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.