'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 40100 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
bugünkü gazete ekinde gördüm... oldukça iyi fiyat!!! amazon İngiltere fiyatı 540-550TL gibi olduğu düşünülürse garanti ve taksit olayı avantajı ile aradaki fark gayet makul bence... düşünenler kaçırmasın derim...
İşletim Sistemi : Android 2,1 HTC Sense Gsm Özelliği : Var Dijital Kamera : Var Kamera Çözünürlüğü(piksel) : 5 MP Menşei : İthal Ağırlık (gr ) : 118 Artırılabilir Hafıza : Var Bekleme Süresi (saat) : 690 saate kadar Bellek(mb) : 512 MB ROM Bluetooth : Var Boyutlar (cm) : 10,6 x 6 x 1,2 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 240 x 320 QVGA Ekran Tipi : Dokunmatik Garanti Süresi(yıl) : 2 Gprs : Var İşlemci Hızı (mhz) : 528 Konuşma Süresi(saat) : 490 dakikaya kadar Model : WILDFIRE Pil : Li-Ion Renkli Ekran : Var Şebeke Frekansı (mhz) : 850/900/1800/1900 Sms/mms/ems : Var Titreşim : Var Wi-fi (kablosuz Bağlantı) : Var Usb : Var Gps : Var 3g : Var Edge : Var Ekran Boyutu : 3,2"
Antaresteki teknosada vardı,teşhir için koymuşlardı ve fiyat dediğiniz gibi 699/10 idi.Ama sadece o mu vardı sormadım almak gibi bi niyetim olmadığından.
sanırsam bütün magzalar için geçerli arkadaslar.ben bugün beylikdüzü teknosa ya gidip bir tane aldım.telefonu pek kurcalama imkanım olmadı ama gayet hos bir telefon.
sanırsam bütün magzalar için geçerli arkadaslar.ben bugün beylikdüzü teknosa ya gidip bir tane aldım.telefonu pek kurcalama imkanım olmadı ama gayet hos bir telefon.
Amazon'dan alamazsınız. Amazon bu tür ürünleri göndermiyor. Kitap, CD/DVD gibi şeyleri alabilirsiniz oradan. Masraflarına ve risklerine katlanırım diyenler Ebay'e göz atabilirler. 350 dolardan başlıyor fiyatlar. Sim kilitsiz.
Bu fiyata daha iyi özelliklerde bir tel bulmak imkansız gibi birşey bence süper ötesi
Samsung i5700 var. Wildfire'la karşılaştırılınca artı ve eksileri var, hem de daha ucuz (499TL).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 27 Ağustos 2010; 3:23:30 >
Onada Baktımda İşlemci ve Pikseli Daha İyi Sadece , Geriye Kalan Kamera, 3G İnternet Hızı Konusnda HTC Daha İyi.Üstelik Samsungta Multi Touch Yok, Radyo RDS Yok
cep bilgisayarı amaçlı alacaksanız , duruma bir bayan seçer gibi bakın. Dışına bakıp alırsanız içindeki işletim ihtiyacınız olan programlara uyumlu olmayabilir, üzülürsünüz.
yurtdışından cep telefonu getirtmek normalde yasak. Gümrük tespit ederse, kargo paketinizdeki diğer ürünleri bile almanıza izin vermeden koliyi geri gönderiyor. Bölgenizdeki gümrük müdürlüğünden teyit etmeden sipariş vermeyiniz.
Bu fiyata daha iyi özelliklerde bir tel bulmak imkansız gibi birşey bence süper ötesi
Samsung i5700 var. Wildfire'la karşılaştırılınca artı ve eksileri var, hem de daha ucuz (499TL).
Onada Baktımda İşlemci ve Pikseli Daha İyi Sadece , Geriye Kalan Kamera, 3G İnternet Hızı Konusnda HTC Daha İyi.Üstelik Samsungta Multi Touch Yok, Radyo RDS Yok
wildfire için 2.2 update çıkacak, samsung için henüz bir duyuru yok... wildfire livewallpaper destekliyor, samsung desteklemiyor... ben bile bile i5700 aldım :) ama gerçekler bunlar...
Hocam çin işkencesi gibi bu iş bende bilmiyorum ne yapacağım tek istediğimmax 700 liraya bayrama kadar bir cihaz almak ama karar vermek zor o kadar araştırdım elimde koca bir sıfırdan başka birşey yok
wildfire için 2.2 update çıkacak, samsung için henüz bir duyuru yok... wildfire livewallpaper destekliyor, samsung desteklemiyor... ben bile bile i5700 aldım :) ama gerçekler bunlar...
Benim İçin En Önemli Nokta Multi Touch Ve İşletim Sistemi Buda WildFire'da Süper Onun İçin Gerisi Teferruat
geçenlerde HTC touch sormuştunuz sanırım. onun yerine bu cihaz fiyat/performans açısından daha iyi ve yeni bir ürün.
Hocam çin işkencesi gibi bu iş bende bilmiyorum ne yapacağım tek istediğimmax 700 liraya bayrama kadar bir cihaz almak ama karar vermek zor o kadar araştırdım elimde koca bir sıfırdan başka birşey yok
Nokia E serisine baktın mı? E72 ?
Android işletim sistemli olsun istiyorsan HTC al derim, samsungu boşver..
E 72 baktım da android olsun diyorum HTC samsung arasında kalmıştım HTC çözünürlük düşük ne yapacağımı bilmiyorum kaldık ortada bir hafta içinde sipariş vermeliyim
http://www.kimseyokmu.org.tr/ TÜRKİYE SÜPER ŞİKE LİGİ CAHİL HERŞEYİ BİLDİĞİNİ, ALİM İSE HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜR. Kullandığımız kopya program, mp3, oyun, film vb herşeyin arkasında bir emek olduğunu unutmayalım
Arkadaşlar TeknoSA lara gelmiş telefon ama çok az sayılarda var sanırım ben dün aldım çok kurcalamadım, sadece biraz daha hızlı olmasını isterdim gerisi gayet iyi gibi, ve çok şık duruyor.
ama şu beyaz olanına bayıldım...var mıdır teknosa da...
Arkadaşlar dun gece çengelkçy teknosaya gittim almak için beyazı gelmiş ama malesef mağzada yoktu . ödemeyi yapıyorsunuz 2 gün içinde depodan adrese karto yapıyolarmış bende almadım. İyiki almamışım sabah caddebostan teknosaya uğradım ve ellerinde 7 adet beyaz 2 adet siyah varmış gerçi satıcınında haberi yoktu beyazın geldiğinmi söyleyince bi bakim dedi alt kata bodruma indi ve elinde wildfire white ile geldi :))) hemen aldım süper ghörünüşü karizması var suan inceliyorum diamondtım arılandığı için f/p oranı yuksek wildfire ye geçtim şuan mutlu ve memnunum ....
Arkadaşlar dun gece çengelkçy teknosaya gittim almak için beyazı gelmiş ama malesef mağzada yoktu . ödemeyi yapıyorsunuz 2 gün içinde depodan adrese karto yapıyolarmış bende almadım. İyiki almamışım sabah caddebostan teknosaya uğradım ve ellerinde 7 adet beyaz 2 adet siyah varmış gerçi satıcınında haberi yoktu beyazın geldiğinmi söyleyince bi bakim dedi alt kata bodruma indi ve elinde wildfire white ile geldi :))) hemen aldım süper ghörünüşü karizması var suan inceliyorum diamondtım arılandığı için f/p oranı yuksek wildfire ye geçtim şuan mutlu ve memnunum ....
üstad telefon nasıl, memnunmusun, hızı,dokunmatiği nasıl? almayı düşünüyorum bende.
üstad telefon nasıl, memnunmusun, hızı,dokunmatiği nasıl? almayı düşünüyorum bende.
Hocam ben 1,5 aydır kullanıyorum. Telofonun ekranının sürtünmesi biraz kötü yani Desire yada iPhone gibi rahat kaymıyor parmak, tabi abartılacak birşey değil, ama algılaması çok iyi, dokunmatiğinden yana bir sıkıntı yok sadece işlemcisi biraz eksik kalmış bu telefonun. Desirede olan hemen her özellik var, ekran kalitesi Desire ye göre daha düşük, ama bence daha şık duruyor tip olarak. Dediğim gibi sadece işlemcisi yavaş, onu da normalde değil ama arama geldiğinde farkedebiliyorsunuz. Cevaplama yada arama iptal ettiğiniz sırada hissediliyor. Artık o kısım sizin için ne derece etkili olduğuna karar vererek sağlıklı bir tercih yapabilirsiniz.
bu telefonun siyahından iki arkadaşım aldı. ikisi de kafayı yediler pil sorunu yüzünden ve sattılar. bu arada ekranı gerçekten kalitesiz ve bunu görmek için öyle dibine falan da girmek gerekmiyor. bildiğin piksel piksel görebiliyorsun. ama yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi dokunmatiği gayet iyi ve işletim sisteminin genel kullanımı olarak birçok telefondan daha hızlı. en azından benim i5700 daha yavaş bundan
yakın fiyatlarda alternatif göremedim Android ve WM işletim sistemi kullanan. Kamerası hiç olmasa umrumda değil, uygulama çalıştırmada ekrandan problem yaşanıyor mu, kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Ayrıca 6 aydır aynı fiyatta olması aldıktan bir iki hafta sonra indirime girer korkusu yaratıyor. Ama sadece ekran için 350 tl (ki bu telefonun yarı parası ediyor) fark vermek istemiyorum.