Şimdi Ara

I AM ALiVE (PS3 ANA KONU) Chicago'da Deprem Yeni Vidyo Eklendi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
12.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I Am Alive'ın PS3 için Çıkış Tarihi Açıklandı

Ubisoft tarafından geliştirilen survival-horror bir türe sahip I Am Alive, nihayet PS3'e de çıkmaya hazırlanıyor.

Xbox 360 incelemelerinde beklentilerin altında notlar alan yapımın PS3 için ne zaman geleceği uzun zamandır konuşuluyordu. Bugün Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre oyun bahar aylarında piyasada olacak. Ancak kesin bir gün belirtilmiş değil

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-I_Am_Alivein_PS3_icin_Cikis_Tarihi_Aciklandi-25781.htm

• 2008 ilk aylarindan bu yana oyunun uzerinde calis sonra PSN icin cikaracagini acikla ve oyun beklentileri karsilamasin aylardir ümidimizi kesmistik zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Mart 2012; 13:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

2008 ilk aylarindan bu yana oyunun uzerinde calis sonra PSN icin cikaracagini acikla ve oyun beklentileri karsilamasin aylardir ümidimizi kesmistik zaten.

haklısın abi

kişisel görüşüm bu oyunun çıkmaması biz oyuncular için önemli bir kayıp olmayacaktır

bu oyun 2. oyuna kaynak sağlamak için çıkarılmış garip bir oyuna benziyor ubisoftta bu mevzuyu baştan beri onaylıyor zaten dijital ortamda çıkması vs vs

artık firmalar o kadar paragözleşti ki oyunlar parçalanıp dlc adı altında satılır oldu (capcom 20 dolarlık dlc gibi)

hakeden oyuna para verilir ona sözüm yok ama dlc ler konusundada seçici davranmamızda fayda var misal gta dlc leri başlı başına oyun yapıyor adamlar

demoların paralı olacağı söyleniyordu ilk başta hayal gibi geliyor bize ama zamanla gerçeğe dönüşüyor bu hayaller

• I am Alive, bugün USA PSN'e yarın ise Avrupa PSN'E geliyor yani 4 Nisan'da PSN açıkçası. Fiyatı ise 14.99 $ olacak yani 26 TL civarı falan yapıyor belki 28 yaparlar. Bence almak için uygun, sizin düşünceleriniz neler. :)
  • fiyat gayet makul görünüyor,kardeşlikle alınabilir bence.
  • Geçen just dance3'ü 80 TL'ye aldık.Bir hafta geçti 49 TL'ye düşmüş.Bi daha hiç bi oyunda aceleci olmak istemiyorum.
  • @kingman29 haklısın aynı durum trine2'de de oldu. oyun çıktıktan 2-3 saat sonra fiyatı 6tl düştü.Bu tür fiyat dalgalanmaları oyun ilk çıktıgında oluyor.en azından bir kaç saat beklemek gerek oldugunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

@kingman29 haklısın aynı durum trine2'de de oldu. oyun çıktıktan 2-3 saat sonra fiyatı 6tl düştü.Bu tür fiyat dalgalanmaları oyun ilk çıktıgında oluyor.en azından bir kaç saat beklemek gerek oldugunu düşünüyorum.

bu oyun 6 ay sonra falan anca düşer. 20 TL olur belkide oda ama fiyatı iyi sayılır yine ama tabi MP yok, bir şey yok.
  • US Psn'de Demosu var beyler...

2-3 saat içinde TR Psn'e gelir en azından fikir edinmeniz için demoyu deneyin derim.
  • demo düşerse ,önce bir denemek lazım tabi.
  • Oyun çıktı 29 TL

Demosuda çok hooşuma gitti kardeşlikle kesin alınır bu oyun..
  • İndiren biri kaç GB söyleyebilirmi
  • 15 tl ye gelıyor oynayanlar ?

• harika fiyat.. kart ile alabilecek varsa oyunu ortak olabilirim.
  • Oyunu tps advanteure tarzini cok sevmeme ragmen sevemedim.
  • demoyu indirim ama oynamaya hiç fırsat olmadı.oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz
  • oyunu alacak olan var sa ortak olabilirim. ok
  • Bu fiyata Uncharted 3 grafikleri bekleyen arkadaşlar var :) psn oyunu sonuçta alınabilir.
  • ortaklık yapan varsa alabilirim kredi kartı ile oyunu alacak arkadaşı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Bu fiyata Uncharted 3 grafikleri bekleyen arkadaşlar var :) psn oyunu sonuçta alınabilir.

Kimse beklemiyor zaten oyunun grafigi derdinde degiliz ben oyunun komtrollerine ve platform ovelerine alisa,adim grafiginden degil zaten oyle oyunlar kadarda kalite beklemek kontrolerde grafikte sacma olur psn oyunu olmasi sevmedigim gercegini degistirmiyor yinede psn oyunu oldugu icin normal karsilanbilir kalitesi iyiki kutulu cikmamasi fiyatina gore iyi oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.