Bildirim
Kane & Lynch 2: Dog Days Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler... -
Güzel inceleme, teşekkürler. -
offff okul başlıo -
Oyunu dört gözle bekliyordum.Beklentilerimi hiç karşılamadı açıkçası ne grafik ne oynanabilirlik hoşuma gitti.Çok daha iyi olabilirdi.Paranzı savurmak istiyorsanız alın oynayın :D... -
neden böyle olmuşki çok güzel olabileçek bir oyunu aman yenilik getirelim şunları yapalım diye batırdılar. -
oyun u oynayın ondan sonra yorumunuzu yapın. -
Verilen not isabet olmuş. Geçenlerde demosunu oynamıştım. Dendiği gibi kontrol zorluğu, vuruş hissinin yokluğu, tekdüzelik oyunun başlıca eksileri. Ben olsam ben de 10 üzerinden 7 puan verirdim. Umarım IO Interactive bu oyunda yaptığı hataları Hitman 5'te yapmaz. -
Güzel inceleme teşekkürler -
Verilen puanlar fazla bence. Berbat bir yapım olmuş. -
Oyun çok güzel olmuş ilk kurdugumda hiç kalkmadan 1 saat oynadım kendi puanımı vercek olursam 8 singularity etkisi var sanki efektlerde ben şahsen çok begendim bitiricem gibi görünüyor ama 3 gun sonra mafia 2 geldiginde yuzune bakarmıyım bilemiycem -
Bir ara steam indirim yaparsa indirir oynarım... -
Güzel demek isterdim. Ancak incelemeyi bile kapattım lanet bir oyun olmuş. Yazmayı bile düşünmüyorum. -
Güzel inceleme olmuş. Sayenizde Çoğu oyundan haberdarız-- Teşekkürler -
güzel inceleme olmuş, en çok ilgimi çeken şey çinde olması henüz denemedim ama ilk oyun gayet zevkliydi benim için umarım bu da öyle olur. -
Bu oyun olmamış io interactive hitman'e yönel en iyisi eskiden iyi firma derdim ama maalesef beş para etmez bir firmaymış -
aylardır beklediğim oyun nihayet çıktı. hemen izliyorum :) -
Ben şu an oynuyorum harbidende pisikopat ikili...Düşmanların yapay zekası süper ve sıkılımamanıza yardımcı oluyor...bazı yerlerde zorlanıyorsunuz ama genede güzel.. -
ben oynadım bitirdim kısa cidden -
quote:
Orijinalden alıntı: Admin
Adam don-atlet keleşle sokakta koşuo millette bakıo...:D inceleme için teşekkürler.
Oyun da biraz daha ilerlersen don ve atlette yok
Benzer içerikler
- death stranding 2 ne zaman çıkacak
- denuvo anti cheat
- indiana jones and the great circle sistem gereksinimleri
- squid game oyunu netflix
- geforce now fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X