Şimdi Ara

H.A.W.X. 2'ye Erteleme Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Sık sık ertelenen Ubisoft oyunlarına bir yenisi daha eklendi. H.A.W.X. 2, Xbox 360 versiyonları haricinde ertelendi.

Yapılan açıklamaya göre Tom Clancy's H.A.W.X. 2'nin Xbox 360 versiyonunun çıkış tarihi 3 Eylül'de dururken, PS3 versiyonunun çıkış tarihi 10 Eylül'e ertelendi. Oyunun PC versiyonu 1 Ekim'e ertelenirken, H.A.W.X. 2'yi Wii'de 4. çeyrekteki herhangi bir zamanda görebileceğimiz açıklandı.

H.A.W.X. 2'nin demosunun 18 Ağustos'da PS3, 16 Ağustos'da ise Xbox 360 için yayınlandığını hatırlatalım. Umarız daha fazla erteleme gelmeden bir an önce uçmaya başlayabiliriz... :)

• ilk oyun güzel degildi bunuda almayacagım param boşa gider sonra.
  • Bencede alma demosunu denedim ilk oyunla aynı.Sadece haritalar değişmiş gördüğüm kadarıyla.
  • Demo hiç hoşuma gitmedi. O grafikler neydi öyle
  • DVD ye bile çekmekte kararsızım...
  • keşke iptal olsaydı boşa para harcıyor ubisoft
  • o parayı assasins creed'e falan versinler onunda grafikleri gelişsin ubisoft nedense oyunların grafiklerini hiç geliştirmemiş.Assasins creed2 ve 3 arasındaki tek fark hikaye ve multiplayerı.Hawk ise sadece haritaları değişmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 ya da 2.el 3 d printer öneri
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O demodan sonra para verseler bile almam. :D
  • Ben demoyu ps3 de oynadım ilk çıkan oynla aynı hiç beyenmedim birinci oyunun aynısı sadece arkadaşın dediği gibi haritalar değişik ....
  • demoyu bitirmeye bile tenezzül edemedim xD
  • Ben 2 füze attım kapattım ve sildim :D
  • Uçak similasyonlarıda uzun süredir çıkmıyodu , yorumlara bakınca üzüldüm ne yalan söyleyim daha iyisini bekliyordum
  • Beyler demo ilk oyundanda kötüydü heralde grafikler öğle olmicak bu ön bi sürümdü zaten oyunun bitmiş hai bu şekilde olmical gibi bir yazı çıkıyo oyunun başında
  • Arkadaşlar yenilik yok diyenler çok yanılıyor uçağı artık kendimiz kaldırıyoruz ve binalar falan görünümler daha güzelleştirilmiş ve daha neler neler olmuş tabi siz bilmediğiniz için
  • oyun sanırım bu olumsuz yorumlardan ertelendi :)
  • zaten flight sim .vs de aclık ön safada microsoft yeni bir oyu şekillendiriyomuş gecenlerde tanıtımı oldu ama oda sim malesef şöle combat adam akıllı daha cok bekleriz inşallah hawx 5 istediğimiz seviye de olur ölme eşşeğim gölden deniz kızı.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.