Şimdi Ara

Nemesis Service Suite (NSS) 'Error' Hatası Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün akşam telefonumu güncellemek istedim ama telefon son sürümü bulamadı.. Bende doğal olarak telefonun product code unu değiştirerek yeni sürümü bulmasını sağlamak istedim.. ama telefonu NSS ile ne okutabildim, ne de yazım yaptırabildim.. Sol alt köşede ERROR hatası alıyordum.. Bir süre araştırdım internette ama kesin bir çözüm bulamadım.. En sonunda forumumuzdan Rainbow nickli arkadaşımızın çözümünü gördüm ve uyguladım sorun çözüldü.. Bende bir daha bu sorunu yaşayan olursa forumda araştırdığında kolayca bularak çözebilsin diye çözümü bu başlık altında paylaşmayı düşündüm.. Sonuçta bu küçük sorunun çözümünü bulmak beni dünden beri uğraştırdı, başkaları uğraşmasın..



    NSS ile telefonunuzu okutamıyor yada yazım yapamıyor "ERROR" hatası alıyorsanız yapmanız gerekenler:

    1 - Nokia PC Suite, Nokia Ovi Suite ve Nokia Software Updater' in açık olmaması gerekiyor.. (Görev Yöneticisi > İşlemler kısmındanda kontrol edin.. Nokia Ovi Suite bazen kapalı gözüküp orda çalışmaya devam ediyor..)

    2 - Programları kapattıktan sonra C:\Program Files\Nokia dosyasının ismini değiştirin.. (Ben direk Noki yaptım..)

    3 - Artık NSS' yi açıp cihazınızın product code unu değiştirebilirsiniz..

    4 - Güncellemeye başlamak için; değiştirdiğiniz dosya ismini düzeltin ve güncelleştirme yapıcağınız programınızı açıp güncelleştirmenizi yapın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 20 Ağustos 2010; 18:38:12 >







  • iyi gunler yeni bir model olan nokia c7 yi nemesis e tanıtamıyorum... error veriyor.. sanırım symbian 3 hala kırılmadı... bunun sebebi symbian 3 un yeni bir surum olmasındanmı yoksa kullandıgım nemesis 1.0.38.15 mi acaba?
  • Arkadaşlar anlattıklarınızın hepsini yaptım ama hala sol alt köşede error yazıyor. güvenlik kodunu kırmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.