Gamescom ile birlikte, çıkmaya hazırlanan oyunların oyun içinden videolarına, resimlerine şahit oluyoruz. Şimdi ise F1 2010'dan bir oynanış videosuyla karşınızdayız.
F1 2010'un YouTube sayfası üzerinden yayınlanan bu videoda, oyunda yaşanan bir kaza ânına dikkat çekilmiş. Yavaş çekimde de gösterilen bu kaza ânı videosunda, oyunun gerçekliğe ne kadar yakın olduğunu anlayabiliyoruz.
Bunların yanı sıra Gamescom'dan F1 2010'u çift kişiyle oynamak isteyenlere sevindirici bir bilgi daha gelmiş durumda. Oyunun tasarımcısı Steve Hood'un yaptığı açıklamaya göre F1 2010'da, split-screen desteği bulunacak.
F1 2010'un bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun, 24 Eylül'de PS3, PC ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.
codemasters işi biliyor güzel oyun vallaha
güzel oyun çok pahalı olmasında alalım şu oyunu.
Yıllardır adam gibi bir F1 oyunu bekliyorduk ki Codemasters sağolsun.
sayılı günler kaldı inşallah orjinal alabilirim bu oyunu değecek sonuna kadar 10 yıllık özlemim bitecek..
F1 2000 den beri oynamamıştım hatta o oyunda böyle sahne görmek için ters yönde bile gidip kafa kafaya çarpışıyodum gene olmuyodu :) nerden nereye
Önündeki ve yanındaki araba sapasağlam duruyor, ne anladım bu işten?
umarım f1c ve rfactor u arattırmaz bizlere.
dayımın oğluyla izliyoduk gerçek sandı :D
Bence grafik dışında çok kötü olcak rfactor'ün fiziğine alışınca bu çocuk oyuncağı gelir :)
oyunu deneyen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme