Şimdi Ara

Temizlik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Temizlik!

(En Son Oy Tarihi: 16.12.2005)
Giriş
  • 100 numaradan cikinca elinizi yikiyor musunuz:!

yapilan bir ankete gore umumi heladan cikan her 7 ingiliz erkekten yalniz 1 i elini yikiyormus!

peki ya siz?

• bizim forum pc basinda kalmaktan lavabonun yolunu unutmus baksana....
  • tuvalet derken büyük küçük ne kastediyosun
  • Ne farkeder.Sonuçta ellerin pisleniyor.Her zaman çıktıktan sonra ellerimi yıkarım.Çünkü insanın ne zmaan nerde ne yiyeceği belli olmuyor.Ve yiyeceğimiz şeye elle temas ediyoruz.Ellerimizi yıkamadığımız zaman bütün mikroplarda yemeğimizle birlikte midemize gidiyor.Sonra hastalıkla uğraş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensar

tuvalet derken büyük küçük ne kastediyosun

bu ne demek simdi ya?ne farkeder ki dostum sen kucukten sonra yikmamiyon,sadece buyukten sonra yikiyorsun ellerini galiba?
  • quote:

ne farkeder sonucta elinlerin pislige degiyor ve o pis ellerle yemek yiyorsun!
    ne kadar ugrasirsan ugras helanin kapisini el kullanmadan mi acican?
  • demek istediğim şey :zaten büyükten sonra yıkamamak nasıl olur ki?
    quote:

Orjinalden alıntı: uglyking

quote:

bu ne demek simdi ya?ne farkeder ki dostum sen kucukten sonra yikmamiyon,sadece buyukten sonra yikiyorsun ellerini galiba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temizlik Boyası Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yuh abijim bununda topicikini açtınız ya helal olsun size...
  • ben hepsinden sonra yıkamam ama yemekten önce yıkarım
  • ...her wc'den sonra mutlaka elimi yıkarım , bazen alışveriş merkezlerinde vs... yıkamadan çıkanları görüyorum , yuh diyorum ne pis insanlar varmış...
  • harbiden heee süpersin abi
  • belki saçma ve seviyesi düşük bir topic gibi geliyor çoğuna ama bence oldukça manidar..

bir medeniyeti gösteren yaptığı gökdelenler değil temizlik ve adap anlayışıdır. Bununda yegane göstergesi tuvaletler. ve ülkemdeki umumi tuvaletler gözümün önüne geldikçe ne durumda olduğumuzu üzülerek görüyorum. ha bu arada avrupalı dahamı temiz zannediyorsun falan diyecek olan varsa baştan belirteyim, avrupalı umrumda değil. kıyaslama yapmakta istemiyorum. ama durumumuz hiç iyi değil.
  • ben titizimdir baya.her saat elimi 10 kere yıkarım neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 28 Eylül 2005, 3:34:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

...her wc'den sonra mutlaka elimi yıkarım , bazen alışveriş merkezlerinde vs... yıkamadan çıkanları görüyorum , yuh diyorum ne pis insanlar varmış...

sen bi de yurtlardakileri gör...

quote:

Orjinalden alıntı: teknode

ben titizimdir baya.her saat elimi 10 kere yıkarım neredeyse.

şayet normal bi yaşam sürüyorsan(hekim falan değilsen) fazla...
    Hatta obsesif(psikiyatride: takıntılı) bir çok insan var bu şekilde(yanlış anlama seni kastetmiyorum), o kadar yıkamalarına rağmen elleri bir yere değince veya tokalaştıktan sonra hemen gidip bir daha yıkıyorlar...elleri harap oluyor tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroil -- 28 Eylül 2005, 6:50:52 >

• Allahım konuya bak! Yakında ayda kaç rulo wc kağıdı kullanıosunuz diye anket açarlarsa şaşmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

quote:

ne farkeder sonucta elinlerin pislige degiyor ve o pis ellerle yemek yiyorsun!
    ne kadar ugrasirsan ugras helanin kapisini el kullanmadan mi acican?

ya ben aslinda umimi helalarin k apisini tekmeyle fln aciorum zaten Cunku senden once tutanin elini yikayip yikamamis oldugunuz bilmiorumki adam tutmustu ps ellerle O yuzden en iyisi tekme.
  • up!
  • çok titizimdir.günde en az 10 kere el yıkarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11_O.KaaN

BILIYORUZ HELADA SIGARA ICTIGINI!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.