@Aumar Hecarim in Varus dan önce çıkacağını sanmıyorum , çünkü Ahri olayındada böyle olmuştu ilk Ahri gösterdiler sonra beklettiler Ahri den önce başka bi champ cıktı hangisi çıkmıştı hatırlamıyorum Fizz di galiba
Hecarim pax etkinliklerinde tanıtılmış... İnternet sitelerinde en çok hecarim gameplay videoları var... Daha kesin gibi geliyor bana. Dediğin gibide olaiblir önemli değil çok AMa ahri olayı yoğun istek üzerine yapılmıştı. Naruto tarzı bir şey bekliyordu insanlar ama ahri çıktı karşılarına onuda çok sevdiler Bu champlarda da ama çok uzun ara verdiler... Dediğin gibi bir şeyde olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Emphaty
quote:
Orijinalden alıntı: Daqadaqa
Gençler Free olduğu hafta Vayne ile harikalar yaratıp açtığım zaman hiç bir b*k yapamadığım ve üstüne skin açtığım için geri iade etmek istiyorum.Vayne yerine Hem iyi damage vurabileceğim hemde kolay ölmeyen bir champion önerirmisiniz ? Aklımda Renakton var :D
Vayne oynamak her babayiğidin harcı değildir dostum Övünmek gibi olmasın ama Vayne iyi oynarım ö.m dan taktikler verebilirim istiyorsan.
(Flood için özür dilerim bu arada istemeden oldu)
Verirsen sevinirim.İyi bir build felan :))
Arkadaşlar shen mi akali mi nedenleriyle yazarsanız seivinirm :)
quote:
Orijinalden alıntı: utku35utku
biri tank biri assassin hangisini daha çok sevdiiğini bilmediğim için ikisinide yaayım(shen hakkında pek bir bilgim yok) akali çok sevdiğim bir herodur ilk herolarımdandır zaten bana göre çok taktiksel oynanması lazım mesela w skillini öğrnemek lazım kullanmayı sonra ultisini,belli bir seviyeye kadar pasif kalman lazım sonra itemleride aldınmı herkesin ağzına verirsin çukulatayı
quote:
Orijinalden alıntı: Bossa
quote:
Orijinalden alıntı: XenoLeS9
quote:
Orijinalden alıntı: FlakeLorenz
Çok soru sordum biliyorum ama 6300 iplik sağlam ap bi hero önerir misiniz
Ahri,Brand,Cassiopeia
Brand aldım bugün, gerçekten zevkli ve güzel bir hero... Rotasyonu biraz daha uygulayabilirsem, takır takır adam alıcağım sanırım.
Brand için; rotasyon, item ve rune üzerine tavsiye verebilecek arkadaş var mı ?
benim kullandığım bu. gayet memnunum.
bot + 3 pot başlarım 2 doran alırım sonra direk şapkamı alırım sonra spell wamp gerisini karşı takıma göre..
quote:
Shen.
Çok sık kullanılır baya güzeldir.Çok banlanır ama.
Beyler LeBlanc'mı Udyr'mı ? Genellikle kill'e oynarım takım oyununa pek yatkın değilim bu ikisi arasında 1v1 de üstün olan veya bunların dışın 3150 ip'lik bir champ. önerebilirmisiniz ? Biraz acale edebilirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: aykut1993
quote:
Shen.
Çok banlanır derken ?
quote:
quote:
quote:
Shen.
Çok banlanır derken ?
Rank game de veya normal draft picklerde ban yer genellikle oyunda.
Birde LeBlanc'ın iyi bir kombosunu söyleyebilirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: eyupty
Birde LeBlanc'ın iyi bir kombosunu söyleyebilirmisiniz ?
oo tam adamına sordun.
6 Levele kadar Q - W rakip çok uzaktaysa W - Q (tekrar W dmg yemeden kaçman önemli)
5 levelde Q - W - E(e tutarsa bekle tekrar Q at olmadı geri dön)
zaten bu tarz combo yaptığında canı yarılanır Q - R - W ölür. peşine E atabilirsin ölmezse yakalar tekrar Q fln..
Dicen ki mana mı sıçıyorum ben? mana regen runes ve blue buff iste junglerdan.
Çok teşekkür ederim :D
Peki LeBlanc benim için uygun bir cham. mu dur , ben genellikle nocturne , renekton vs. alışmış biriyim yani 1v1 adam almadan geri çekilen birisi değilim :D LeBlanc uygunmudur ? :D
quote:
Orijinalden alıntı: eyupty
Peki LeBlanc benim için uygun bir cham. mu dur , ben genellikle nocturne , renekton vs. alışmış biriyim yani 1v1 adam almadan geri çekilen birisi değilim :D LeBlanc uygunmudur ? :D
en başlarda vur kaç yap canını azalt adamın sonra vur ağzına zaten öküz gibi vurur kendisi bakma kadın olduğuna.
Herşey için teşekkür ederim şimdi alıcam :D
quote:
quote:
quote:
quote:
Shen.
Çok banlanır derken ?
Ben vs için değilde oyunu kazanmaya yönelik oynuyorum buna göre shen mi akali mi ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Shen.
Çok banlanır derken ?
Ben vs için değilde oyunu kazanmaya yönelik oynuyorum buna göre shen mi akali mi ?
Shen tanktır takıma bağlıdır tek başına pek birşey yapamazsın açıkçası. Akali bezdirir oynatmaz rakibi domine eder ama Akali pratik ister Sheni bamgüm oynarsın. Bilemedim ki ben olsam akali alırım
XenoLeS9 , Harikasın yaa :D ilk oyunumda kombon sayesinde 13/1/7 bitti :D LeBlanc neymiş arkadaş cidden hesapladım kombo ile adamı almam 2 sn. sürüyor :D Umarım LeBlanc nerf falan yemez.
quote:
benim kullandığım bu. gayet memnunum.
bot + 3 pot başlarım 2 doran alırım sonra direk şapkamı alırım sonra spell wamp gerisini karşı takıma göre..
Ben o siteyi çözemedim.
Ve takıma göre derken, biraz örnekleme verirsen sevinirim. Kill ve AOE üzerine oynuyorum genel olarak....
Solo mu oynamak daha iyi yoksa team ile mi daha uygun bi champ ?