Şimdi Ara

DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü


    TP-Link, Türkiye distribütörü DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü verdi.  Pazar payı açısından DataStar'ın kısa sürede gerçekleştirdiği başarı böylece ödüllendirilmiş oldu.


    Network ürünleri alanında dünyanın önemli üretici markalarından biri olan TP-Link, Türkiye distribütörü DataStar'a 'En İyi Yaygınlaşan Distribütör' ödülü verdi. DataStar, TP-Link ürünlerini gerek satış ağı gerekse pazar payı açısından kısa sürede yaygınlaştırması nedeniyle bu ödüle layık görüldü.


    2008 yılı sonunda kurulan DataStar, çok kısa bir süre içinde TP-Link ürünlerini tüm Türkiye genelinde ulaşılabilir hale getirdi. Mevcut 2 bine yakın bayisi ve mağaza zincirlerinde TP-Link ürünlerinin dağıtımını yapan şirket, ürünlerin kullanım oranının da yükselmesini sağladı. Bu başarılarından ötürü TP-Link tarafından En İyi Yaygınlaşan Distribütör ödülüne layık görülen DataStar'ın Ürün Müdürü Ali Dinçer, bu ödülde DataStar ekibinin yanı sıra satış kanalının da katkılarının büyük olduğunu belirterek, "Kısa sürede TP-Link markasının ve ürünlerinin benimsenmesinde bize destek olan tüm kanalımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödül bizi daha da şevklendirdi; önümüzdeki yıllarda da TP-Link markasını daha da yaygınlaştırıp, daha üst noktalara çıkaracağız" dedi.


    DataStar, TP-Link'in kablolu ve kablosuz network çözümlerinin Türkiye genelinde dağıtımını yapıyor. TP-Link ürünleri kalitelerinin yanı sıra rakiplerine göre uygun fiyatları ile dikkat çekiyor ve her geçen gün pazar payını artırıyor.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.