Şimdi Ara

Warhammer Online - Age of Reckoning (Wrath of Heroes F2P)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
14.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baştan not: İlgili bölüm henüz kaldırılmadı ancak Powerstorm'dan konu izni alındı.

Warhammer Online - Age of Reckoning (Wrath of Heroes F2P)

Warhammer Online, aslen P2P olup sınırsız triali içinde barındıran bir oyun. Sınırsız trial içeriğinde ise 10 levela kadar sınırsız bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Warhammer Online'ın önemli özelliklerinden biri ise henüz ilk levelden itibaren bile PvP'nin içinde oluyorsunuz.

Bunun yanı sıra oyunu P2P oynamak isteyenler ilk başta bir kutu parası vermeden de oynayabiliyorlar. Yani direk olarak 15$ olan bu aylık parayı vererek oyuna başlayabilirsiniz.

Warhammer'a çıkmadan önce çoğu P2P'deki gibi WoW-Killer deniyordu. Oyun çıktığındaki bir hafta içerisinde 1.2 milyon gibi büyük bir satış rakamına ve 800.000 üyeye ulaşmıştı. Ancak çoğu WoW-Killer'ın gidişatı Warhammer'ın da başına geldi ve sonraki ay bu rakam 750.000'e, sonrasında ise 300.000'e düştü.

Warhammer'ın kullanıcı sayısının git gide düşmesi de tabiki oyunu bazı şartlara sürükledi. İlk önce server merge(server birleşmesi) yaşandı, sonra ise US ve EU sunucuları birleştirildi. Şuan Warhammer evreninde 9 adet server bulunuyor. Doluluk oranıysa orta seviyede.

Ancak Warhammer'ı hiç bitirmeyecek tek bir özellik var, o da Realm vs Realm yani ırk savaşının güzelliği. Sırf bu RvR olayı yüzünden Warhammer Online'ın çoğu MMO oyuncusundaki yeri farklıdır. Yapımcı BioWare Mythic de bunun farkında ki; oyunun RvR sistemi sürekli gelişme içerisinde.

İşte böyle bir oyun Warhammer Online. Bilirsiniz DH'da P2P oyunlar pek ilgi görmez ancak Warhammer'daki bu sınırsız trial için konuyu açmaya karar verdim.

Oyunda Order ve Destruction adında iki taraf bulunuyor. Bu iki taraf üçer ırka sahip. Her ırkın ise 4 adet özel sınıfı bulunuyor.
    Yani oyunda 2 taraf, 6 ırk, 24 adet sınıf bulunuyor. Yani geniş bir oyun.

http://www.warhammeronline.com/

Gelelim videolara;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 9 Eylül 2011; 2:10:25 >

• Oyun gerçekten çok zevkli.Şu ana kadar en az 4-5 classı denedim ve hepsi birbirinden çok farklı.Diğer oyunlarda pek rastlayamıyacağınız zevkli classlardı.Oyundaki pvp sistemi daha 1lvlden başlıyor diyebilirim.RvR yani Realm vs Realm haritasına adım attığınız anda diğer oyuncularla leveliniz eşitleniyor ve + stat alıyorsunuz.Bu RvR savaşlarında oyuncular büyük Warbandlar (raid party) şeklinde ortadaki baseleri ele geçirmeye çalışıyorlar.Bu arada bu RvR oalyı open world şeklinde işliyor.Aynı zamanda oyunda wowdan tanıdık olduğumuz Scerio(battleground) lar var.Rank 12 olduğunuzda open world pvp ye kale kuşatmalarıda ekleniyor ve gerçekten çok zevkli.Tabi oyun pvp üzerine kurulu olunca birini öldürdüğünüzde eliniz boş dönmüyorsunuz geri.Birini öldürdüğünüzde + experience , + renown point , ve şanslıysanız + item ve token alıyorsunuz.Bu tokenlerle npclerden item alabilirsiniz.Renown point dediğimiz olay ise experience gibi kazandıkça rank almanıza yarıyor ama bu bu rank farklı renown rank olarak geçiyor.Oyundaki bazı armor silah ve takıları giyebilmek için bu ranka ihtiyacınız olucak.Ve bu rankı artırmak için gerekli pointi sadece pvp yaparak alabiliyorsunuz.
    Bu oyun gerçekten piyasadaki oyunlardan çok farklı ve güzel bir oyun ama gerektiği ilgiyi görmüyor malesef ancak yinede serverlar insanı tatmin edicek şekilde kalabalık ve en önemlisi classlar arası denge çok iyi oturtulmuş.
    Samet'inde söylediği gibi Karak Norn serverında Destruction tarafında oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 17 Ağustos 2010; 21:18:36 >

• Ah yeni içerik ekleselerdi, en azından FTP oyunlar kadar,ömrümü verirdim bu oyuna
  • bende oynuyorum karak norn serverında orders karak azgalda destruction olarak oynuyorum genelde karak azgaldayım chosen karakterim var cok zevkli bir oyun gerçekten her karakterin işe yaradığı ender oyunlardan biri bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Bu oyunun private severi vardi galiba

Bilmediğin şeyler hakkında yorum yapmayı ne çok seviyorsun arkadaş ya... Hayır yok.
    The Elder Scrolls Online
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @believe me sizin karak-nornda takıldığınız karakterler ne ? choppa niz var mi veya black ork melee char kullanmak istiyorumda hem hep beraber oynariz uygunsa

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

@believe me sizin karak-nornda takıldığınız karakterler ne ? choppa niz var mi veya black ork melee char kullanmak istiyorumda hem hep beraber oynariz uygunsa

Ben seçim aşamasındayım daha. Bayağı bir karakter değiştirdim de şuan Shaman güzel geliyor. Gökhan'ın karakterini tam hatırlamıyorum ama tank açtım diyordu. Hangi tank kendisine sormak lazım
    Serverlar kapalı sanırım şuan :/

Quirah / Shaman / Greenskin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 17 Ağustos 2010; 22:14:00 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 17 Ağustos 2010; 22:24:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 17 Ağustos 2010; 23:07:35 >

• hayırlı olsun.... warhammeri bıraktığımda orc tarafı 5/1 oranında çoğunluk olmasına rağmen pvp de hep yenilen taraftı. değişmedi ise choppa waaagh olayı yalaaan ! offf ya isimlerini bile unuttum, zamanında bir kolu mutasyon karakterlen oynamıştım. hala pc imde kurulu ancak asla bi daha oynamam.

trial bile olsa oyun 7gb nin üstü olası lasım

Orijinalden alıntı: Chakır

hayırlı olsun.... warhammeri bıraktığımda orc tarafı 5/1 oranında çoğunluk olmasına rağmen pvp de hep yenilen taraftı. değişmedi ise choppa waaagh olayı yalaaan ! offf ya isimlerini bile unuttum, zamanında bir kolu mutasyon karakterlen oynamıştım. hala pc imde kurulu ancak asla bi daha oynamam.

trial bile olsa oyun 7gb nin üstü olası lasım

Oyunun normali 10 GB'dı ancak triali 1.5 gb falandı. Hatta bir ara HDD'de yer dolmuştu aklıma ilk gelen bunu silmekti fakat 1.5 GB görünce bırakmıştım. Zaten launcherda yazar boyutu.

@Sniper Rifle
    Haliyle yapacak başka şey yok.
  • devamlı pvp die bişi yok. oyun guest üzerine kurulu. guest sisteminde de çok başarılı bir oyun. eğer pvp deki bu düşman kardeşler arasında bi denge kurdularsa süper oyun. dedim zamanında oynasaydınız bana hak verecektiniz. son durum nedir? bende bilmiyorum.

guest yaparken felan kestiğin karşı ırk için ve pvp yaparak arma kazanıyorsun ve bu armaları karakterin üzerinde taşıyorsun. (galiba bi karakterin sakalında arma taşınıyordu adamın arması arttıkça sakal uzuyordu üstüne gelen adamda bu armalardan çoksa kaaaaçççç...

oyunda ençok hoşuma giden itemlerini zewkine göre boyama işiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 17 Ağustos 2010; 23:15:46 >
  • 2. mesajda arkadaş bg'de herkes eşit oluyor gibi bişi demiş doğru mu o?

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

2. mesajda arkadaş bg'de herkes eşit oluyor gibi bişi demiş doğru mu o?

Herkes 11 level oluyor. Skill farkı var bir tek.

@PhileoSophia evet açıldı. Shaman'a kıl oldum yeni karakter keşiflerindeyim şimdi.

@Chakır Sınırsız triali sormuş arkadaş. 10 leveldan sonra yapacak birşey kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

Anladığım kadarıyla 10lvlden sonra sürekli pvp yapmak zorundayız
    Peki 10lvl haricindeki kısıtlamalar neler, ne gibi olumsuz yönleri var?
    10 lvl olunca pvp haricinde yapılacak birşey var mı ?

Hayır oyunda dungeon ve pq dediğimiz questler bulunuyor.Ve oyunda çok rahat pvp yapmadan 40 olabilirsiniz ancak ilerde armor , silah , takı setleriniz almak istiyorsanız renown point için pvp şart.

quote:

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

2. mesajda arkadaş bg'de herkes eşit oluyor gibi bişi demiş doğru mu o?

şöyle anlatıyım pvp yaparken tier sınırları var 4 tane tier var tier 1 sen mesela sınır level 11 herkez 11e eşitleniyor ve belli statlar ekleniyor ama şöyle bi durum var atıyorum 4 levelsindir
    4+7 yazar canın normalde 600ken 1,3k olur ama 7 levelsindir 7+4 yazar canın normalde 900-1k iken 1,5k olur.Ama yinede leveli yüksek olan skill fazlalığından bi + duruma sahip oluyor haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 17 Ağustos 2010; 23:14:13 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.