Şimdi Ara

Hero Öneri Başlığı *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir başlığa gerek duyulduğuna inanıyorum. Çünkü çoğu oyuncular bende dahil hero almakta seçmekte zorluk çekiyor. Tecrübe sahibi arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. Ben başlıyayım.

3150lik veya daha az fiyatta güzel bir hero arıyorum. Genellikle range severim fakat melee de oynarım. Shaco alcaktım fakat herkeste olduğu için biraz soğudum açıkcası her oyun Shaco Shaco önerilerinizi bekliyorum

• Nunu'yu önerebilirim Q,E skillerinde %100 Ultisinde %250 gibi bir AP oranı vardı galiba tam hatırlamıyorum ultide (+1800) yapıyorum.Slow'u da acayip bişi kımıldayamaz gibi oluyosun.Ben 4-5 maçtır oynuyorum kill yapamasam bile 20 veya üstü assist ile bitiyorum oyunu.
  • http://www.lolbase.net

Burada sitenin alt kısmında heroların oynanış yüzdesi verilmiş,pek oynanmayan herolara oradan bakabilirsin

Şahsen manası olmayan herolara bayılırım, onları denemeni öneririm. Ninja heroları da deneyebilirsin.(Shen,Akali,Kennen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

http://www.lolbase.net

Burada sitenin alt kısmında heroların oynanış yüzdesi verilmiş,pek oynanmayan herolara oradan bakabilirsin

Şahsen manası olmayan herolara bayılırım, onları denemeni öneririm. Ninja heroları da deneyebilirsin.(Shen,Akali,Kennen)

bırda karthus malzahar fln yok sanki eski bu hep ashe ve shen var sionda en sonda ama hiç yeni herolar yok

• quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

http://www.lolbase.net

Denedim onları Shen Akali bi Kennen oynamadım =P Nunu bilemiyorum ya :D
  • Ne tip bir şey arıyorsun ki?

Tank dps vs.
  • ben hero önermeyi pek akıllıca bulmuyorm senin oynayabildiğin champ ı başkası oynayamayabilir istediğiniz champ ı free oldugunda deneyin karar verin her champ herkesde bulanablir ama önemli lan oynayabilmek

len onur hala yeni champ haal yeni champ seni bitk haydardümen keser al oyna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ryze. Gold'e ihtiyac duymadan rahatlikla istedigini kesersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryze

Gold'e ihtiyac duymadan rahatlikla istedigini kesersin.

senin karşıdakiler hep noob olyor sanırımi istedğini kesiyosun
    Blitzcrank free olmuş onu istersen dene çok iyi bi herodur
  • Valla dogru diyosun Ranked game noob doldu ama Ryze ile en kral tanka 4-2-3-1 skilliyle vur cani yaridan asagi iner karsidanki teemo falansa iflas zaten :D
  • Kararımı verdim Shaco alıcam. Başka hero önercek olan ?
  • Ryze,Kennen. Kolay ve op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

Ryze,Kennen. Kolay ve op

Ağustos konusunu hortlatmanın amacı nedir acaba sorabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: Lux

Ryze,Kennen. Kolay ve op

Ağustos konusunu hortlatmanın amacı nedir acaba sorabilirmiyim ?

Al sana hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gecti eline simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 op hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.