Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ TARAFTARI DÜNYA REKORU KIRDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport'un duyurduğu haberde 132 db sınırına çıktığı belirtilen Beşiktaş taraftarlarının 'Kartal Gol Gol Gol' tezahüratı kendi dalında yeni bir rekor kırdı. Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmanın ikinci yarısının ortalarında takımına destek veren Beşiktaş tribünleri daha önce Liverpool - M. United karşılaşmasında kırıldığı açıklanan ve yüksekliği 130 desibele ulaşan ses rekorunu tarihe gömdü. Eurosport televizyonu Beşiktaş taraftarının kırdığı bu ses rekorunu normal bir ses ile ancak 140.000 kişi tarafından çıkartılabileceğini belirtti.

    Sevinmek İcin Sevmedik. videosu var. o anin bende ordaydim ve herkez kartal gol gol derken bir birini parcalıyordu kapali alta idim. tüyleri kalkamyan yoktu.



  • gerçekten haridaydı... taraftar mükemmeldi ama onu hak eden yönetim ve oyuncular yok...

    hayırlısı olsun ne diyelim...
  • bjk taraftarı da haklı sus sus nereye kadar.
    gol mu atıyorsunuz taraftar bağırsın.
    manveyi yenin kupon yapcam güveniyorum bjk ye
  • valaha bağırmakla bitmio dedmkki iş
    şaka bi yana futbolcular kötü karşılanmış havaalanında..malmöyü yenmeden gelmeyin lan ! diye bağırıodu adamın biri









    @sainteagle benim nicki araştırcaktın ne oldu?
  • ÇARŞI !

    ÇARŞI kapalının ortasında sıralanan bir gurup değildir. ÇARŞI bir ruhtur. ÇARŞI, New York’da Metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir, Prag'da duvara yazılmış bir yazıdır, Erzincan'da bir dağın yamacına yazılmış sevgidir, Adana'da bir rengi bozuk derneğinin duvarlarına boyanmış siyah'la beyazdır, Galatasaray lisesi duvarına yazılmış "ÇARŞI ULAN" işaretidir. Bir Tiyatro sahnesinde hiç bir dekora uymadan sırtında taşınan kutsal BEŞİKTAŞ formasındadır ÇARŞI. Zonguldak'ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan "maç kaç kaç?" sorusundadır ÇARŞI. Hakeme kızdığında "Satanist hakem" diye bağırıp gündemi takip edenlerdir. Atatürk’e dil uzatan dönemin milletvekili Hasan Mezarcı'ya "Hasan Mezarcı'ya kafam girsin" diyen tezahüratıyla Cumhuriyet'in Kemalist çizgisindeki duruşunun ödünsüz sesidir. Ezik civcivler'in yalakalıklarına "TEK ADAM, ATAM" yada "Bir Pankartta Verhaugen’e Aç Avrupa Şampiyonu Ol Fener" diyen zekadır.CARSI,fenerbahce lisesinde sarı lacivert kıravat yerine siyah beyaz kıravat takıp dolasabilme cesaretidir"BEŞİKTAŞ aşkını pankartlarda "Başka Boyutların Tanrısı" diye ifade eden kalp’dir. Ceza'sı gereği boş kalmış tribünlere "RUHUMUZ YETER" yazan yüreklerdir. Kaşınanı tesislerinde ziyaret eden yada ellerine verdikleri "Cobarde Gallina Ortega (Korkak Tavuk Ortega)" pankartıyla maymun edenlerdir.



    "Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz" deyip alemi dut yemiş bülbüle çevirenlerdir. "Işıklar Söndüğü Zaman Tüm Fenerliler Güzeldir" pankartıyla herkesi güldürenlerdir. "Bizim taraftarımız daha fazla" diye böbürlenenlere "en fazla sinek'de bokun üzerinde olur" cevabını yapıştıranlardır. Futbolcusuna kızdığında "Aşkımız renklere sizlere değil" diyen renk aşkıdır. 2 Km bayrak yapıp dünya rekoru kıran sevgidir, o bayrağın en arkasında hiç bırakmadan duran 72 yaşındaki teyzedir. Dünkü Bükreş maçında televizyonların gösterdiği, o soğukda, ayakta boynunda siyah beyaz kaşkoluyla titreyerek KARAKARTALLARINI seyreden nine'dir. Tribünde bir doktordur, işçidir, iş adamıdır, okuma yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur, profesördür. Omuz omuza zıplayıp "Beşiktaşım benim biricik sevgilim" diye gözünde yaş gırtlağını yırtan Solcusudur, Sağcısıdır, Ateistidir, Hacısıdır, Müslümanıdır, Ermenisidir, Yahudisidir, Hıristiyanıdır.



    Irak işgalinden önce Savaşa karşı duran yurtseverlerin yanındaki ruhtur. Mitinglerde "BEŞİKTAŞLIYIZ, SAVAŞA KARŞIYIZ" tezahüratlarında, Tribün'de "Savaşa HAYIR", "Amerikan Şahinlerine karşı Karakartallar" pankartlarıyla tepkisini koyandır. Bir F16 burnuna yapılmış Kartal’dır. ÇARŞI’nın "A" sını Anarşinin "A"sıyla yazan güce tapmayan isyankarlıktır. "Siyah Beyaz Ölüm Yaşam" diyen felsefedir. Holiganlığı kahpelik, delikanlılığıda hayat felsefesi olarak benimseyenlerdir. Sevinmek için sevmeyendir, inadına inançla bağlı olandır. Nazım Hikmet'in "ASLOLAN HAYATTIR" ına tribünlerin Hacı Babasıyla "HAYATTA BEŞİKTAŞ" diye ölümsüzleştirenlerdir. "ÇARŞI, MUSTAFA KEMAL HARİÇ HERKESE, HATTA KENDİNEDE KARŞI" diyen aykırılıktır. Tribüne boydan boya "Ölüm Ne Zaman ve Nereden Gelirse Gelsin; Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Böyle Ölüm Hoş Gelsin Sefa Gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir. ÇARŞI ruhu BEŞİKTAŞININ uslanmaz asi ruhudur, BEŞİKTAŞINI taparcasına seven çılgın aşığıdır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bezo_

    valaha bağırmakla bitmio dedmkki iş
    şaka bi yana futbolcular kötü karşılanmış havaalanında..malmöyü yenmeden gelmeyin lan ! diye bağırıodu adamın biri









    @sainteagle benim nicki araştırcaktın ne oldu?

    bilader biz görevmizi yapalim gerisi onlara kalmış bunu zaten dile getirdik her konuşulda...bunca zamandır özellikle gecen senelerde diyarbakıra kadar deplasmanına gitmiştik neler gördük biz neler yaptık karışılık alamadık hırs ruh ateşlenme yok işte YOK! ama biz... sevinmek icin sevmedik...
  • Walla siyah ile Beyazı renkten saymayan ilk taraftarda beşiktaş taraftarıdır..............
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Godlessfrog

    Walla siyah ile Beyazı renkten saymayan ilk taraftarda beşiktaş taraftarıdır..............

    bunu anlamayan ilk insanda sensin.
  • allahtan nou camp gibi bir stadınız yok
  • Enteresan bi yorum ama anlamış değilim benim Beşiktaş taraftarına sözüm yok bende severim herkese gibi beşiktaşlıları kesinliklede laf ettirmem çünkü HOLİGAN değilim bir Fenerbahçeliyim yaptıklarıyla guru duyarım bütün türk takımlarının özellikle chelsea maçında coşmuştum...Neyse arkadaşlar hade ii akşamlar...
  • KARTAL GOL GOL GOL KARTAL GOL GOL GOL HAYDİ KARTAL HAYDİ KARTAL HAYDİİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİ
  • beşiktaş taraftarlarının çoğuna artık iyi gözle bakmıyorum
    özellikle fenerbahçe milan karşılaşmasında bazılarının yaptıklarından dolayı
    bütün bjk camiasını suçlamıyorum ama çok terbiyesizceydi

    neymiş demekki bağırmakla olmuyormuş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KillForYou!

    http://forum.donanimhaber.com/m_4157872/tm.htm

    +1905
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thereasun

    beşiktaş taraftarlarının çoğuna artık iyi gözle bakmıyorum
    özellikle fenerbahçe milan karşılaşmasında bazılarının yaptıklarından dolayı
    bütün bjk camiasını suçlamıyorum ama çok terbiyesizceydi

    neymiş demekki bağırmakla olmuyormuş


    bilader sen o zaman ne yap biliyomusun git stadina otur yerinden kalkma macini izle oldumu siz böyle taraftarsınız bizde böyle taraftarız olay budur tamam mi! o stad da o kapali o çarşı hiç bi yerde hiç bi zaman susmaz takim nerde olursa olsun.
  • ne de olsa delikanlı takımı .....

    yakışır beşiktaşıma helal olsun taraftarımıza....
  • taraftar haklı takımın gol atcağı yok belki bağırarak gazlarız diyolar yoksa bjk ın atcağı yok yani
  • şu çarşının ruhu bide futbolcularda olsa..
  • bagirmaya bagiran taraftara karsiyim neden sadece para verip de bagirmak olsun! ingiltere gibi amtör liğ maclarında bile stad doluyorsa benim icin tarftar budur. besiktas taraftarı yada cimbom garf etmez yada fener bahceli sampiyon olamasa bile takımını desteklemeli ama bagirarark degil stad'da mac seyrederek sus pus otursun demiyorum ama küfürsüz ve takımına mars,sarki, teşvik edici sözlerle seslenmeli şuursuzca bagirmamalı rakip takıma değil kendi takımına destek olmalı buna tek örnegim liverpool taraftarı..

    merak edenler icin söyliyeyim fenerbahçeliyim

    şuursuzca ve anlamsız bagirmaya
  • "en büyük taraftar futbolcular sahtekar" diye bağırırken de rekor kırarsınız yakında...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.