Şimdi Ara

---> Android Fan Club <--- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.077
Cevap
16
Favori
68.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekle şefim. HTC Tattoo
  • Benide ekleyin htc hero 2.1
  • benide eklermisiniz samsung i7500
  • Angry Birds ün beta sürümü markette yerini aldı mutlaka indirin bırakamazsınız bitirmeden :D
  • benide ekleyin arkadaşlar.
  • bende varım yaa :D htc wildfire...
  • Ya arkadaşlar bişey sorucam lütfen yardım edin. Ben uygulamaları telefona atıp kurduğumda hep telefonun hafızasına kuruyo, normalde 4 gb bellek var ama telefonun 13 mb falan kaldı, Başka uygulama, oyun falan yükleyemiycem yakında. Uygulamaları direk olarak hafıza kartına kuramıyo muyuz? Varsa bunun bi yolu lütfen paylaşın arkadaşlar:(
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

Ya arkadaşlar bişey sorucam lütfen yardım edin. Ben uygulamaları telefona atıp kurduğumda hep telefonun hafızasına kuruyo, normalde 4 gb bellek var ama telefonun 13 mb falan kaldı, Başka uygulama, oyun falan yükleyemiycem yakında. Uygulamaları direk olarak hafıza kartına kuramıyo muyuz? Varsa bunun bi yolu lütfen paylaşın arkadaşlar:(

Bunu maalesef 2.1 eclair'de normal olarak yapamıyoruz. APP2SD yöntemi ile bazı update'ler yükleyerek yapılabiliyor. Nasıl olduğu ile ilgili çok fazla bilgim yok. Froyo'da ise bildiğim kadarıyla daha kolay.
  • Güncel. Yeni Üyeler Bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Güncel. Yeni Üyeler Bekliyoruz.

Baba sen hep üye bekliyosun. Funclub açmışsın sorulan soruya cevap veremiyosun? Amaç bişeyler paylaşmak değil mi, ben mantığı çözemedim de?
  • htc wildfire ile ben de varım (:
  • Hayatımda gördüğüm en aktif kulüp, bravo
  • Güncel.
  • Ya arkadaşlar bi kaç güzel program, oyun, tema ne bilim bu tarz bişeyler paykaşabilecek var mı? Kendi kullandığınız memnun olduğunuz. internetten indirip telefona atıp kurmak istiyorum. wireless yok evimde ve telefon bomboş, markete girebilmek için gerçek bi markete gidip oranın wirelesini kullanmak durumunda kalıyorum hep.
    Brainy şu işten anlıyosan "güncel" yazmaktan başka bişey bildiğini kanıtla ne dersin!
  • quote:

Ya arkadaşlar bi kaç güzel program, oyun, tema ne bilim bu tarz bişeyler paykaşabilecek var mı? Kendi kullandığınız memnun olduğunuz. internetten indirip telefona atıp kurmak istiyorum. wireless yok evimde ve telefon bomboş, markete girebilmek için gerçek bi markete gidip oranın wirelesini kullanmak durumunda kalıyorum hep.
    Brainy şu işten anlıyosan "güncel" yazmaktan başka bişey bildiğini kanıtla ne dersin!

Android Konusunda Şu Anda Pek Fazla Bilgim Yok.Ama İlerideki Günlerde Paylaşacağim Söz.
  • quote:

Ya arkadaşlar bi kaç güzel program, oyun, tema ne bilim bu tarz bişeyler paykaşabilecek var mı? Kendi kullandığınız memnun olduğunuz. internetten indirip telefona atıp kurmak istiyorum. wireless yok evimde ve telefon bomboş, markete girebilmek için gerçek bi markete gidip oranın wirelesini kullanmak durumunda kalıyorum hep.

Kullandığım bazı uygulamaları aşağıdaki linke yükledim. Uygulamaları hafıza kartına kopyalayıp telefondaki dosya yöneticisinden kurabilirsin. Veya şu şekilde de kurabilirsin; telefonu HTC Synch modunda bilgisayara bağla. Bilgisayarındaki apk uzantılı uygulamaya çift tıkla. Telefon ekranında çıkan iletiye evet diyerek kurulumu yap.

İndirme linki:
    http://www.4shared.com/file/wfetykNG/uygulamalar.html

İndireceğiniz klasörde bulunan uygulamalar;
    />

UYGULAMALAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR
    1-Görev yöneticisi (Arka planda çalışmakta olan uygulamaları kapatmak için)
    2-Notepad uygulaması (Not alma uygulaması. Ayrıca uygulamaya şifre koyarak başkalarının notlarınızı okumasını engelleyebiliyorsunuz)
    3-Alarm uygulaması
    4-Dosya yöneticisi
    5-Barkod okuyucu
    6-Su düzeci uygulaması (Düzlemlerin eğimlerini ölçebiliyorsunuz. Yataylık ve düşeylik kontrolü yapabiliyorsunuz)
    7-Kişiler menüsüne girip bir kişiye dokunduğunuzda hemen arama yapıyor. Bu uygulamayı yüklediğiniz de hemen arama yapmıyor ''gerçekten arama yapmak istiyor musunuz'' diye soruyor. Böylece yanlış aramaların önüne geçmiş oluyorsunuz)
    8-Pusula uygulaması
    9-Ofis uygulaması
    10-Gelişmiş hesap makinesi
    11-Gelişmiş hesap makinesi
    12-Video oynatıcı (Bir çok video formatını destekliyor; tavsiye ederim)
    13-Televizyon uygulaması (Beş-altı tane Türk kanalı ve çok sayıda yabancı kanal var)
    14-Birim çevirme uygulaması (Uzunluk, alan, hacim, ağırlık vb.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 14 Eylül 2010; 2:40:59 >

• Çok sağol kardeşim...
    Arkadaşlar beni ekle beni ekle yerine bilgi paylaşımında bulunursak daha etkili olmuş olur burası, fikrindeyim...
    Hadi birşeyler paylaşalım...
  • Benide ekleyin HTC wildfire
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.